Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- domeq
- robin_waw
domeq wrote:Po oszabrowaniu zwlok z ubrania (), nie ma linku "powrot". Mozna co prawda korzystac z opcji "wstecz" w przegladarce, ale niezbyt ufam jej podczas grania w Cantr.. czasami pozniej wystepuja bledy.
I juz wiemy kto beszcześci ciała, ja bym zablokował opcję zdejmowania ubrań z ciała i było by po problemie
- domeq
- OktawiaN :)
Ja dalej ostro walcze by wprowadzic przewody ze srebra
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przewodnik_elektryczny
Srebro jest najlepszym przewodnikiem elektrycznym!
- domeq
OktawiaNwrote:Ja dalej ostro walcze by wprowadzic przewody ze srebra
Wtedy Eelran (zloza srebra) nie bedzie musialo sprowadzac zlota, i to ogolnie zachwieje nieco gospodarka.
Zloto jest rzadkie, jest dosc daleko, jest drogie i trudne do zdobycia. Tak powinno byc, bo sluzy do zbudowania zaawansowanych urzadzen.
- in vitro...
zaakceptowali!OktawiaNwrote:Ja dalej ostro walcze by wprowadzic przewody ze srebra
cantr się posypał
- Quijo
-
Eresan
Ktoś już kiedyś pisał o tym ale zdaje się iż nie do końca w ten sposób. O co chodzi? Ano o wyróżnienie mistrzów w danych dziedzinach (umiejętnościach). Jak wiadomo mistrz mistrzowi nierówny -> mistrz może mieć 2% lub 87% "mistrzostwa" , prawda? W takim razie chciałbym uszanować tych, którzy maja 100% tego "mistrzostwa" lub ewentualnie powyżej 95%. Nie chciałbym dużo, chodzi o np 2-5 rzy większa żywotność przedmiotu zrobionego przez mistrza i (przede wszystkim) orginalny opis.
PS. Nie śmiejecie się proszę z wyjątkowo pięknie opisanego kopania kamienia czy zbierania wodorostów
!! W takich wypadkach musiałoby to być przyspieszenie zakończenia czynności.
Pozdrawiam
PS. Nie śmiejecie się proszę z wyjątkowo pięknie opisanego kopania kamienia czy zbierania wodorostów
Pozdrawiam
-
Gap
-
Eresan
-
Gap
-
kemesO
-
Avx
KemesO, chcesz grobu to postaw lepiankę, zainstaluj zamek, włóż tam ciało i co jeszcze tylko chcesz, całość zamknij na klucz a samego klucza się skutecznie pozbądź.
Owszem, ktoś może wyważyć zamek, jak się tego bardzo boisz, to polecam pogrzeb na morzu, ale do tego potrzebny samobójca który wyprowadzi z portu małą łódkę z ciałem, do której, jak wiemy, nic nie zadokuje.
Owszem, ktoś może wyważyć zamek, jak się tego bardzo boisz, to polecam pogrzeb na morzu, ale do tego potrzebny samobójca który wyprowadzi z portu małą łódkę z ciałem, do której, jak wiemy, nic nie zadokuje.
-
Gap
- gawi