Swieta

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

ActionMutante

Postby ActionMutante » Wed Dec 20, 2006 4:09 pm

"Szykujcie bracia amunicje na swieta..."
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Kalsiver

Postby Kalsiver » Wed Dec 20, 2006 4:43 pm

robin_waw wrote:Powiem tak święta są i tego nie zaneguje nikt bo nawet są ustawowo wolne jako że duża część społeczeństwa je obchodzi, rozumiem że taka przerwa w cantr to miała by być takim chwilowym zatrzymaniem czasu żeby nic nie stracić, zapewne spora część osób będzie spała czyli co to za przyjemność grać jak większość postaci śpi (podobnie dzieje się w wakacje), Ci którzy nie obchodzą świąt, też mają wolne czy to od szkoły czy w pracy (większość). Czyli mogli by na chwilę oderwać się od tego nałogu bez stresu że w cantrze się coś dzieje a ich nie ma przy kompie. Taki wolny czas to jest dobry pretekst na jakiś wypad lub coś w tym rodzaju.
Ale jak widać część osób już bez koputera i netu nie umie żyć i zaraz jakieś kity wciska że jest niewierzący albo innej wiary i ma pretekst żeby jednak od komputera sie nie oderwać. Ktoś pisał że to dobry czas na kilowanie czy spiskowanie. Tylko że to jest nie ferr w stosunku do innych graczy (wiem nie musi być ferr bo jest zły ale cantr to ma być symulacja społeczeństwa a takie zachowanie to NNZ bo skąd postacie mają niby wiedzieć że będą święta), bo się spodziewasz że sporo postaci będzie spać. No cóż widocznie Ci co odgrywają złe postacie i myślą w ten sposób to powinny nie w Cantra grać a jakiegoś Quake czy Duma.

No cóż rozpisałem się ale i tak zaraz pewnie ktoś będzie mi na głowie kołki ciosał.

Eeee mam emotnikon który wyraża to co myślę --> Image_Image_Image_Image

Artur wrote: :twisted: :twisted: :twisted:

szykujcie sie na duza liczne swiatecznych zgonow

:twisted: :twisted: :twisted:

Rany ale ubaw :D w cantr nieobowiązuje nic z realnego świata
(znaczy się święta).
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
drmartin

Postby drmartin » Wed Dec 20, 2006 6:27 pm

No kilka osob trafilo (np: robin_waw) nie chodzi o wiare czy inne bzdety tylko o uczciwa gre... wiele postaci bedzie spac przez te kilka dni a inni beda kozystac... pewnie sa gracze ktorzy juz sobie zoatawili newspawny na ta okazje zeby tylko sie nakrasc... smutne typowo polskie...
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein
Zapraszam:
http://tmbg.fizyka.umk.pl/
http://www.lorki.pl
Szopen

Postby Szopen » Wed Dec 20, 2006 6:33 pm

To bedziemy takich ganiac :twisted:
Kalsiver

Postby Kalsiver » Wed Dec 20, 2006 6:49 pm

Szopen wrote:To bedziemy takich ganiac :twisted:

hehe ciekawe jak pójdzie jedną drogą potem inną i już go niema !
i tyleście go widzieli ! a potem szukaj wiatru w polu...
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
robin_waw

Postby robin_waw » Wed Dec 20, 2006 7:15 pm

Kalsiver wrote:
Szopen wrote:To bedziemy takich ganiac :twisted:

hehe ciekawe jak pójdzie jedną drogą potem inną i już go niema !
i tyleście go widzieli ! a potem szukaj wiatru w polu...

Wiem że trochę wyolbrzymiłem i wcale nie pisałem żeby w wakacje wyłączyć cantra trzeba czytać ze zrozumieniem.
A mordowanie w święta to jest NNZ.

