"Lost 3" - trzecia seria "Zagubionych"
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Smith
- ActionMutante
Dobra, ale Wy nie zauwazacie najwazniejszego:
- Taka scena wystepuje w kazdym amerykanskim filmie
- Kretynski dialog typiary! Jeszcze sie dziwi wkurwieniu doktorka!!!
- Kulejaca gra aktorska
A pozatym napewno nie przepraszalbym tej idiotki...
- Taka scena wystepuje w kazdym amerykanskim filmie
- Kretynski dialog typiary! Jeszcze sie dziwi wkurwieniu doktorka!!!
- Kulejaca gra aktorska
A pozatym napewno nie przepraszalbym tej idiotki...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Artur
ej... obmyslcie same pomysly na te h*jowe seriale... grupa ludzi rozbija sie na wyspie, kazdy ma jakies tajemnice i powoli je odkrywamy, czy cos w tym stylu - o kur*a , koles chce wyciagnac brata z wiezienia wiec tatuuje sobie plan konstrukcji, bo budowal to wiezienie - o ku*wa, picsettysiecy ludzi zostalo porwanych przez kosmitow i tera dziwne rzeczy dzieja sie - o k*rwa, do tego jeszcze te wszystkie kryminalne zagadki z Miami, San Francisco, Bialej Podlaskiej i innych zadupii... JUZ WIEM CO SIE STAO W TYM SAMOLOCIE!! drze sie kretyn patrzac na but... noe zesz kurw*... i wy to ogladacie, toz to jest totalne odmuzdzenie narodu... najpierw sukces w USA, gdzie ludzie nie wiedza gdzie lezy Iraq prowadzac z nim wojne... teraz pojawia sie w polsce i wszycy ogladaja... no wpizdu kazdy kto to oglada jest kretynem na miare amerykanow *urwa... zygac mi sie na to wszystko chce...
- Elm0
No to sobie ulżyj! Moja sprawa co oglądam... jeśli ktoś czuje się odmóżdżony po obejrzeniu tego serialu to trudno. Ja się nie czuję, bo wiem że oglądam serial przygodowy a nie operę albo film dokumentalny.
Artur mniej faszyzmu, ok?
Artur mniej faszyzmu, ok?
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- Averus Wolfmaster
Artur, nie obraź się, ale przy twoim stylu wypowiedzi nie pisał bym o odmóżdzonych ludziach...
Lost oglądam, Prison Break ogladam ( fakt, że nie w TV, gdzie tłumaczenia śa denne i w wiekszosci przypadkow cos przeinaczają ) i jakoś u mnie palpitacji serca nie wywołuje. Owszem, w Prison Breaku wszystko jest 'nieco' naciągnięte, ale to nie jest film dokumentalny...
Na reszte zarzutów nie potrafie odpowiedzieć, bo niestety nie zrozumiałem Cie do konca...
Lost oglądam, Prison Break ogladam ( fakt, że nie w TV, gdzie tłumaczenia śa denne i w wiekszosci przypadkow cos przeinaczają ) i jakoś u mnie palpitacji serca nie wywołuje. Owszem, w Prison Breaku wszystko jest 'nieco' naciągnięte, ale to nie jest film dokumentalny...
Na reszte zarzutów nie potrafie odpowiedzieć, bo niestety nie zrozumiałem Cie do konca...
- in vitro...
- Averus Wolfmaster
- ActionMutante
Polsat puszcza niektore spoko programy, ale Lostow i PB uwazam za dno nieogarniete i dziwie sie ludziom to ogladajacym..Zreszta mozliwe, ze zrazilem sie opowiesciami kolegi- idioty, ktory podniecal sie z tak chujowych motywow, ze mnie mdlilo...
Pozdrowienia dla Łysego!
Pozdrowienia dla Łysego!
All my friends are dead.
- in vitro...
- Matix
Hehe... co prawda, to prawda. Typowa serialowość.
Ostatnio oglądałem Klan... heh... Oczywiście jak podejrzewałem wątek z ojcem się pojawił. Jak będę miał czas to zamieszczę wam fragment książki Ziemkiewicza "Pieprzony los kataryniarza". Jest tam fragment traktujący o serialowości.
Jednak zdecydowanie seriale anime bardziej wciągają. Ktoś oglądał Experimental Lain, ablo Hellsinga, ewentualnie Neon Genesis Evangelion? Całość mimo, że jest rozłożona w długim czasie ma swoją spójność. Oczywiście japońskie wątki "romantyczne" też się pojawiają. Ciekawe...
