ERROR: Nie możesz tam wejść ponie

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Quijo

Postby Quijo » Wed Jan 24, 2007 2:46 pm

Też mi się właśnie tak wydaje, że teraz maja tam dużo ważniejszych rzeczy do zrobienia jak np. zlikwidowanie często pojawiających sie ostatnimi czasy lagów w Cantrze niz odblokowywanie wózków
http://www.gks-murcki.com
ActionMutante

Postby ActionMutante » Wed Jan 24, 2007 6:47 pm

Wiec martin nie zesraj sie ani nie zapien... Spokojnie... 8)
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Lamper

Postby Lamper » Wed Jan 24, 2007 10:06 pm

robin_waw wrote:czekaj ja zgłaszałem to po 2 tygodniach truposza wyciągnęli

Pewnie jak go wyciągali to był już pognity i trochę śmierdział *mówi z obrzydzeniem*
Quijo

Postby Quijo » Tue Feb 13, 2007 11:39 pm

Napisze tutaj, bo już mnie to zaczyna wkurzać. Wysłałem już dwie wiadomości do Supportów i nawet nie dostałem kopi na swojego maila. Nie mam pojęcia czy to w ogóle tam dochodzi. Na odblokowanie wózka czekam już jakiś miesiąc, al możliwe, że już odblokowali, bo kilka dni mojej postaci nie ma już w lokacji z wózkiem, ale i tak wątpię, by został on odblokowany. Do tego doszła jeszcze teraz łódka z zabitym piratem i również już czekam cztery dni od pierwszego zgłoszenia. Powinna być dodana opcja "wyciągnij trupa z obiektu" i wszyscy by byli zadowoleni, chyba to nawet do sugestii dam
http://www.gks-murcki.com
Kalsiver

Postby Kalsiver » Wed Feb 14, 2007 8:23 am

Quijo wrote:Powinna być dodana opcja "wyciągnij trupa z obiektu" i wszyscy by byli zadowoleni, chyba to nawet do sugestii dam

I tak zrób.... (będe za)
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...

Return to “Ogólna pomoc”