Luneta
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- marol
Dla Twojej informacji - gdyby nie czas poświęcony przeze mnie na debugowanie, to mógłbyś sobie wsadzić swoją lornetkę w dupę, bo w tym momencie wszyscy by biegali z lunetami i kuszami, za wyjątkiem newspawnów, którzy nie zdążyliby się dowiedzieć o bugu.
Dla wszystkich informacji - Elm0 właśnie mi uświadomił, że nie warto tracić czasu w imię dogadzania kolesiom takim jak on. Niech on się zgłasza do PgD, bo mnie w tym momencie przestało to obchodzić. Powodzenia wszystkim życzę.
Dla wszystkich informacji - Elm0 właśnie mi uświadomił, że nie warto tracić czasu w imię dogadzania kolesiom takim jak on. Niech on się zgłasza do PgD, bo mnie w tym momencie przestało to obchodzić. Powodzenia wszystkim życzę.
- Cantryjczyk
Elm0 wrote:I ja mimo wszystko mam szacunek do rozmówcy nawet jeśli ten częstuje mnie na wstępie niekontrolowanym wybuchem wściekłości i wyzywa od gówniarzy... skasuję więc ten poprzedni post.
Ha ha! Ha ha ha!

Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Elm0
I wyszło tak jakbym się wkurzał że bugi są naprawiane. Wcale nie... Marol cenię twoją robotę. Wyjaśniłem, że jestem wkurzony tylko sytuacją swojej postaci, bo jest... hm... nieciekawa. I tyle. A za ostatnie zdanie przepraszam.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
-
A ja mam pytanie do kogoś kto przegląda angielskim forum. Czy gracze anglojęzyczni też za każdą odzywkę są bluzgani, wyśmiewani i traktowani jak psie gówno przez anglojęzycznych członków PD czy to tylko nasza polska specjalność ? Oto lista epitetów i określeń użytych w kilku krótkich postach :
cwaniaczki
gówniarska bezczelność
kolesie
upierdliwi
ględzą
możemy sobie lornetki w dupe wsadzić
I żeby nie było... szczerze oświadczam, że doceniam Waszą pracę i wysiłek. Nie zgadzam się natomiast z nagminnym stosowaniem zasady "fiat justicia, pereat mundus". I obsobaczaniem zdenerwowanych graczy, którzy cierpią z powodu polowania na łowców bugów.
cwaniaczki
gówniarska bezczelność
kolesie
upierdliwi
ględzą
możemy sobie lornetki w dupe wsadzić
I żeby nie było... szczerze oświadczam, że doceniam Waszą pracę i wysiłek. Nie zgadzam się natomiast z nagminnym stosowaniem zasady "fiat justicia, pereat mundus". I obsobaczaniem zdenerwowanych graczy, którzy cierpią z powodu polowania na łowców bugów.
- Elm0
- Quijo
Kurwa jak by nie było to zawsze wam coś nie pasuje, nie można powiedzieć, po prostu "sory, zniknęła mi luneta mógłbyś to sprawdzić" a nie od razu teksty typu "O ja pierdole dawajcie mi moja lunetę złodzieje jebane" Chyba wszystkim było już wiadomo, ze był tak bug i rzeczy z niego będą usuwane i Marol tez nie jest bogiem, by nie popełniać czasem błędów, tylko jest takim samym kolesiem jak my i jest mocno niedoceniany za swoje starania.
http://www.gks-murcki.com
-
Łatwo Ci Elmo mówic. Moja postać zrobiła i puściła w obieg dwie lornetki. Zrobiła je zgodnie z instrukcją zawartą w Wiki. Może jedną z nich kupiłeś. To jak mam nie brać tych bluzgów do siebie ? I z uporem będę twierdził - nie warto przeczołgiwać wszystkich graczy dlatego że ktoś, gdzieś, kiedyś wykorzystał bug. Pieprzyć to moim zdaniem - poprawic buga i machnąć ręką na to że ktos się nieuczciwie dorobił. Pewnie i tak długo nie pożyje i przedmiot trafi w cudze ręce....Ale nie... sprawiedliwość musi być - za wszelką cenę.
A Ty Quijo zamknij twarz bo Ci syfy od tych bluzgów na niej wyskoczą.Ja wiem że jak w tekście nie ma co drugiego słowa k... j...h... itp. to Ci wątek ucieka. Ale przeczytaj może wszystko co tu zostało napisane , przesylabizuj i postaraj sie zrozumieć sens co trudniejszych dla Ciebie wypowiedzi.
A Ty Quijo zamknij twarz bo Ci syfy od tych bluzgów na niej wyskoczą.Ja wiem że jak w tekście nie ma co drugiego słowa k... j...h... itp. to Ci wątek ucieka. Ale przeczytaj może wszystko co tu zostało napisane , przesylabizuj i postaraj sie zrozumieć sens co trudniejszych dla Ciebie wypowiedzi.
- Quijo
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
Hmmm... nemo, a co byś powiedział, gdyby Twoja ulubiona postać została zabita przez zrobioną w taki nieuczciwy sposób kuszę? Hmm? Dalej byłoby dobrze, gdyby ProgD machnął na to ręką?
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
- CzerwonyMag
- darek
A mi się wydaje że skoro był błąd to powinien być poprawiony i tyle. Że ktoś go wykorzystał to nie jest wina gracza i powinien zachować rzecz uzyskaną w wyniku tego błędu.
Pamiętam jak ktoś z was powiedział coś takiego kiedyś (jak chcecie to mogę poszukać ): zrobiły ci sie dwa budynki a chciałeś jeden to powinieneś się cieszyć, tak samo z samochodem zdaje sie było.
Jeśli są usuwane takie błędy to wszystkie niech będą usuwane.
Jeśli się mylę to poprawcie mnie
Pamiętam jak ktoś z was powiedział coś takiego kiedyś (jak chcecie to mogę poszukać ): zrobiły ci sie dwa budynki a chciałeś jeden to powinieneś się cieszyć, tak samo z samochodem zdaje sie było.
Jeśli są usuwane takie błędy to wszystkie niech będą usuwane.
Jeśli się mylę to poprawcie mnie

-
darek, wybacz, ale pieprzysz wasc. dwa budynki byly na skutek bledu w grze. nie wykorzystania przez gracza bledu w grze. gracz to zglosil, jak tylko zobaczyl, dostal dyspense z samej gory - miales szczescie, dzieki za zgloszenie, oba sa twoje, zajmiemy sie tym. a w momencie, w ktorym gracze wykorzystuja bledy, zeby orznac wszystkich wokol, to przepraszam bardzo, ale ja tego za poprawne nie uwazam...
- darek
- Czarnawy
- CzerwonyMag
Jakbyś za siedzenie po kilka godzin przy załatwianiu spraw które nawet ciebie bezpośrednio nie dotyczą słyszał jaki to ty jesteś powalony też stałbyś się agresywnydarek wrote:Jacyś agresywni rzeczywiście jesteście coś![]()
Mi tam wszystko jedno. Powiedziałem swoje zdanie a kolejne zatrzymam dla siebie. Miłych wywodów.

Czarnawy - patrz poprzednie posty. Wyraźnie jest powiedziane, że to dotyczy wszystkich przyrządów optycznych a nie tylko lunety.