Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
KUMiN
- Artur
- tehanu
- Kyllyan
o co chodzi?
1756-6.26: Czujesz się słabo.
1756-1.18: Zjadasz 70 gram wędzonego mięsa.
1756-1.14: Czujesz się słabo.
1755-1.18: Zjadasz 133 gram wędzonego mięsa.
1756-1.18: Zjadasz 70 gram wędzonego mięsa.
1756-1.14: Czujesz się słabo.
1755-1.18: Zjadasz 133 gram wędzonego mięsa.
-
Sasza
- w.w.g.d.w
- ActionMutante
-
myszaq
-
Milo
-
Milo
- Averus Wolfmaster
Jako, że wkrótce planuje zbudowac statek i zostać jako tako kapitanem tej jednostki... Mam kilka pytan.
W ststaku od razu jest zamek, tak? Czy jest do niego klucz, czy zamek pozostaje otwarty dopoki go nie zrobie? I czy po zbudowaniu statek jest otwarty czy zamkniety? I czy klucz trafia do zalozyciela projektu ( ewentualnie )?
Ile trwa włamanie sie do statku łomem?
W jakich warunkach statek może zadokowac do statku?
I ewentualne informacje ktore pomoga mi w ochronieniu mojej jednostki...
To nie wiedza OOC, a ja nie chce od razu stracic statku.
W ststaku od razu jest zamek, tak? Czy jest do niego klucz, czy zamek pozostaje otwarty dopoki go nie zrobie? I czy po zbudowaniu statek jest otwarty czy zamkniety? I czy klucz trafia do zalozyciela projektu ( ewentualnie )?
Ile trwa włamanie sie do statku łomem?
W jakich warunkach statek może zadokowac do statku?
I ewentualne informacje ktore pomoga mi w ochronieniu mojej jednostki...
To nie wiedza OOC, a ja nie chce od razu stracic statku.
-
Milo
Zamek jest od razu, gdy konczy sie budowe jest zamkniety a klucz laduje w inwentarzu postaci ktora rozpoczela projekt. Jesli jej nie ma to na ziemi.
Wlamanie trwa tak jak przy zamkach do budynkow i pojazdow ladowych czyli niewiadomo kiedy sie uda
Generalnie mniejsze statki moga dokowac do wiekszych, konkrety musialbys sprawdzic w wiki. Nie jestem pewien czy mozna zadokowac do statku ktory jest w ruchu
Bezpieczenstwo? Po prostu zdrowy rozsadek. Nie zostawiac otwartego statku, nie brac przypadkowych pasazerow...
Wlamanie trwa tak jak przy zamkach do budynkow i pojazdow ladowych czyli niewiadomo kiedy sie uda
Generalnie mniejsze statki moga dokowac do wiekszych, konkrety musialbys sprawdzic w wiki. Nie jestem pewien czy mozna zadokowac do statku ktory jest w ruchu
Bezpieczenstwo? Po prostu zdrowy rozsadek. Nie zostawiac otwartego statku, nie brac przypadkowych pasazerow...
-
Regis
Niestety zostawianie nawet zamknietego statku na wodze nie gwarantuje ani troche bezpieczenstwa. Niestety Cantr w tym wzgledzie okrutnie zawodzi, bo jak ktos juz do cudzego statku zadokuje, to pozbyc sie go nie sposob... A jak on zadokowal? Na niewidzialnej nici? A nie, pewnie na linach. Szkoda tylko ze nie mozna ich przeciac (jak wylamywanie zamka, tylko np. o polowe krocej) co pozwalaloby pozbyc sie oponenta - na przyklad - na 2 dni. Ew. mozliwosc wstawienia wiecej niz jednego zamka... To chyba logiczne ze jak ktos ma Galeon (albo nawet zwykly, duzy magazyn na ladzie) to zabezpieczy go wiecej niz jednym zamkiem... Poki nie bedzie zmian balansujacych nieco latwosc zdobywania i bronienia okretow raczej ciezko mowic o jakimkolwiek bezpieczenstwie w tym wzgledzie.
-
Milo