Seriale anime w większości różnią się tym, że fabuła stanowi jedną całośc rozłożoną w czasie. Jest ciekawa (zazwyczaj - uwaga na edycje amerykańskie) i spójna. Filmy typu klan, czy moda są wymyslane na bierząco. Zresztą fabuła tych filmów wymaga pięciu minut "układania klocków" fabularnych typu: "on jest twoim ojce/bratem/siostrą", "on ma gradientowego raka cośtam cośtam", "on ma wypadek", "ona cię zdradza" itd. .
Możemy zrobić wspólnie własny serial Cantryjski na forum. Było już kilka tego typu akcji...
Ostatnio oglądałem Klan... heh... Oczywiście jak podejrzewałem wątek z ojcem się pojawił. Jak będę miał czas to zamieszczę wam fragment książki Ziemkiewicza "Pieprzony los kataryniarza". Jest tam fragment traktujący o serialowości.
Jednak zdecydowanie seriale anime bardziej wciągają. Ktoś oglądał Experimental Lain, ablo Hellsinga, ewentualnie Neon Genesis Evangelion? Całość mimo, że jest rozłożona w długim czasie ma swoją spójność. Oczywiście japońskie wątki "romantyczne" też się pojawiają. Ciekawe...
Seriale anime w większości różnią się tym, że fabuła stanowi jedną całośc rozłożoną w czasie. Jest ciekawa (zazwyczaj - uwaga na edycje amerykańskie) i spójna. Filmy typu klan, czy moda są wymyslane na bierząco. Zresztą fabuła tych filmów wymaga pięciu minut "układania klocków" fabularnych typu: "on jest twoim ojce/bratem/siostrą", "on ma gradientowego raka cośtam cośtam", "on ma wypadek", "ona cię zdradza" itd. .
Możemy zrobić wspólnie własny serial Cantryjski na forum. Było już kilka tego typu akcji...
http://www.matix.salon24.pl
- Artur
widzialem te anime o ktorych pisales, jak i tony innych anime, i ogladam anime nadal i bede ogladal... jest duzo lepsze niz denne seriale i powie tak kazdy kto kiedykolwiek jakies anime obejzal
edit: chociaz i w anime zdarza sie ze sukces ciagnie za soba kolejne serie i robi sie niespojny tasiemiec, jak genialna swojego czasu Czarodziejka z Ksiezyca
Dragon Ball tez chyba zostal tak bardzo pociagniety z powodu komercyjnego sukcesu...
edit: chociaz i w anime zdarza sie ze sukces ciagnie za soba kolejne serie i robi sie niespojny tasiemiec, jak genialna swojego czasu Czarodziejka z Ksiezyca
- Gulczak
Matix wrote:Możemy zrobić wspólnie własny serial Cantryjski na forum. Było już kilka tego typu akcji...
Za! Chociaż nie wyobrażam siebie w roli Sali Spectry, albo Ridża Forestera, ale Za!
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- ActionMutante
Jak se Gulczak Sali nie mozeesz wyobrazic??? Ta kobieta zawladnela moja wyobraznia!
Anime- nie wiem dlaczego, ale zawsze ogladanie anime przypisywalem gimnazjalistom i ciotom... *wzrusza ramionami* Kreska w tych filmach jest tragiczna, a wszystkie postaci przypominaja eunuchow i zgwalcone aniolki....( AAAA JUZ WIEM CO CI SIE W TYM PODOBA ARTUR!!!
Mam Cie szarlaczku!)

Anime- nie wiem dlaczego, ale zawsze ogladanie anime przypisywalem gimnazjalistom i ciotom... *wzrusza ramionami* Kreska w tych filmach jest tragiczna, a wszystkie postaci przypominaja eunuchow i zgwalcone aniolki....( AAAA JUZ WIEM CO CI SIE W TYM PODOBA ARTUR!!!
All my friends are dead.
- Artur
bo jeszcze trzeba obejzec odpowiednie anime, jak widzialo sie jako pierwsza serie jakies anime romansidlo to jasne ze jest sie zrazonym do anime do konca zycia
zapodam linka do pierwszego odcinka Cowboya w rmvb, kto nie widzial anime niech sciagnie i obejzy pierwszy odcinek:
http://realitylapse.com/downloads/videos/cowboybebop/cowboybebop01.rmvb
nie wierze ze znajdzie sie ktos kto po tym nie zechce zobaczyc calej serii... do tego na tej stronie znajduje sie w huj anime w rmvb , kazdy odcinek po ok 80mb, nic tylko sciagac i ogladac
edit: od razu link do pierwszego odcinka Berserka:
http://realitylapse.com/downloads/videos/beserk/berserk01.rmvb
jak macie szybkie lacza to sciaganie 70mb to nie problem, wybierzcie ktorys z tych odcinkow i sami zobaczcie
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”