Bug raport - zglaszanie bledow w grze

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

robin_waw

Postby robin_waw » Fri Jan 05, 2007 1:41 pm

drmartin wrote:gdzie sie zglasza zaginiecie surowcow? kiedy podnosilem zelazo z podlogi statku pojawil sie komunikat o bledzie i zelazo wyparowalo...

Chris Johnson wrote:
Adresy departamentów Cantr są teraz prywatne. To znaczy że wszelkie kontakty emailowe z departamentami powinny odbywać się przy pomocy linku `Kontakt z Departamentami Cantr` u dolu strony gracza po zalogowaniu. Ten link jest takze dostępny bez logowania ale pozwala wtedy tylko na wysylanie do departamentu graczy i programowania
drmartin

Postby drmartin » Fri Jan 05, 2007 1:46 pm

no czyli ktory departament pozatym jak tam napisze to nic to nie da mole bezposrednio do kogos u steru napisac...
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein
Zapraszam:
http://tmbg.fizyka.umk.pl/
http://www.lorki.pl
marol

Postby marol » Fri Jan 05, 2007 1:51 pm

drmartin wrote:no czyli ktory departament pozatym jak tam napisze to nic to nie da mole bezposrednio do kogos u steru napisac...
Najlepiej wybrać pierwszy - tam są u steru... :|
marol

Postby marol » Fri Jan 05, 2007 1:57 pm

drmartin wrote:no czyli ktory departament pozatym jak tam napisze to nic to nie da mole bezposrednio do kogos u steru napisac...
O mój Boże... prosimy, piszemy, błagamy... i nic. Drmartin - dlaczego nie posłuchałeś, jak ci wszyscy radzą i nie skorzystałeś z formularza kontaktowego, który powstał właśnie po to, by pomagać w takich sytuacjach?! Wolałeś mi wysłać zamiast tego wszystkiego PMa... ale nie - twój problem nie zostanie rozwiązany, dopóki nie zrobisz tego tak, jak cię prosimy i jak powinieneś był zrobić.
drmartin

Postby drmartin » Fri Jan 05, 2007 1:59 pm

ten formularz jest do DUPY nikt nie czyta zgloszen... ale prosze bardzo napisze ... co mi tam...
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein

Zapraszam:

marol

Postby marol » Fri Jan 05, 2007 2:10 pm

drmartin wrote:ten formularz jest do DUPY nikt nie czyta zgloszen... ale prosze bardzo napisze ... co mi tam...
Oczywiście, nikt nie czyta zgłoszeń, drmartin wie lepiej. Powiedz mi - po co pytasz ludzi, gdzie zgłaszać takie rzeczy, skoro NIE CZYTASZ odpowiedzi? Wyobraź sobie, że to właśnie ja m.in. czytam te zgłoszenia.
drmartin

Postby drmartin » Fri Jan 05, 2007 2:15 pm

marol wrote:Powiedz mi - po co pytasz ludzi, gdzie zgłaszać takie rzeczy, skoro NIE CZYTASZ odpowiedzi? Wyobraź sobie, że to właśnie ja m.in. czytam te zgłoszenia.

a po co ja mam je czytac? czy ja jestem PD?
pozatym aggressive Ci sie uruchomil...

no to poslalem sie okaze... ile to potrwa... ostatnim razem musialem pisac kilka razy...

EDIT: brawo juz naprawiles... tylko pozostaje pytanie czy poszlo tak szybko bo napisalem pytanie na forum czy bo wyslalem e-mail... tak czy siak dziekuje...

Zapraszam:

ushol

Postby ushol » Fri Jan 05, 2007 2:52 pm

proponowałbym ci drmartin wstapic do PD/PrgoD i też zacząć narzekać na ich prace... łatwo jak się nie widzi prawda? Więc wez załóż sobie worek na głowę i istniej dalej...
Image
Image
Federacja RP
myszaq

Postby myszaq » Fri Jan 05, 2007 2:57 pm

drmartin wrote:
marol wrote:Powiedz mi - po co pytasz ludzi, gdzie zgłaszać takie rzeczy, skoro NIE CZYTASZ odpowiedzi? Wyobraź sobie, że to właśnie ja m.in. czytam te zgłoszenia.

a po co ja mam je czytac? czy ja jestem PD?

co wiecej, nie czytasz ze zrozumieniem - nie czytasz odpowiedzi na zadane przez siebie pytania. przy takim podejsciu zadawanie pytan wydaje sie byc strata czasu...
Szopen

Postby Szopen » Fri Jan 05, 2007 3:25 pm

Drmartin, ja ci odpowiem, czy dlatego tak szybko. Uwaga, leci odpowiedz:
Nie, nie dlatego :P .
Artur

Postby Artur » Sat Jan 06, 2007 11:55 am

maly ale mocno denerwujacy blad w tlumaczeniu, w opisie beretu pisze berter a nie beret... literowka, poprawcie to...
marol

Postby marol » Sat Jan 06, 2007 12:00 pm

Nie widzę takiego tekstu w bazie. Na pewno dobrze przepisałeś?
Edit: Już ok, było "beter", nie "berter".
Artur

Postby Artur » Sat Jan 06, 2007 2:25 pm

marol wrote:Nie widzę takiego tekstu w bazie. Na pewno dobrze przepisałeś?
Edit: Już ok, było "beter", nie "berter".

ano tak, sory, ale ok skoro juz ok :D :wink:
matero

Postby matero » Tue Jan 09, 2007 8:40 pm

Drobne błędy w tłumaczeniu ubrań:

dlugi konopny plaszcz - w opisie jako - szykowny bawełniany płaszcz sięgający kolan, dobrze dopasowany do ciała,

trzciniane ubrania też nie wyglądają najlepiej.
myszaq

Postby myszaq » Wed Jan 10, 2007 2:08 pm

blad w konopnym plaszczu poprawiony. jakies sugestie co do alternatywy dla trzcinowych ubran? one faktycznie sa wyknane z trzciny (reed)...

Return to “Ogólna pomoc”