Jest fatalnie.

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Matix wrote:Wkurza mnie to, że ilekroć pójdę na piwo to nie mogę się upić. Wkurza mnie to, że ilekroć coś wypiję to po pewnym czasie zaczynam się upijać.
Matix wrote:Wkurza mnie to, że ilekroć chcę sobie ściągnąć jakąś dobrą muzę to znajduję jakiś szajs. Wkurza mnie to, że ilekroć znajdę coś lepszego to ktoś mi przestaje udostępniać.
jak pójdziemy do tego klubu co wyżej pisałem to się z nimi zabierzemy...niech tylko się ujawniąMatix wrote:Wkurza mnie to, że znam tylu użytkowników na forum z Wrocławia, a byłem na piwie tylko z jednym gościem z Gdańska.
Matix wrote:Wkurza mnie MAGMA, która siada kilka razy w tygodniu.
OktawiaNwrote:Wkurza mnie to ze na najwiekszych stanowiskach w Cantrze sa dzieci ktore nie maja zielonego pojecia o dyplomatyce, polityce, ekonomii, oczym kolwiek procz dokladania surowcow do projektow. Dzieci ktore nie umia wyciagac wnioskow i nie chca rozmawiac, zadumani swoja wyzszoscia.
OktawiaNwrote:Wkurza mnie to ze na najwiekszych stanowiskach w Cantrze sa dzieci ktore nie maja zielonego pojecia o dyplomatyce, polityce, ekonomii, oczym kolwiek procz dokladania surowcow do projektow.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest