Luneta

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Thu Apr 05, 2007 9:27 pm

Taki młody a taki mądry. Jak się czyta takie posty to się lepiej na sercu robi. Miło że ktoś docenia naszą pracę.
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Quijo

Postby Quijo » Thu Apr 05, 2007 9:39 pm

Ja również doceniam, ale już może KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA, KŁÓDECZKA.

EDIT do postu niżej// Dzięki Mattan
Last edited by Quijo on Thu Apr 05, 2007 9:49 pm, edited 1 time in total.
http://www.gks-murcki.com
Mattan

Postby Mattan » Thu Apr 05, 2007 9:43 pm

Image
Milo

Postby Milo » Tue Apr 10, 2007 10:35 am

Siav wrote:ja mam tylko pytanie, czy te uczciwie zrobione przyrządy (narządy?) optyczne zostaną zwrócone? Miło by było wiedzieć, że się zostało oszukanym przez gracza, a nie przez PD :)

Witam po swietach. Siav zadała to pytanie prawie tydzien temu, zobaczymy odpowiedz?

Moje postacie stracily dwie legalne zabawki, tak jak przed tygodniem pisalem na support potrafie powiedziec co od kogo do nich kupilem. I zeby było jasne, nie krzycze: "oddawajcie natychmiast!" czy coś w tym stylu. Jesli w ramach likwidowania buga i jego efektow trzeba bylo bezpowrotnie zlikwidowac wszystkie, równiez legalne przyrzady optyczne na całym swiecie to trudno, moje postacie to przezyja, stac je na nowe :D Ale niech ktos kompetentny powie w koncu jak to bedzie

Pozdrawiam
Milo
Quijo

Postby Quijo » Tue Apr 10, 2007 11:04 am

Mi moja lornetka nie zniknęła nigdzie :D
http://www.gks-murcki.com
Chrab

Postby Chrab » Wed Apr 11, 2007 9:03 am

mam nadzieję, że lornetka mojej postaci zostanie w miarę szybko przywrócona.

Za rok wybiera się w podróż dookoła świata i nie chciałaby przepłynąć obok fajnych wysp.
matt_

Postby matt_ » Fri Apr 13, 2007 1:31 am

się porobiło...mam nadzieje tylko,ze marol wróci,i ze wszyscy zaczniemy wtedy doceniac jego wysilek.
Sasza

Postby Sasza » Fri Apr 13, 2007 1:40 am

..i będziemy żyć długo i szczęśliwie!
:?:
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Chrab

Postby Chrab » Wed Apr 18, 2007 8:48 pm

A lornetki jak nie było tak nie ma..... grrrr......

I odpowiedzi od Cantra tyż nie.

Czy szanowna komisja gier i zakładów mogła by się wypowiedzieć?

Męczy mnie to pływanie bez lornetki.
Mattan

Postby Mattan » Thu Apr 19, 2007 6:38 am

Chrab wrote:A lornetki jak nie było tak nie ma..... grrrr......

I odpowiedzi od Cantra tyż nie.

Czy szanowna komisja gier i zakładów mogła by się wypowiedzieć?

Męczy mnie to pływanie bez lornetki.

Nie ma Marola nie ma lornetki. Może w końcu ktoś zrozumie. :?
Chrab

lornetka

Postby Chrab » Thu Jun 14, 2007 1:52 pm

Minęło trochę czasu. Wysłałem dwa zgłoszenia do supportu, napisałem na forum angielskojęzycznym w temacie o bugach i ani odpowiedzi ani lornetki.

Chyba zacznę produkować nową...

Return to “Ogólna pomoc”