Moderators: Public Relations Department, Players Department
- in vitro...
- Susel
in vitro... - to pewnie dlatego ze twoj avatar zostal skradziony z przekletego skarbu spammera Quijo, czy jakmutam.
Gnomie... TY NAM TU KIT WCISKASZ ZE NA CANTRA NIE MASZ CZASU A NA FORUM PISZESZ JAKIES PIERDOLY PO POLNOCY?! I TY ***** NIE MASZ CZASU?!
I dlaczego nie wrocisz do swojego oczka?
Coprawda teraz najmroczniejsza jest wrozka z pejczem, ale oko tez bylo mroczne... 
Gnomie... TY NAM TU KIT WCISKASZ ZE NA CANTRA NIE MASZ CZASU A NA FORUM PISZESZ JAKIES PIERDOLY PO POLNOCY?! I TY ***** NIE MASZ CZASU?!
I dlaczego nie wrocisz do swojego oczka?
- Quijo
- ActionMutante
Mam pytanko... A moze raczej prosbe...
Mam tu sobie taki fajny obrazeczek, ktory chetnie wstawilbym na avka, ale jest jedno "ale".
Jest za duzy. Czy jest ktos, kto potrafilby zmienic format albo cus? Szczegoly podam gdy juz ktos sie odezwie. Prosze o PMy.
Mam tu sobie taki fajny obrazeczek, ktory chetnie wstawilbym na avka, ale jest jedno "ale".
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Gnom
Action, mam nadzieję, że żartujesz.
W paincie go nie umiesz otworzyć a potem zapisać jako jpg?
Albo w choćby w paincie zmniejszyć rozmiar? Albo wrzucić na www.imageshack.us i wkleić jako źródło linka? 
- Susel
- Animated
- Artur
- Quijo
- ActionMutante
Gnom wrote:Action, mam nadzieję, że żartujesz.W paincie go nie umiesz otworzyć a potem zapisać jako jpg?
Albo w choćby w paincie zmniejszyć rozmiar? Albo wrzucić na www.imageshack.us i wkleić jako źródło linka?
Przykro mi stary, ale nie umiem... Jestem komputerowym analfabeta i nigdy jakos nie uzywalem painta, ani nie czytalem instrukcji obslugi
All my friends are dead.
- ActionMutante
Postuluje do marola o zamontowanie se avatara (chociazby starego). Odkad doszlo do ostatniej ostrej jazdy z nim w jednej z glownych rol stal sie bardzo burkliwy i usunal se avka(takie odnosze wrazenie). Pamietam, ze jak tylko zaczynalem kariere forumowa byl inny. Chce powrotu starego, dobrago marola- pewnego siebie, dosc gadatliwego, upartego i zacietrzewionego
Kiedys chcialem go sprowokowac i podejzewam, ze moglo go to urazic, czego zaluje.
Marol wgraj se avka, albo bedziesz bucem

Marol wgraj se avka, albo bedziesz bucem
All my friends are dead.
- Kalsiver
ActionMutante ja się zajmuję avatarkami (mam nawet swój własny bank gifów, avatarków obrazków tapet itp.
do zmniejszenia obrazka nieważne jakiej wielkości (profesjonalne zmniejszenie a nie takie w paincie) PIXresizer bardzo dobry (bezpłatny) łatwy w obsłudze program zmniejszający, zwiększający itp.
ActionMutante możesz mi również wysłać ten obrazek na maila a ja ci go zimniejsze do takich rodzajów jakich chcesz i ci go wyśle. (jakby co napisz do mnie wiadomość prywatną)
do zmniejszenia obrazka nieważne jakiej wielkości (profesjonalne zmniejszenie a nie takie w paincie) PIXresizer bardzo dobry (bezpłatny) łatwy w obsłudze program zmniejszający, zwiększający itp.
ActionMutante możesz mi również wysłać ten obrazek na maila a ja ci go zimniejsze do takich rodzajów jakich chcesz i ci go wyśle. (jakby co napisz do mnie wiadomość prywatną)
- ActionMutante
- tehanu
- Kalsiver
na swój sposób jest piękne ;] ja lubię takie bestyjki i mam ich wiele w różnych rozmiarach ale najlepsze są największe
A takie pytanie jakie są wymagania na avatarek ? ile może mieć kilobajtów i jakie rozmiary (maksymalnie)

A takie pytanie jakie są wymagania na avatarek ? ile może mieć kilobajtów i jakie rozmiary (maksymalnie)
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”