Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Averus Wolfmaster
-
myszaq
glowa do gory - plynacy statek wcale nie jest tak latwo dopasc - ten, do ktorego dokujemy i ten, ktorym dokujemy musza byc na tyle blisko siebie przy rozpoczeciu dokowania, zeby zakonczylo sie ono od razu - jesli zajmie wiecej niz 1 (chyba) ture, to nici ze wszystkiego, wyskoczy informacja, ze nie mozna dokowac do statkow w ruchu.
ale fakt - jak juz sie przyczepi to pozostaje nam tylko usiec napastnika i wylamac zamek do niego...
ale fakt - jak juz sie przyczepi to pozostaje nam tylko usiec napastnika i wylamac zamek do niego...
-
AUTO
- Wredna_Ryba
- Artur
Wredna_Ryba wrote:Witam. Zaznaczam, że jestem nowy. Moja postać ma 8% głodu, myślałem że to niewiele, jednak wyskakuje mi komunikat, że głoduje. Mam przy sobie trochę ryżu jednak nie mogę go zjeść, a postać sama go nie je... Czy to normalne?
hmm, jedzenie odbywa sie po 19, kolo 19.40 albo jakos tak, wiec o najblizszej takiej porze postac powinna zjesc ryz... takze jezeli dzisiaj wyskoczylo ci ze glodujesz i potem dostales ryz to zjesz go dopiero jutro, ale w sumie chyba jeszcze nie bylo pory jedzenia... a moze byla... no tak czy inaczej jak masz ryz to z glodu nie umrzesz, nie martw sie
-
Eresan
- Wredna_Ryba
- Artur
- Kalsiver
-
Eresan
-
Avx
Wredna_Ryba wrote:Dobra już wpieprza więc ok:) Miałem poprostu za mało ryżu. A co do tych 1000 gram Eresanie to czytałem że to z powodu jakiegoś osłabienia się tak dzieje i że niby nikt od tego jeszcze nie umarł, bo samo to przechodzi tak niespodziewanie, jak się pojawiło.
Jeśli o mnie chodzi to mam podejrzenia, że ta "słabość" to od niezróżnicowanej diety. Ale to oczywiście tylko podejrzenia.
-
Laura_
-
myszaq
niezroznicowana dieta - nie przypuszczam - postacie i tak maja odgornie ustalona kolejnosc jedzenia i naraz jedza tylko jeden typ jedzenia.
surowizna - nie, moja postac pozerajaca same przetworzone produkty tez chorowala (i choruje znowu :/)
ja mialem idee, ze to moze w zwiazku z brakiem ruchu - jedna dostala tego po dlugim rejscie (nie wychodzila ze statku), inna podczas dlugotrwalego siedzenia w budynku... ale to tylko strzal.
surowizna - nie, moja postac pozerajaca same przetworzone produkty tez chorowala (i choruje znowu :/)
ja mialem idee, ze to moze w zwiazku z brakiem ruchu - jedna dostala tego po dlugim rejscie (nie wychodzila ze statku), inna podczas dlugotrwalego siedzenia w budynku... ale to tylko strzal.
- rem
Reset czasu
Sluchajcie, o ktorej resetuje sie teraz czas tzn. powraca 200 minut? Zawsze wydawalo mi sie ze jest to jakos miedzy 20 a 22 (dokladnie nigdy nie sprawdzilem) a tu przed chwila ok. 23.30 patrze a mam 3 minuty i oczywiscie zaraz sie skonczyl - nadmienie ze chwile wczesniej byl backup bazy danych Cantr'a. Czy ja cos zle mysle, czy cos sie porobilo nie tak?
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
- marol