Wielkie wojny w polskiej strefie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Regis
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
-
Sasza
a mi sie marzy, by Bojvingowie wywołali wojnę obojętnie z jaką wsypą czy miastem..
Wtedy jedna z moich postaci mogła by w końcu zobaczyć to miasto Bojholm?..i zniszczyć
albo przynajmniej im ostatniego szopa zabić
Wtedy jedna z moich postaci mogła by w końcu zobaczyć to miasto Bojholm?..i zniszczyć
albo przynajmniej im ostatniego szopa zabić
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- KilDar
- Quijo
- KilDar
- Artur
-
Regis
Tak dlugo, poki tworcy nie poprawia absurdalnego bledu (bo inaczej tego nazwac nie mozna) ktory pozwala przeciagnac dowolna osobe z ladu na statek, podbicie kazdego, nawet duzego miasta nadmorskiego (a to glownie one sa dobrze rozwiniete) bedzie dziecinnie proste. Dwojka dobrze uzbrojonych ludzi z zapasem zywnosci leczniczej moze spokojnie wykonczyc w ten sposob nawet spora osade...
- KilDar
-
Laura_
- robin_waw
KilDar wrote:nie zgodzę się z tym Regisie... są możliwości obrony przed takimi porwaniami najważniejszych dla miasta osób, tak samo jak są możliwości odbicia porwanego...
Niestety KilDar jeżeli napastnicy sa sprytni to nie da sie odbić takiej osoby jak nie mają oleju w głowie to się da. Ale to nie temat do tego bo mógłby posłużyć jako instrukcja jak chcesz podyskutować to na PM.
- KilDar
oczywiście że nie chcemy nikomu ułatwiać sprawy ani pomagać przez dyskusje na ten temat na forum...
rozumiem więc, że dalej nie da się niczym zadokować do dartera... nie wiedziałem nawet, byłem pewien że coś z tym zrobiono.
więc racja... dwójka bardzo silnych mistrzów walki z kieszeniami pełnymi leków może wszystko...
jeżeli oczywiście ważna postać którą chcą porwać, pozwoli się wyjąć, że tak powiem...
rozumiem więc, że dalej nie da się niczym zadokować do dartera... nie wiedziałem nawet, byłem pewien że coś z tym zrobiono.
więc racja... dwójka bardzo silnych mistrzów walki z kieszeniami pełnymi leków może wszystko...
jeżeli oczywiście ważna postać którą chcą porwać, pozwoli się wyjąć, że tak powiem...
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
- Elm0
-
Regis
Kildar --> Nie chce tu pisac instrukcji porywania, dlatego nie bede pisal co MOZE zrobic grupka przestepcow zeby niemal zagwarantowac sobie sukces, natomiast nie bardzo rozumiem jakie metody 'obrony' masz na mysli? Czy wazne postacie maja moze non-stop siedziec w pojazdach, czy tez moze powinny sie bez przerwy przeciagac do zamknietego pomieszczenia? Jesli to sa jedyne pomysly jakie masz, to nie czuje sie przekonany, by byly to 'mozliwosci obrony'...
- Quijo