Laaaaaagiiiiiiiiiii

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Sun Mar 04, 2007 1:25 pm

Ej, no super jest, zaraz się powieszę ze szczęścia. Moje postacie ciągle śpią, bo jak tylko mam chwilę wolnego czasu, to ten P--- z---- w d--- k---- m--- c---- s---- p---- Cantr nie działa :/
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---
gg - 9243805
robin_waw

Postby robin_waw » Sun Mar 04, 2007 2:54 pm

Chris Johnson wrote:There are plans to move the forum to a different server - In reality it has little impact on the server but the ability to communicate whilst there are server issues is the main consideration.

We have no plans to move the Wiki and don't intend doing so - The links to update the wiki automatically at the moment require the wiki to be on the main production server. Again the wiki has little impact on the server performance.

Prosze LD lub kogos innego o przetlumaczenie
bast

Postby bast » Sun Mar 04, 2007 2:56 pm

robin_waw wrote:
Chris Johnson wrote:There are plans to move the forum to a different server - In reality it has little impact on the server but the ability to communicate whilst there are server issues is the main consideration.

We have no plans to move the Wiki and don't intend doing so - The links to update the wiki automatically at the moment require the wiki to be on the main production server. Again the wiki has little impact on the server performance.

Prosze LD lub kogos innego o przetlumaczenie

planują przenieść forum
wiki zostanie tam gdzie jest

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
Marcin24

Postby Marcin24 » Sun Mar 04, 2007 4:11 pm

A co z tym przeprojektowaniem cantra żeby nie było lagów? Fajnie by było wiedzieć jakie są postępy... :?
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Mar 04, 2007 4:43 pm

Wlasnie... glupio tak nie moc sie dostac nawet do strony logowania. ;)
Szynszyl

Postby Szynszyl » Mon Mar 05, 2007 11:11 pm

nie wiem czy to dla tego iz mało soób grało ale dzisiaj nie było źle...
Quijo

Postby Quijo » Mon Mar 05, 2007 11:16 pm

Ta nie było źle ?! W jednym momencie to sie praktycznie nic nie dało zrobić, choć Cantr sie włączał. Byłem niemal pewny, że Cantr padnie
http://www.gks-murcki.com
Smith

Postby Smith » Mon Mar 26, 2007 10:10 am

Super, ekstra, zajezdziście! Najlepsza postać mi zdechła! Mogłem ją uratować, ale nie udało mi się bo kurna lagi mi przeszkodziły!!!!!!!!! A w d**** z taką grą gdzie w najważniejszych momentach pojawiają się lagi i wszystko spierniczają! Nie było mojej postaci w poście o tych którzy nie mogą nacisnąć krzyżyka więc mogę to zrobić z czystym sumieniem! Koniec z nałogiem, lagi mnie wyleczyły!
Last edited by Smith on Mon Mar 26, 2007 11:37 am, edited 1 time in total.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Mon Mar 26, 2007 10:24 am

Hej, hej! Spokojnie! Będziesz tego żałował i i tak wrócisz, więc po co to wszystko? Chociaz rozumiem jak jesteś wpieniony, nie mozesz ot tak odejść, są inne postacie, wystarczy ulokowac swoje siły w innej najbardziej obiecującej. Swoją drogą lagów nie widzialem jeszcze dziś.
Eresan

Postby Eresan » Mon Mar 26, 2007 11:25 am

Cały niedzielny wieczór zalagowało kompletnie. Wielka dupa i tyle :(.

Smith:
po pierwsze wiem że jesteś wnerwiony ale proszę o pewne ograniczenie słownictwa,
po drugie to nie uciekaj tylko jak Averus mówi wkręć sie bardziej w inne postaci. (chociaż w zupełności rozumiem Twój żal i stratę :( ) Ja mam 5 postaci i może dzięki temu że tylko 5 to wszystkie są dla mnie ważne i w każdej pokładam duże nadzieje - polecam to samo :).

Pozdrawiam
Smith

Postby Smith » Mon Mar 26, 2007 11:47 am

Sorry, faktycznie trochę przesadziłem z tymi przekleństwami, ale już wyedytowałem. Ulokować siły w innej postaci? Której? A nowych to już nawet nie miałem ochoty robić, bo ta którą straciłem była moją pierwszą, kiedy jeszcze mało wiedziałem o tej grze i gdybym teraz chciał tworzyć nową to już nie byłoby to samo. A czy wrócę tak jak przepowiedział Averus? Prawdopodobieństwo na to jest bardzo niskie.
Quijo

Postby Quijo » Mon Mar 26, 2007 11:55 am

Czyli już wcisnąłeś krzyżyk? :/
http://www.gks-murcki.com
Smith

Postby Smith » Mon Mar 26, 2007 12:11 pm

Quijo wrote:Czyli już wcisnąłeś krzyżyk? :/

Wcisnąłem. Uśmierciłem w ten sposób jedną postać, którą i tak myślałem by zagłodzić na śmierć więc raczej nikomu żalu to nie pozostawi.
Echo

Postby Echo » Mon Mar 26, 2007 12:42 pm

Oj Smith :(

Nie pozostaje nic innego, jak szybko odszukać zwłoki. Oby tylko to nie był Grin, Maruder... może jeszcze ktoś inny... I tak pewnie kogoś zaskoczyłeś śmiercią swojej postaci.
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Mon Mar 26, 2007 2:26 pm

Przez te lagi odechciewa mi się gry... Jak ja mam czekać 30 sekund aż mi się strona załaduje a muszę założyć masę projektów i poprzenosić masę surowców to w łeb dostaję.
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”