Jak zaczac ? Jestes NOWY - przeczytaj to koniecznie!
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Susel
-
hmm.. a Ty jeszcze raz mojego posta poprzedniego
Byle dokładnie ....
OK już mówię o co biega... Temat brzmi: "Jak zaczac ? Jestes NOWY - przeczytaj to koniecznie!" a tak naprawdę oprócz pierwszego postu nic nie ma w nim jasnego, czytelnego i łatwoznajdowalnego (o rany jakie słowo?!). Może i jest dużo informacji ale nie takich jakich potrzebuje gracz będący pierwszy - drugi dzień w grze.
A to co jest w 1 poście starcza na naprawdę baaardzo kródko. Gdyby nie to że znalazłem kilka osób, które z chęcią wprowadzają mnie w tajniki mechaniki gry to pewnie znudziłbym sie i przestał grać. A teraz wiem że mógłbym tego żałować
Pozdrawiam.

OK już mówię o co biega... Temat brzmi: "Jak zaczac ? Jestes NOWY - przeczytaj to koniecznie!" a tak naprawdę oprócz pierwszego postu nic nie ma w nim jasnego, czytelnego i łatwoznajdowalnego (o rany jakie słowo?!). Może i jest dużo informacji ale nie takich jakich potrzebuje gracz będący pierwszy - drugi dzień w grze.
A to co jest w 1 poście starcza na naprawdę baaardzo kródko. Gdyby nie to że znalazłem kilka osób, które z chęcią wprowadzają mnie w tajniki mechaniki gry to pewnie znudziłbym sie i przestał grać. A teraz wiem że mógłbym tego żałować

Pozdrawiam.
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
Bo widzisz... Tworzenie takich poradników jest zabronione
Twoje postacie same powinny odkrywac wszelkie niuanse rozgrywki. Uwierz mi, wtedy jest największa zabawa.

Twoje postacie same powinny odkrywac wszelkie niuanse rozgrywki. Uwierz mi, wtedy jest największa zabawa.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
-
- Susel
Eresan wrote:hmm.. a Ty jeszcze raz mojego posta poprzedniegoByle dokładnie ....
Wybacz... Heh... Tak to jest jak sie uczy i czyta forum rownoczesnie...

Jak szukasz czegos o grze, to zajrzyj przedewszystkim na Cantr Wiki.
Pozatym Eresanie, ja nie powiedzialem, ze ten Topic jest przejrzysty i w ogole cacy... No coz, w zasadzie duzo z tego co tu jest powinno znajdowac sie w temacie "Pytania" w ogolnych dyskusjach...
I Sprostowanie do SUCHEGO - tworzenie poradnikow NIE jest zakazane... (Patrz, chociazby, poradnik o walce Gnoma) Wrecz przeciwnie, Jos uznal, ze mechanika gry powinna byc jawna...
Eresan wrote:kródko
Krótko...

- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
Susel wrote:I Sprostowanie do SUCHEGO - tworzenie poradnikow NIE jest zakazane... (Patrz, chociazby, poradnik o walce Gnoma) Wrecz przeciwnie, Jos uznal, ze mechanika gry powinna byc jawna...
Nie? Jestem niemalże pewien, że gdzieś na forum czytałem, że nie jest to dozwolone... Ale moge się mylić. Po 10 godzinach w szkole mój mózg nie pracuje jak trzeba

You still stood there screaming
- Kalsiver
-
He he he! Poczytajcie pare postów w górę i zrozumiecie o czym mówiłe twierdząc, że nie jest to przydatne dla początkującego gracza
PS. Broń boże żebym sie miał kłucic czy coś, ale wedłóg mnie powinien byc taki czysty przejżysty topik dla poczatkujacych z radami jak i co na poczatku.
PPS. DOP POSTU PONIŻEJ: Może i tak zrobię... jak poznam tą gre trochę.... chociaż trochę
Pozdrawiam.

PS. Broń boże żebym sie miał kłucic czy coś, ale wedłóg mnie powinien byc taki czysty przejżysty topik dla poczatkujacych z radami jak i co na poczatku.
PPS. DOP POSTU PONIŻEJ: Może i tak zrobię... jak poznam tą gre trochę.... chociaż trochę

Pozdrawiam.
Last edited by Eresan on Wed Dec 20, 2006 9:32 pm, edited 1 time in total.
- Kalsiver
- Artur
-
-
-
Eresan wrote:Gdyby nie to że znalazłem kilka osób, które z chęcią wprowadzają mnie w tajniki mechaniki gry to pewnie znudziłbym sie..
Pozdrawiam.
Klika?
A właściwie to kto to jest? *pyta szczerze zaciekawiony*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
Eresan wrote:No to pytanie. Czy kredyty jakie dostaje się za to że ktoś wpisał Mój IP w rejestracji można wydać tylko na dodatkowe minuty czy rónież jakoś inaczej?
Pozdrawiam
to mnie zagiales, nie wiedzialem, ze dostaje sie za takie cos jakies kredyty (tak wlasciwie, to w ogole nie wiedzialem, ze taka procedura istnieje