Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Susel

Postby Susel » Tue Mar 13, 2007 5:29 am

Mi jest przykro...

...bo teraz zostanę sam, najmłodszy na Forum. :wink:

W każdym razie powodzenia w "Prawdziwym Życiu". :wink: I szybkiego powrotu do uzależnienia.
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
Artur

Postby Artur » Tue Mar 13, 2007 6:42 am

mocny92 wrote:Odchodzę. Przykro mi jeżeli i wam przykro(w co wątpię)
Pozdrawiam Kannabię.
Tenar Pani na Spichrzu
Michael z Diamentowej Góry
Seal Z portu Żelazowej Woli
I Kurremakkarruk z Wapiennych Pól

noz kurde... znalem jedna twoja postac, i jestem zly na ciebie ze odchodzisz :evil: grr... i nie wytlumaczysz sie ze przez mature :twisted:
myszaq

Postby myszaq » Tue Mar 13, 2007 11:37 am

ciecie jestescie i tyle. *wzdycha* ostatnio tez mialem ochote dupnac kilka postaci, tak mlodszych, jak i starszych. wyhamowalbym pewnie gdzies przy 3 albo 4...
Lucja

Postby Lucja » Tue Mar 13, 2007 11:48 am

"Wypchajcie się trocinami i tłuczonym szkłem" jak rzekła pewna starsza pani.

Wygląda na to, że paradoksalnie wiosna zamorduje zielony świat. Niby starzy (czytaj: doświadczeni) gracze, a nie potrafią poprowadzić golemów tak, żeby nie zajmowali dużo czasu.

Z Cantr odchodzą postacie charakterystyczne, aktywne. I to widać od razu. Jednak coraz więcej umiera tzw. cichych pracowników. To uderza równie mocno. Jak wszyscy zrobią wiosenne porządki nie będzie komu organizować zajęć i co ja zrobię z moją brygadzistką? Wyobrażacie sobie, że kobieta na tak eksponowanym stanowisku :wink: podwinie jedwabne rękawy i weźmie się do roboty?

A tak na serio... w Cantr jak w życiu są potrzebne szare postacie do tego, aby tworzyć tło dla tych, którzy mają czas, chęci i możliwości zabłyśnięcia dobrym RP. Miło być gwiazdą przed tłumem, który Cię podziwia. Świecąc dla siebie nie będziesz idolem tylko dziwakiem.

Powyższy tekst nie dotyczy maturzystów. Rezygnacja z tego powodu z Cantr (choć niechętnie to przyznaję) już świadczy o pewnej dojrzałości. Powodzenia życzę.
Regis

Postby Regis » Tue Mar 13, 2007 1:00 pm

Lucja wrote:a nie potrafią poprowadzić golemów tak, żeby nie zajmowali dużo czasu.

Gdyby tylko sie tak dalo zrobic z postaciami, ktore musza czyms kierowac, organizowac prece innym itp...

Lucja wrote:Powyższy tekst nie dotyczy maturzystów. Rezygnacja z tego powodu z Cantr (choć niechętnie to przyznaję) już świadczy o pewnej dojrzałości. Powodzenia życzę.

Na studiach masz mature co pol roku - to tez dobry powod zakonczenia gry? :P Nie, co ja mowie - matura byla latwiejsza :wink:

A tak w ogole - mozna poprosic kogos 'z gory' o usuniecie konkretnych postaci? Nie chce ich glodzic, bo inni mieszkancy beda mi na sile wpychac jedzenie, wiec dluzej to potrwa... A decyzje sa juz podjete...
marol

Postby marol » Tue Mar 13, 2007 1:21 pm

Regis wrote:A tak w ogole - mozna poprosic kogos 'z gory' o usuniecie konkretnych postaci? Nie chce ich glodzic, bo inni mieszkancy beda mi na sile wpychac jedzenie, wiec dluzej to potrwa... A decyzje sa juz podjete...
Tak, można. Proszę wpisać co się chce (razem z powodami kierującymi chęcią usunięcia postaci) tutaj:
Image
Sztywna

Postby Sztywna » Tue Mar 13, 2007 5:09 pm

Sasza wrote:Sztywna, cholera melpke zostaw.. bo widzialem ,że kaszle..
:wink:

:twisted: Nic nie powiem...
Nie no, te najfajsze zostają - zginą golemy.

