Nowi gracze - Witamy na forum
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- rem
- Sztywna
Aravat wrote:Witam wszystkich po kilkumiesiecznej przerwie. Szczegolnie tych co mnie i moje dawne postaci jeszcze pamietaja. Oglaszam wszem i wobec, ze wrocilem
*daje Aravatowi wieeeeeeeelkieeeego buziaka*
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Aravat
- tehanu
Ja pamiętam Twojego avka Aravacie.. ale Ciebie czy też Twoich postaci.. niestety nie..
tak czy inaczej
witam ponownie
Edit: a jednak! przecież poznałam Jasia Wędrowniczka
tym bardziej witam

tak czy inaczej
witam ponownie

Edit: a jednak! przecież poznałam Jasia Wędrowniczka

tym bardziej witam

Last edited by tehanu on Fri Mar 16, 2007 10:15 pm, edited 2 times in total.
- Sztywna
- Averus Wolfmaster
-
- Aravat
Milo wrote:Tez Cie przywitam Aravacie
Tylko nie wiem czy serdecznie pamietajac o Xandrze czy ze zloscia przez pamiec o Jasiu
Hmm..a teraz to przyznam sie szczerze to pobudziles moja ciekawosc...

Ale ciesze sie ze moje postaci wzbudaja tak rozne emocje. Przeciez kazda z nich jest inna i chodzi o to aby byly zagrane dobrze.
Pozdrawiam

Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
-
- Aravat
Milo wrote:Szczerze mówiac to Jasia/Arabasa moja postac nie spotkala, mijali sieNajlepsze jest to ze z miesiac temu odnalesli sie ludzie ktorych Jas zamordowal przed wielu laty
Wiec po namysle to serdecznie witam z powrotem
Wlasnie sie zastanawiam czy nie zrobic kopii Jasia...Dlaczego ludzie pamietaja tych zlych?:P
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
-
- Aravat
Wiem, troche to OT ale najwyzej nas przeniosa albo wykasuja...Pytanie zadalem bo wydaje mi sie, ze mialem postaci, ktore wiecej zrobily jak np. Aertes czy Sonoko, ktore byly jednymi z przywodzcow miast na "starych" ladach (Biale Miasto i Vlyryan) a jednak o nich sie nie pamieta tylko o tych co zabijaly....Ciekawy problem, nie sadzisz?
Edit
No chyba, ze osoby majace postaci w tych lokacjach nie zagladaja na forum...No moze poza Sztywna...(pzdr).
Edit
No chyba, ze osoby majace postaci w tych lokacjach nie zagladaja na forum...No moze poza Sztywna...(pzdr).
-
-
To poprosimy o przeniesienie
To chyba proste. Herostrates. Sława poprzez niszczenie czegos. A w Cantr da sie zniszczyc (zabic) tylko postacie.
Postaci nie da sie wskrzesic, wgrac zapisanej gry... Jak umiera to koniec. Nikt nie chce starcic postaci a i smierc nawet niezbyt bliskiego znajomego z ktorzym nasza posatc sie mija 10 czy 20 lat wywoluje niewiele mniej emocji. Wiec mówimy o zabójcach, słuchamy o nich, pamietamy...
Co powiecie na postac swietnie odgrywana, niemloda postac ktora zginela bo akurat ja samotny morderca zdolal wciagnac na poklad swojego statku? O ile mi wiadomo ofiara ani nie byla zamozna, ani nie znale swego mordercy... Jak zapomniec "złego" ktory ma na koncie takie akcje?

To chyba proste. Herostrates. Sława poprzez niszczenie czegos. A w Cantr da sie zniszczyc (zabic) tylko postacie.
Postaci nie da sie wskrzesic, wgrac zapisanej gry... Jak umiera to koniec. Nikt nie chce starcic postaci a i smierc nawet niezbyt bliskiego znajomego z ktorzym nasza posatc sie mija 10 czy 20 lat wywoluje niewiele mniej emocji. Wiec mówimy o zabójcach, słuchamy o nich, pamietamy...
Co powiecie na postac swietnie odgrywana, niemloda postac ktora zginela bo akurat ja samotny morderca zdolal wciagnac na poklad swojego statku? O ile mi wiadomo ofiara ani nie byla zamozna, ani nie znale swego mordercy... Jak zapomniec "złego" ktory ma na koncie takie akcje?
Last edited by Milo on Sat Mar 17, 2007 12:11 am, edited 1 time in total.