Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

tehanu

Postby tehanu » Thu Jan 04, 2007 2:10 pm

strafko wrote:kobieta albo cantr, trzeba wybierać :lol: albo po połowie ;)

ej... no faceci..
kobiet nie umiecie sobie wychować...? :twisted: :lol:
ushol

Postby ushol » Thu Jan 04, 2007 2:19 pm

się odezwała... :twisted:
Image
Image
Federacja RP
matt_

Postby matt_ » Thu Jan 04, 2007 2:23 pm

kobiet nie da się wychować.howg
Mattan

Postby Mattan » Thu Jan 04, 2007 2:44 pm

tehanu wrote:

ej... no faceci..

Tehanu to ty wychowałaś sobie mężczyznę. :D
tehanu

Postby tehanu » Thu Jan 04, 2007 2:47 pm

Mattan wrote:
tehanu wrote:

ej... no faceci..

Tehanu to ty wychowałaś sobie mężczyznę. :D

aj wiem i jestem z siebie dumna... :twisted: :lol: 8)
Kyllyan

Postby Kyllyan » Thu Jan 04, 2007 5:06 pm

Rusalka wrote:. Nil aer

raczej : naga fan, albo anatui ;)
Quijo

Postby Quijo » Thu Jan 04, 2007 11:42 pm

Ej Ty mi tutaj Rusałko nie piernicz głupot, tylko masz grać dalej jak porządny i szanujący się cantryjczyk (nie chodzi tutaj o Cantryjczyka z PD)
http://www.gks-murcki.com
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sun Jan 07, 2007 5:09 pm

Ponoć Loc kasuje konto :idea:
Loc

Postby Loc » Sun Jan 07, 2007 5:17 pm

Tak, to prawda... Tylko nie wiem, czy pierwsze usunac 10 postaci (te ktorymi sie juz pozegnalem) czy poczekac jeszcze tydzien i dojsc trzema do miejsc gdzie sie urodzily...

Za kilka dni pokaze liste postaci, ale kazdy je pozna po glupocie i tepym chrakterze...
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298

Postby Gender » Mon Jan 08, 2007 7:41 pm

No, kurka! *wkurzony* zaczynaja odchodzic ludzie ktorzy pojawili sie po mnie! :evil:
Let everyone go to his private shelter. Empty the streets. There to find the city of the dead. Let the blessing of the Bomb Almighty and the fellowship of the Holy Fallout descend on us all, this day and forever more.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Mon Jan 08, 2007 8:23 pm

A, ja niedługo On Leave biore w nadzieji, ze spadnie snieg i pojezdze na nartach ( ha, ha, ha... ). Jak się skonczy tak jak poprzedni on leave, to tez mozecie sie porzygotowywac na moje odejscie... :/
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Jan 08, 2007 8:40 pm

tylko spróbuj :twisted:
cantr się posypał
ActionMutante

Postby ActionMutante » Mon Jan 08, 2007 9:41 pm

Ja tez bede On liw bral bo:
1. Przeprowadzam sie ( cwel co mieszkanie wynajmuje wali w ch...)
2. Na ferie jade na narty (jak mi lekarz po kontuzji pozwoli, bo pobilem sie z 5 skinami i mi nogi polamali [joke] tak naprawde nawalony malysza cwiczylem)
3.Mam to w dupie! Ludzie odchodza!!!! (joke)
Tak naprawde to moje postaci zajma sie zbieraniem marchewek na jakis czas, a potem wracam do gry...Ale to dopiero od lutego. I mimo, ze sesja juz puka do drzwi to mam ja w dupie. I tak jestem na tyle inetligentny, ze zdam bez nauki 8) :P Przeprowadzka, cantr, sesja, narty, studniowka, narty...(a o tym juz piasalem...) pikus... poradze se :D :D :D
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Regis

Postby Regis » Tue Jan 09, 2007 3:04 pm

Ja w sumie tez powoli rozwazam zakonczenie gry... O ile w wakacje poswiecalem na Cantr sporo czasu, glownie postaciami ktore gdzies mialy cos do powiedzenia, o tyle teraz sytuacja wyglada mniej wiecej tak:

Postac 1: Zbiera drewno, odzywa sie raz na pare dni, ostatnio wyjatkowo pohandlowala. Gdyby nie spory majatek jaki zgromadzila, to bylaby jedna z pierwszych do odstrzalu. Ale troche mi jej szkoda :P

Postac 2: Siedzi w pewnym Kapitanacie i nawet ostatnio nie ma czasu nawet pozakladac glupich projektow, co - z racji stanowiska (przynajmnie na papierze) - powinna zrobic.

Postac 3: Siedzi w hucie i pracuje, nie odzywa sie prawie wcale.

Postac 4: Siedzi w lesie, wszyscy dookola poumierali, wiec zbiera drewno, guma i rozdaje surowce za darmo, bo magazyny pekaja w szwach.

Postac 5: Przez ponad dwa lata zbierala ryz, teraz poszla sobie w cholere.

Postac 6: Siedzi w 'kolonii' pewnego miasta. Po smierci/zaginieciu kilku wspolpracownikow czeka az sobie stolica o nim i ostatniej pozostalej przy zyciu wspolnicznce laskawie przypomni - tzn. jak skonczy sie drewno albo hematyt, o ile nie maja innego zrodla :P

Reszta postaci - zbiera surowce bez slowa i - w wiekszosci - czeka na smierc.

Z w miare akywnych postaci ostal i sie tylko pewien prostak - mysliwy i nadpobudliwy dzikus majacy problemy z wyrazeniem mysli, ktory po tym jak stracil ostatnio statek znow odzyskal cel w zyciu i wraz z towarzyszka kombinuje jak tu znow sie dorobic czegos plywajacego. Jest jeszcze pewien kupiec plywajacy dla pewnego zwiazku kupieckiego. Ale tez duzo spi.

I jak tu sie nie nudzic? Czasu brak, a hodowanie takich warzywek mija sie nieco z celem... Dlatego powoli bede pozbawial co mniej interesujace postacie pozywienia, azeby ostatecznie je usmiercic. Ale na pewno nie zlikwiduje calego oknta na raz - jednak byloby mi szkoda, szczegolnie tych postaci ktore juz maja ponad, albo prawie 50 lat na karku :)
AUTO

Postby AUTO » Tue Jan 09, 2007 3:29 pm

Regis wrote:Z w miare akywnych postaci ostal i sie tylko pewien prostak - mysliwy i nadpobudliwy dzikus majacy problemy z wyrazeniem mysli, ktory po tym jak stracil ostatnio statek znow odzyskal cel w zyciu i wraz z towarzyszka kombinuje jak tu znow sie dorobic czegos plywajacego.

Kak mogł, takem pomogł ;)

Return to “Ogólne dyskusje”