Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
No to ja też się pożegnam.
Dzięki za roczek...
pozdrawiam wszystkich, może się kiedyś jeszcze zobaczymy...
pozdrawiam wszystkich, może się kiedyś jeszcze zobaczymy...
Let everyone go to his private shelter. Empty the streets. There to find the city of the dead. Let the blessing of the Bomb Almighty and the fellowship of the Holy Fallout descend on us all, this day and forever more.
- Sztywna
- Chimaira_00
Re: Dziekuje
Agent 0007 wrote:Bojvingow takze przepraszam. W koncu to dzieki nim moja wspaniala przygoda z cantr trwala tak dlugo. Niestety, nie moglo byc innego konca, ale moge chyba powiedziec, ze lepsza taka smierc, w takim momencie, niz powolna agonia, jaka wybiera dla swoich postaci wielu z graczy. Zycze Wam powodzenia.
Pozdrawiam,
Agent0007
Tuszę, że ta bojvińska postać to ta na literkę J.?
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
- Obcy
- Sztywna
- Quijo
Chimaira_00 wrote:Tuszę, że ta bojvińska postać to ta na literkę J.?
Motyla noga

http://www.gks-murcki.com
- Sztywna
Quijo wrote:Kurczę pióro!!!!
Niech już będzie cenzura

Gorzej

Last edited by Sztywna on Tue Feb 20, 2007 2:09 pm, edited 1 time in total.
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Rusalka
- Scorup
- in vitro...
- mocny92
-
- Agent 0007
Scorup wrote:Licze, że Agent, Fiona i Gender napiszą coś o swoich postaciach, gdy miną już 4 dni. Pozostałych prosze, aby zbytnio nie dociekali. A najlepiej w ogóle... Tu wolno się tylko żegnać albo rozwodzić nad zajebistością tych, którzy odeszli. I mówić, jak bardzo nam będzie ich brakowało.
A ja licze, ze ktos napisze cos o moich postaciach, jesli jakas pamieta i lubil ją badz jej nie lubil. Jestem ciekawy jak te postacie byly postrzegane z zewnatrz, przez kogos innego niz ja sam. Inaczej jest postac pojmowana przez innego gracza, czy postac a inaczej przez jej tworce i czlowieka, ktory prowadzil ja przez prawie poltora roku.
- Scorup
Cóż... nikt nie napisze posta o Twojej postaci jako o "Twojej postaci", bo zapewne nie będzie wiedział, że jest Twoja.
No. Jedna postać może być wyjątkiem, bo ją chyba bardzo lubiałeś i nie kryłeś zbytnio, że jest Twoja, reszta jest jednak dla mnie i dla pozostałych chyba też wielką niewiadomą.
Na pewno posty o Twoich postaciach się pokażą, ale nie wydaje mi się, by opisano w nich chociaż połowe całej listy... dlatego sam prosze o małe uchylenie rąbka tajemnicy, bo przyznam, że ciekawi mnie, jakie postacie miał tak dobry gracz, jak Ty.
(ale wazelina)
Nie każ się prosić.

No. Jedna postać może być wyjątkiem, bo ją chyba bardzo lubiałeś i nie kryłeś zbytnio, że jest Twoja, reszta jest jednak dla mnie i dla pozostałych chyba też wielką niewiadomą.
Na pewno posty o Twoich postaciach się pokażą, ale nie wydaje mi się, by opisano w nich chociaż połowe całej listy... dlatego sam prosze o małe uchylenie rąbka tajemnicy, bo przyznam, że ciekawi mnie, jakie postacie miał tak dobry gracz, jak Ty.

Nie każ się prosić.

- Quijo