Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Platynka
-
- rem
Koliberku, szkoda....
Jednej z Twoich postaci, jedna z moich nie zapomni nigdy.
I gratuluje prowadzenia tej postaci (innych nie znalem).
Szczegoly na priv.
I powodzenia w realu.
Pozdrawiam
REM
Jednej z Twoich postaci, jedna z moich nie zapomni nigdy.
I gratuluje prowadzenia tej postaci (innych nie znalem).
Szczegoly na priv.
I powodzenia w realu.
Pozdrawiam
REM
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
- Quijo
- Miaua
-
Jeżeli Koliberek to TEN Koliberek, to złociutka zostawiłaś moją postać na lodzie paskudna łobuzico. Właśnie tegoż pamiętnego dnia miałaś moją postać oprowadzić po pewnym miejscu a on miał Ci powiedzieć jak bardzo mu się podoba Twoja postać (jakieś to mało zrozumiałe....hmm...). A tu zamiast mnie oprowadzić i opowiedzieć (co obiecałaśz resztą...) sama tam na zawsze zostałaś. Smutno i źle i wogóle do kitu. Jestem załamany i zdruzgotany.
PS. Masz szybko wracać bo jak sobie poradzimy bez Ciebie? Poza tym jeśli można spytać, bo nie mogę się tego doczytać, cuż Cię wzięło iż zdecydowałaś o tak radykalnym posunięciu?
Pozdrawiam.
PS. Masz szybko wracać bo jak sobie poradzimy bez Ciebie? Poza tym jeśli można spytać, bo nie mogę się tego doczytać, cuż Cię wzięło iż zdecydowałaś o tak radykalnym posunięciu?
Pozdrawiam.
-
-
- tehanu
Przez te Wasze wiosenne porządki aż boję się zaglądać do cantra..
Nigdy nie wiem czy moje ulubione postacie nadal żyją czy może wiosna uderzyła do głowy ich właścicielom i atak serca gotowy..
Dlatego apeluję: usunąć krzyżyki (ewentualnie zablokować na wiosnę) i nie będzie problemu
zwłaszcza że i tak prędzej czy później wszyscy gracze wracają do cantra..

Nigdy nie wiem czy moje ulubione postacie nadal żyją czy może wiosna uderzyła do głowy ich właścicielom i atak serca gotowy..

Dlatego apeluję: usunąć krzyżyki (ewentualnie zablokować na wiosnę) i nie będzie problemu

zwłaszcza że i tak prędzej czy później wszyscy gracze wracają do cantra..

- Leming
- koliberek
Nie wiem, czy wszystko to moja sprawka, ale część na pewno.
Dziękuję i nadal bardzo mi przykro... jeszcze musimy poczekać i wtedy się wszyscy dowiemy...
Inez nie wrócę już do tego co za mną, a do tego tęsknię i tego mi brakuje... zatem czy kiedyś jeszcze? Nie wiem...
Ale dziękuję Wam wszystkim za wspaniałą grę, bo spotkałam/em wiele wspaniałych postaci, nawet teraz czasem się śmieję, jak mi się przypomina...
Dziękuję i nadal bardzo mi przykro... jeszcze musimy poczekać i wtedy się wszyscy dowiemy...
Inez nie wrócę już do tego co za mną, a do tego tęsknię i tego mi brakuje... zatem czy kiedyś jeszcze? Nie wiem...
Ale dziękuję Wam wszystkim za wspaniałą grę, bo spotkałam/em wiele wspaniałych postaci, nawet teraz czasem się śmieję, jak mi się przypomina...
-
-
- tehanu