Tworcy notatek, które zainteresowaly was w grze...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
-
Milo wrote:
Zdecydowanie sie nie zgadzam.Znam przynajmniej jedno takie miejsce, wiem ze jest ich wiecej....a to jedno konkretne mialo znacznie wczesniej galerie sztuki miz kanabia, o czym Milo swietnie wie, ale chyba zapomnial
...o Kanabii.jest to chyba jedyne miasto majace galerie sztuki
Zdecydowanie sie nie zgadzam.Znam przynajmniej jedno takie miejsce, wiem ze jest ich wiecej....a to jedno konkretne mialo znacznie wczesniej galerie sztuki miz kanabia, o czym Milo swietnie wie, ale chyba zapomnial

"ten co nie obawia sie smierci nie umrze nigdy"
- mocny92
-
- tehanu
- robin_waw
-
A wiecie co w tym jest najgorsze? Jedna z moich postaci.. i oczywiście cała ekipa pewnego miejsca właśnie tworzy lampy i sprzedaje chcąc zrobić sieć radiową. Mniej więcej 2 godz. temu dostaliśmy komunikat o tym że jedna z nich dotarła na miejsce i radio działa - pierwszy komunikat do nas dotarł. Więc moja postać wpadła na pomysł robienia audycji radiowej... wszedłem na forum i czytam o Gapciu
... ale to jeszcze nic. Po imieniu postaci domysliłem się kto nią może grać - tak... to mój bardzo dobry kumpel, który z resztą namówił mnie właśnie na Cantra. Zadzwoniłe i opierdzieliłem więc Gapcia, że jest zbój i zeżarł mi pomysł. Eh... Gapcio uśmiał sie tylko i powiedział że nic z tego... nie zaprzestanie nadawania
... a chciałem być taki orginalny
PS. Jak się spotkamy to: Gapcio!! Nu Pagadi!!!
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- robin_waw
Eresan wrote:A wiecie co w tym jest najgorsze? Jedna z moich postaci.. i oczywiście cała ekipa pewnego miejsca właśnie tworzy lampy i sprzedaje chcąc zrobić sieć radiową. Mniej więcej 2 godz. temu dostaliśmy komunikat o tym że jedna z nich dotarła na miejsce i radio działa - pierwszy komunikat do nas dotarł. Więc moja postać wpadła na pomysł robienia audycji radiowej... wszedłem na forum i czytam o Gapciu... ale to jeszcze nic. Po imieniu postaci domysliłem się kto nią może grać - tak... to mój bardzo dobry kumpel, który z resztą namówił mnie właśnie na Cantra. Zadzwoniłe i opierdzieliłem więc Gapcia, że jest zbój i zeżarł mi pomysł. Eh... Gapcio uśmiał sie tylko i powiedział że nic z tego... nie zaprzestanie nadawania
Pozdrawiam.
To może zrobisz mu konkurencję, a więcej auducji radiowych napewno urozmaici grę
- ActionMutante
- OktawiaN :)
Eresan wrote:A wiecie co w tym jest najgorsze? Jedna z moich postaci.. i oczywiście cała ekipa pewnego miejsca właśnie tworzy lampy i sprzedaje chcąc zrobić sieć radiową. Mniej więcej 2 godz. temu dostaliśmy komunikat o tym że jedna z nich dotarła na miejsce i radio działa - pierwszy komunikat do nas dotarł. Więc moja postać wpadła na pomysł robienia audycji radiowej... wszedłem na forum i czytam o Gapciu... ale to jeszcze nic. Po imieniu postaci domysliłem się kto nią może grać - tak... to mój bardzo dobry kumpel, który z resztą namówił mnie właśnie na Cantra. Zadzwoniłe i opierdzieliłem więc Gapcia, że jest zbój i zeżarł mi pomysł. Eh... Gapcio uśmiał sie tylko i powiedział że nic z tego... nie zaprzestanie nadawania
Pozdrawiam.
W wielu osadach slyszalem o propozycjach zalozenia audycji radiowej. I to bardzo dawno temu. Jednak Gapciowo trzeba pogratulowac ze udalo mu sie to jako pierwszemu

- in vitro...
-
- Agent 0007