Cantr.pl

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Elm0

Postby Elm0 » Fri Dec 08, 2006 4:43 pm

Artur wrote:
Chatette wrote:Cantr.pl nie bedzie prowadzone

to kijowo... moda zaczynala mi sie juz podobac pomimo braku flakow... ale wy wszyscy jestescie rozpieszczeni, kazdy musi postawic na swoim :roll:

Popieram Artura. I śmieszy mnie, jak poważnie podchodzicie do tej sprawy. Nikt nie zginął, nikt nie został inwalidą, nikomu nic się nie stało! To tylko gra!
Gra, gra, gra, gra, gra!
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
ActionMutante

Postby ActionMutante » Fri Dec 08, 2006 5:06 pm

Ja tam dolanczam sie do grupy adoratorow Chattete, bo ladna z niej dziewucha ;) :D
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
WojD

Postby WojD » Fri Dec 08, 2006 6:23 pm

Kwestia Cantryjczyka - jego akcje doprowadziły bezpośrednio lub pośrednio do większości konfliktów wokół gry w ostatnim roku. I nie chodzi tylko o to, co robi w grze - ale przede wszystkim o zachowanie poza - antagonizowanie ludzi, oszczerstwa, podstępy i inne tego typu zachowania. W konflikt, który początkowo był między nami, wciągniętych zostało kilka osób.
Mam dosyć - niniejszym oświadczam, że jeszcze jedna zaczepna akcja z jego strony lub czepianie się bez sensu, a ujawnię wszystkie informacje na jego temat jakimi dysponuję w archiwum. Zawartość ocenicie sami. Być może definitywnie pożegnam się w ten sposób z grą - ale on również :)

Kwestia www.cantr.pl - jeśli ktoś z departamentów - najlepiej CD lub MD przy wsparciu kogoś z PD - z wyjątkiem Cantryjczyka - będzie chciał poprowadzić polską stronę promującą Cantr II - to udostępnię domenę oraz interfejs administracyjny. Dzienniki Cantryjskie były pomysłem Chatette i tylko ona może przekazać tytuł oraz ewentualnie również inne materiały - z Nią więc rozmawiajcie.

Howgh!
==============
Gulczak

Postby Gulczak » Fri Dec 08, 2006 7:15 pm

WojD wrote:(...)Howgh!

Hau! Hau! Ja też umiem udawać psa! hau! Hau! :P

Chatete, chociaż nie czytałem "Mody...", nie wchodziłem na strone, to dam ci rade. Warto robic coś, co podoba się tłumowi.
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Laura_

Postby Laura_ » Fri Dec 08, 2006 8:55 pm

wojd - koncz wasc, wstydu oszczedz *wymownym gestem wklada palec wskazujacy do gardla*
marol

Postby marol » Fri Dec 08, 2006 9:19 pm

WojD wrote:Mam dosyć - niniejszym oświadczam, że jeszcze jedna zaczepna akcja z jego strony lub czepianie się bez sensu, a ujawnię wszystkie informacje na jego temat jakimi dysponuję w archiwum.
Widzę, WojD, że niewiele się zmieniłeś. Żałosne... Ale można spojrzeć na to z innej strony - w PiS zrobisz karierę. Będę sobie życzył na gwiazdkę, abym cię tutaj nie zastał.
Ula

Postby Ula » Fri Dec 08, 2006 9:22 pm

A może zupełnie zaprzestańmy dalszej dyskusji w tym wątku? Niczego nowego raczej ona nie przyniesie... :roll:
Image
nemo49

Postby nemo49 » Fri Dec 08, 2006 9:32 pm

Laura- tez kończ i oszczędź wstydu. Postać Wojda została zamordowana- fakt. Gracze prowadzący postaci , które zamordowały postać Wojda nie potrafią obronić tego czynu ani w grze ani poza nią - fakt. I żadne pokrętne wywody Cantryjczyka ( dwója Waść z logiki .. ) ani Twoje uszczypliwości tego nie zmienią. Bo w grze i w realu liczy się tylko propaganda i przeciwstawić jej można tylko lepszą propagandę. A próby cenzurowania propagandy zawszę wychodzą bokiem cenzorom wszelkiej maści . Czego serdecznie życzę im wszystkim :D
Laura_

Postby Laura_ » Fri Dec 08, 2006 9:46 pm

rece opadaja. teraz tylko pozostaje czekac na posta chetette, gnoma i nastepne 4 posty wojda. i tak w kolko. *wali glowa w sciane*
in vitro...

Postby in vitro... » Fri Dec 08, 2006 9:49 pm

morał jest prosty: zamknąć mordy!! to nie jest temat o zamordowaniu abrasaxa
cantr się posypał
nemo49

Postby nemo49 » Fri Dec 08, 2006 9:51 pm

Jak się nie ma nic konkretnego do powiedzenia to walenie glową w ścianę jest niezłym rozwiązaniem....
Elm0

Postby Elm0 » Fri Dec 08, 2006 9:53 pm

Marol, odniosłem podobne wrażenie... ostatni post WojDa, wypisz wymaluj P. Macierewicz...

Proponuję zamnkąć temat.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
nemo49

Postby nemo49 » Fri Dec 08, 2006 9:57 pm

in vitro... wrote:morał jest prosty: zamknąć mordy!! to nie jest temat o zamordowaniu abrasaxa

Mał być o nowej stronie internetowej poświęconej Cantr ale wskutek zacietrzewienia dwóch panów, którzy nie potrafią się ugryżć w język zamienił się w taki właśnie temat. O zasadniczym temacie (czyli stronie )nie można rozmawiać bo właśnie poległ :(
Chatette

Postby Chatette » Fri Dec 08, 2006 10:02 pm

Kazdy uprawia wlasnie swoja polityke. Szkoda WojD, ze Ty zaczales.

Prosze o zamkniecie, bo sie slabo robi.

Proszę bardzo...
Z tego, co widzę, to nie tylko temat poległ, ale również i strona. Sam topic nie ma więc sensu, by dalej istnieć. I tak tylko by tu się wzajemnie bluzgano. Szkoda, że tak to się zawsze musi kończyć...
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.

Return to “Ogólne dyskusje”