A co do ganiania złodziei to niedawno takiego zabiliśmy pomimo że po dobiegnięciu do kolejnej lokacji od razu pobiegł dalej, czy to nie była może twoja postać ? :twisted:

A jak ktoś wykorzystuje wiedzę OOC np. do mordowania i kradzieży wiedząc że ma duże szanse bo ofiary będą spać to znaczy że jeszcze nie dorósł do Cantra, bo cantr opiera się na uczciwości. Jeżeli ktoś ma złe postacie to te postacie powinny być złe ale w świecie Cantr.

Miejmy nadzieję że PD czuwa i nie ma pobłażliwości dla takich zachowań.
Kalsiver

Postby Kalsiver » Wed Dec 20, 2006 7:27 pm

robin_waw wrote:
A co do ganiania złodziei to niedawno takiego zabiliśmy pomimo że po dobiegnięciu do kolejnej lokacji od razu pobiegł dalej, czy to nie była może twoja postać ? :twisted:

I tu mnie ubodłeś ! zraniłeś mnie na wskroś !
przykro mi ale moje postacie nie kradną ! (przynajmniej jeszcze im się to nie zdażyło ani żadna postać ma nie zginęła z jakichkolwiek powodów...)
Image

OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Wed Dec 20, 2006 7:30 pm

Jestem za zamknięciem Cantra na okres świateczny, ponieważ te dni będą miały wpływ na przebieg gry.
[z resztą co poniektórzy co się ślinią na kolor zielony powinni ćwiczyć silną wolę]
Mam nadzieję że może święta wpłyną na decyzję życia! Żeby rzucić w końcu to cholerstwo jakim jest Cantr :twisted:
Jeśli nie to ide chyba do klubu "AC" - "Anonimowych Cantryjczyków"
mocny92

Postby mocny92 » Wed Dec 20, 2006 7:34 pm

Może włączyć immunitet? Takie coś że nie da się nikogo zaatakować... Zniknąć guzik :D Bo wiecie, dla mnie święta się nie liczą (przynajmniej w tym roku będęsam siedział), ale dużo ludzi może przez to ucierpieć... I lepiej, żadnych nowych postaci i żadnych ataków... Święta będą wtedy lepsze :D
Wszystko można co nie można - byle z lekka i z ostrożna!
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Wed Dec 20, 2006 7:43 pm

Jak dla mnie to nie oto chodzi ze ktos bedzie kogos atakowac. Raczej oto ze duzo postaci bedzie zle odgrywanych i w ogole...
Szopen

Postby Szopen » Wed Dec 20, 2006 7:44 pm

Eeee tam, tak tragicznie chyba nie wzrosnie ilosc kradziezy i morderstw. Ale dla pewnosci bede czuwal :twisted:
mocny92

Postby mocny92 » Wed Dec 20, 2006 7:47 pm

powiedz ludziom że źle odgrywają swoje postaci, pierdziel im o tym, a nawet nie zauważysz kiedy ci podpierdzielą spodnie...
Mattan

Postby Mattan » Wed Dec 20, 2006 8:02 pm

Zabijanie jest NNZ i nie zabijanie jest NNZ. Ja wprawdzie nie tak często ale wpadnę i w razie czego jakimś toporem pobłogosławię.
Spokojnych świąt życzę. :twisted:
mocny92

Postby mocny92 » Mon Dec 25, 2006 5:43 pm

No i mi zabili postać:(
Sztywna

Postby Sztywna » Mon Dec 25, 2006 9:45 pm

ActionMutante wrote:
Ja chetnie nie spedzalbym swiat z rodzina, bo ich niecierpie (wysluchiwanie po raz 20 tych samych rodzinnych opowiesci, dzielenie sie oplatkiem... :? ). Ale musze pomoc starszej w przygotowaniach i byloby jej przykro jakbym nie posiedzial z nimi, wiec zacisne zeby i przezyje. Ale nie zmienia to faktu, ze chetnie w przerwach miedzy (jakby nie bylo) wypasionymi kolejnymi daniami zasiede se za kompa... :)

Action, wiesz, w tej chwili Cię podziwiam...
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>

Return to “Sugestie”