Co dalej z cantr.pl?

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Gnom

Postby Gnom » Sat Dec 09, 2006 1:14 pm

No właśnie o tym mówię. To nie powinna być "propozycja również do Chatette", ale tylko do niej.

A poza o tym o czym my rozmawiamy? Jak znajdzie się ktoś chętny do prowadzenia polskiego webzina to wtedy można nad resztą pomyśleć...

Postby Gender » Sat Dec 09, 2006 1:20 pm

Gnom wrote:No właśnie o tym mówię. To nie powinna być "propozycja również do Chatette", ale tylko do niej.

A poza o tym o czym my rozmawiamy? Jak znajdzie się ktoś chętny do prowadzenia polskiego webzina to wtedy można nad resztą pomyśleć...

Gnomie, pozwólmy może wypowiedzieć się Chatette. Natomiast chciałbym zwrócić uwagę, że według informacji z poprzedniego topicu, AUTO też napisał artykuł do zamieszczenia na cantr.pl. Moja propozycja dotyczy tylko tego, żeby ten artykuł był umieszczony nie na cantr.pl a na webzine.

Co do prowadzenia webzine - mnie się wydaje że osoby, które będą przygotowywać artykuły, takie jak AUTO i Chatette w końcu same wyłonią ze swojego grona osobę, która de facto będzie tylko zbierała je i wysyłała bodajze do Nicka.
Let everyone go to his private shelter. Empty the streets. There to find the city of the dead. Let the blessing of the Bomb Almighty and the fellowship of the Holy Fallout descend on us all, this day and forever more.
WojD

Postby WojD » Sat Dec 09, 2006 4:27 pm

marol wrote:Ale to tylko szczegół, WojD, bo ty chyba mnie nie rozumiesz. Niech CD mi wybaczy, ale przytoczę jeszcze raz cytat.
WojD wrote:Mam dosyć - niniejszym oświadczam, że jeszcze jedna zaczepna akcja z jego strony lub czepianie się bez sensu, a ujawnię wszystkie informacje na jego temat jakimi dysponuję w archiwum.

Posiadając dowody na oszustwa gracza i ich nie udostępniając - jesteś szkodliwy dla gry.

Używając tych wyimaginowanych dowodów do szantażu w celu osiągnięcia osobistych korzyści - jesteś sku***.

marol - ja nie mówię już o oszustwach w grze - ale o całokształcie... nieważne - odpuszczam i wybaczam Cantryjczykowi wszelkie przewiny i nie zamierzam już do tego wracać... Niech sobie robi co chce - jego i innych problem - już nie mój.

a Ty p......... i doskonale o tym wiesz - jak znowu będziesz obiektywny w ocenach - za co zawsze Cię szanowałem - to pogadamy, bo zdania nie chcę w głupiej dyskusji zmieniać.

W sprawy okołocantrowe nie zamierzam się już/na razie mieszać - a grać nie przestanę, bo nie chce mi się sprawiać pewnej osobie przyjemności.
==============
Matix

Postby Matix » Fri Dec 15, 2006 10:38 am

To co się dzieje na forum coraz bardziej mnie zadziwia. Boję się, że największe szkody poniosą na tym gracze.

Moja opinnia na temat WojDa jest jak najbardziej pozytywna. Atak na niego przypomina mi bardziej rozgrywki między "subelitką" forum z wykorzystaniem "opinni obiektywnych graczy" i użytkowników forum. Dziwi mnie to jeśli weźmiemy dla przykładu jego zaangarzowanie w "tylko grę". Jego postacie są naprawdę jednymi z lepszych i najbardziej doświadczonych. Były...

Chętnie bym pomógł przy cantr.pl . Nie mogę powiedzieć, że będę robił coś super, ale mam kilka projektów artykółów i pomysł na coś konkurencyjnego w stosunku do "mody na cantra".

Opinnię na temat inncyh zachowam dla siebie. Mam dość walki o powody zachowania Charlette o których się wyraziłem delikatnie i sugestywnie "postąpiła samolubnie".

Pozatym: Marol weź na luz.
http://www.matix.salon24.pl
Elm0

Postby Elm0 » Fri Dec 15, 2006 5:28 pm

Temat umarł 6 dni temu i dobrze... po co go reanimujesz?
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Dec 15, 2006 8:10 pm

Elm0 wrote:Temat umarł 6 dni temu i dobrze... po co go reanimujesz?

Bawi się w doktora.
Szynszyl

Postby Szynszyl » Mon Jan 29, 2007 4:14 pm

Nie wnikając w osobiste spory starych graczy, mam jako "młody" gracz pytanie czy Cantr.pl bedzie działac?? Bo to dzieło było jak najbardziej udane i mysle ze ma pszyszłość więc jak bedzie z tym koksem??
Matix

Postby Matix » Mon Jan 29, 2007 10:15 pm

Zgłosiłem jakiś czas temu swoją kandydaturę do odbudowania Cantr.pl wobec tego, że nikt się nie zgłosił. Niestety niektórzy uważają, że lepiej unikać dyskusji niż działać. Mają swoje...
Szynszyl

Postby Szynszyl » Mon Jan 29, 2007 11:20 pm

Jesli potrzebujesz pomocy Matix to w przypadku gdyby Cantr.pl ruszyło z checia ci pomoge (choc nie moge wiele poswiecac na to czasu bo mam mature w tym roku)
ushol

Postby ushol » Mon Jan 29, 2007 11:38 pm

Olej maturę...
Image
Image
Federacja RP
matt_

Postby matt_ » Tue Jan 30, 2007 1:40 am

nauka na maturę trwa nie więcej niż tydzień...i nie zauważyłem by ktoś co się uczył więcej niż ja zdał lepiej...więc sobie nie zakrzątaj głowy takimi pierdołami jak matura...
Gap

Postby Gap » Tue Jan 30, 2007 7:51 am

A czemu wogóle ma służyć cantr.pl?
Matix

Postby Matix » Tue Jan 30, 2007 2:09 pm

Cantr.pl to był kiedyś dość popularny webzine fanów Cantra. Umieszczono tam kilka biografii oraz bardzo ciekawą opowieść "Moda na Cantra". Niestety z winy pewnego forumowicza został zamknięty przez zniechęconą "redaktorkę" cantr.pl Opinnie na ten temat możesz znaleźć na forum w pewnym zamkniętym temacie.

Szynszylu cieszę się, że wesprzemy się w bólu i razem zdamy tą maturę. Ja na razie nie przystąpiłem do większych prac nad Cantr.pl także z powodu matury. Ale jeśli razem się weźmiemy to może coś ruszy ciekawego. Właśnie chcę zaangarzować brata w napisanie skryptu i nowego layouta. Zobaczymy jak pójdzie.
Szynszyl

Postby Szynszyl » Tue Jan 30, 2007 7:05 pm

Ja moge ci pomóc jedynie w pisaniu tekstow bo jestem informatycznie zielony:P
Raist

Postby Raist » Thu Feb 01, 2007 8:44 am

Matix wrote:Cantr.pl to był kiedyś dość popularny webzine fanów Cantra.

No, no... Nie wiedziałem.
Wariat...

Return to “Ogólne dyskusje”