Stare zgloszenia
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
-
- domeq
Gazetka Wiezienna.
Witam postanowilem powiadomic was w bardziej bezpieczny sposob... Podejrzewam ze to
glupia PINDA wszystko slyczy wiec to bedzie bardziej bezpieczne. Musimy spiac
godziny w ktorych ten upior nas naiedza (occ: oczywiscie w rl i byc wtedy online).
Sporzadze notke z tymi godzinami... Ale latwiej bedzie chyba zapukac reakuje na to
>< (occ: i znow trzeba bys dostepnym najlepiej zeby wszyscy byli)
Na ja zaatakuje lub lepiej ktos kto ma tarcze ale moge to byc ja oczywiscie, a potem
wy. POwinno sie to udac prosze tylko o dyskrecje... Sprzecajmy sie wymienajmy
pomyslami jak by nigdy nic...
Wesoły
Bardzo interesujaca notatka... byc moze PD juz o tym wie, byc moze nie. Podam namiary jesli was to zainteresuje, ale pewnie sami odnajdziecie ja bez problemu.[/quote]
- robin_waw
XXX mówi: "Może zawrzyjmy jakiś układ - zabierzesz mnie w jakieś niezasiedlone miejsce gdzie można byłoby np. wydobywać rope, ja bym rozwijał osadę, a Ty na swoim statku mogłabyś ją sprzedawać. Spodziewam się że ceny ropy czy benzyny niedługo mogą znacznie wzrosnąć i moglibyśmy zostać potentatami w tej branży..."
czy to jest wykorzystywanie wiedzy OOC: ?
czy to jest wykorzystywanie wiedzy OOC: ?
- Sztywna
Zacisze:
Wiem, jestem upierdliwa, ale nie daje sobie nijak wytłumaczyć...
1794-0.26: Ardion mówi: "Jak mówiłem mój przyjaciel tu mieszkał. Po nim imię przyjąłem. Ardion jestem szanowni panowie *powiedział, po czym uśmiechnął się *"
1794-0.26: Widzisz jak Euronymus mówi do Ardion.
1794-0.25: Euronymus mówi: "Tak założył tą osadę Romanov, ale skąd ty to możesz wiedzieć jeżeli Cie tutaj nigdy wcześniej nie było "
1794-0.25: Ardion mówi: "Oczywiscie. niegdys moi przyjaciele opowiadali mi o Zaciszu. Jeden z nich zmarl w lesie obok...ale to dawon było, gdy tylko czterech ludzi tutaj miszkało"
1794-0.25: Euronymus mówi: "Witaj młodzieńcze w Zaciszu *usmiecha sie* Rozgość się tylko nie rozbrajaj. Ja jestem Szeryf Euronymus i zarządzam ta osadą od niedawna"
1794-0.25: Ardion mówi: "Witam szanownych panów. Czy to jest ów osada co Romanow Kawczyński założył?"
1794-0.25: Spostrzegasz nową osobę w tym miejscu, której jeszcze nie widziałeś - to Ardion.
Wiem, jestem upierdliwa, ale nie daje sobie nijak wytłumaczyć...
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- domeq
- ushol
- Matix
- Fieger
- Quijo
- Mattan
-

mattan, 'china' to jest porcelana

nie przeskoczysz tego, ze w kazdym jezyku sa slowa odnoszace sie do naszego swiata - w koncu na nim tenze jezyk powstal

na przyklad 'spruce' to swierk. 's pruce' -> 'z prus'. slowo powstalo, gdyz anglia masowo importowala swierki wlasnie z obecnych terenow polnocnej polski

- Mattan
- Averus Wolfmaster
Ktoś sobie robi jaja w Porcie Północnym...
Prawdopodobnie Polak o niewybrednym poczuciu humoru, ale nie bede wyrokował.
Owy owiec przedstawia sie jako 'Mr Sexy' i mówi sobie po angielsku ( choc urodził się tutaj w polskiej strefeie na moich oczach ).
Oczywiscie jest mozliwosc, ze to angielski gracz, potomek jakichs handlowców ktorzy sie nie odzywają, ale sprawdzić chyba mozna/wypada.
Prawdopodobnie Polak o niewybrednym poczuciu humoru, ale nie bede wyrokował.
Owy owiec przedstawia sie jako 'Mr Sexy' i mówi sobie po angielsku ( choc urodził się tutaj w polskiej strefeie na moich oczach ).
Oczywiscie jest mozliwosc, ze to angielski gracz, potomek jakichs handlowców ktorzy sie nie odzywają, ale sprawdzić chyba mozna/wypada.
-
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”