Susel, na to nie licz, zawsze będę młodsza od Ciebie(przeca nie odchodzę na zawsze) :P Kurczaki pieczone, ale mi szkoda tych kilku...
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Avx

Postby Avx » Tue Mar 13, 2007 5:30 pm

Ojj, będzie redukcja postaci. Mam jedną ulubioną i na inne zaczynam nie mieć czasu.
Artur

Postby Artur » Tue Mar 13, 2007 5:33 pm

ejj, nie likwidujcie wszystkich roboli... zostawcie chociaz tych na wyspach innych niz V, fic i D... tworzymy przeciez nowy piekniejszy swiat na kontynencie :D bedziemy lepsi niz staruchy ze starych wysp :twisted: jeszcze zobaczycie, obsiejemy kartofle i bawelne na ruinach najwiekszych starych miast :twisted: :twisted: :twisted: :P 8) 8) 8)

dżołk oczywiscie, chociaz kto wie :roll:
Avx

Postby Avx » Tue Mar 13, 2007 6:08 pm

Artur wrote:jeszcze zobaczycie, obsiejemy kartofle i bawelne na ruinach najwiekszych starych miast :twisted: :twisted: :twisted: :P 8) 8) 8)

Kontynent ma większy potencjał niż stara wyspa. Ale moją jedną postać martwi pewne osadnictwo na południu, bynajmniej nie nasze :( Ktoś może nam ukraść ładny kawał kontynentu.

Alee, nic to, w najgorszym razie wytępi się "obcokrajowców, bandytów i piratów" ogniem i mieczem nim się rozmnożą :twisted:
Artur

Postby Artur » Tue Mar 13, 2007 7:34 pm

plugawe talatajstwo rozbije sie na naszej scianie stalowych rumakow i lsniacych mieczy, ugnie sie pod naciskiem torsow wiarusow pozbawionych obcojezycznych glow i wyniesie sie poza wskazane przez nas i naszych potomkow granice... ze niby obcy na naszej ziemii? nigdy!! chyba ze czarne na pola albo zolte do fabryki... pokazcie no mnie tylko gdzie ci dzicy sie znajduja, niech no ja sie dowiem, parszywce matczyna moja ziemie chca ograbic? :twisted: wybije, pohanbie i wygnam niech no sie tylko pod wajchre ktory napatoczy :twisted: 8)
NiKnight

Postby NiKnight » Tue Mar 13, 2007 11:49 pm

Oj osadnictwo, osadnictwo. Jedna z moich postaci (i nie jest pierwszą polską postacią) jest na lądzie przy którym wyspa/kontynent o której piszesz Avx wydaje się malutką piaszczystą wysepką na środku jeziorka :twisted:

Zresztą miejsca wystarczy dla wszystkich... chyba :wink:
Ni Ni Ni Ni!
Avx

Postby Avx » Wed Mar 14, 2007 12:35 am

NiKnight wrote:wyspa/kontynent

Nazwałbym go raczej kontynentem, w końcu to największy ląd Polskiej strefy. A miano "kontynent" jest dodatkowo wygodne, bo ląd ten ma kilka nazw...

Zaskakuje mnie, że istnieje coś większego :shock:
Echo

Postby Echo » Wed Mar 14, 2007 8:54 pm

Proponuję wprowadzić całkowity zakaz inspirowania do jakich kolwiek "postaciowych" porządków. :evil:

Taka piękna pora roku, a ja mam popadać w depresję??? :( Ekhm... znaczy, moim postaciom grozi depresja i załamanie. :roll:

Już i ja miałam zrobić to samo, na szczęście w porę sie opamiętałam :wink:
justam

Postby justam » Wed Mar 14, 2007 10:06 pm

dokładnie Echo, zakaz kasowania!! bo ja już płaczę :cry:

Return to “Ogólne dyskusje”