Czy zielona buzka jest niesmiertlena?

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Czy zielona buzka jest niesmiertelna?

Tak
59
86%
Nie
10
14%

Total votes: 69
myszaq

Postby myszaq » Mon Nov 27, 2006 3:36 pm

a ja chce skina upodabniajacego cantr do dajmy na to onetu, yahoo albo jakiego innego serwiisu informacyjnego. bo tez czesto gesto zostaje trafiony celnym 'znow to zielone gowno?!' ;>
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Nov 27, 2006 10:13 pm

buźka ikoną społeczności uzależnionych!

ps: cierpiącym na syndrom "znow to zielone gowno?!" polecam "tryb autorski"
w operze widok-> styl -> tryb autorski,
w ff widok -> styl strony -> ignoruj syle
cantr się posypał
ushol

Postby ushol » Mon Nov 27, 2006 11:40 pm

bardzo dobre... :D wiem jak bede robil jak u woojka na kompie bede siedzial... :twisted: wreszcie sie odczepia...
Image
Image
Federacja RP
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Tue Nov 28, 2006 2:50 pm

Poza tym jest jeszcze możliwość wyłączenia kolorów naszego monitora. Niech będzie czarnobiały to zielonego widać nie będzie...

Moim zdaniem można wprowadzić jakieś zmiany jednak powinna być opcja tak jak w CantrClocku "Hardcore Cantrian" - czyli styl dokładnie taki jak teraz:P Inni jak chcą to niech mają różowe kwiatki, żółte misie, czy fioletowe piłeczki. Ja chcę nadal zieloną buźkę.

No a poza tym gdyby usunięto buźkę to mój odwieczny avatar stałby się reliktem przeszłości... Niezbyt mi do tego śpieszno.
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Sztywna

Postby Sztywna » Tue Nov 28, 2006 9:31 pm

Jeśli ktoś ruszy Zieloną Buźkę, niech spodziewa się, że naślę na niego mafię z Łubiany... :twisted:
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Rusalka

Postby Rusalka » Tue Nov 28, 2006 9:40 pm

Coś mi się zdaje, że zakładając ten topic tylko i wyłącznie wytworzyłem w waszych świadomościach poczucie, że kochacie i nie dacie skrzywdzić buźki, choć w rzeczywistości wcześniej było wam to raczej obojętne. ;)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Susel

Postby Susel » Tue Nov 28, 2006 10:06 pm

Exactly! :)
Wiec teraz nalezy zadac sobie bardzo powazne pytanie egzystencjalne...
"Po kiego czorta zakladales ten temat?" :wink:
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
Rusalka

Postby Rusalka » Tue Nov 28, 2006 10:14 pm

Całe życie człowiek się uczy. W myśl cytatu z sygnaturki Chatette "Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność ma opinię" dopiero zadawanie pytań zwykle skłania człowieka do przemyślenia pewnych kwestii i określenia swojego punktu widzenia, który wcześniej zwyczajnie nie istniał. Osoba taka jednak działa pod presją, więc zakładam, że jej osąd może być błędny.

Przemyślcie to jeszcze raz!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
ushol

Postby ushol » Tue Nov 28, 2006 10:18 pm

*dzwoni po szwadron studentów*

Rusałka.. nabrechtałeś sobie...

OBOJĘTNA?!?!

chyba cię w tym RD poprzestawiali...

*dostaje smsa, którego treść wygląda tak:

"T-17 - 45, T-16 - 21, T-15 - 67, T-14 - 58, T-3 - 39, T-2 - 18, Kredka - 120, Ołówek - 111, ludzie z przystanków - 33, akademiki z Poznania - 153, Sasza - 1, razem - 666"
*
Image

Image

Federacja RP
Mattan

Postby Mattan » Tue Nov 28, 2006 10:52 pm

Rusalka wrote:Coś mi się zdaje, że zakładając ten topic tylko i wyłącznie wytworzyłem w waszych świadomościach poczucie, że kochacie i nie dacie skrzywdzić buźki, choć w rzeczywistości wcześniej było wam to raczej obojętne. ;)

Założenie w moim przypadku błędne. :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Nov 29, 2006 11:57 am

Tableta SMILE musi zostać. SMILE for addicted ppl :)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Matix

Postby Matix » Fri Dec 01, 2006 10:38 am

Zielona byźka jest nieśmiertelna. Nawet moi koledzy poznają mnie po tym, że mam zieloną byźkę na pulpicie.
http://www.matix.salon24.pl
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Tue Jan 29, 2008 9:51 pm

Hmm... ciekawe ile osob jeszcze pamieta jak zamiast obrazka dopasowanego do lokacji mielismy po prostu "zieloną buźkę" :D

Myśle, ze zielona buźka nadal jest nieśmiertelna. Ach, były protesty gdy ją nam zabierano...

A teraz jest jakiś zielony ludzik...

edit: ale odświeżyłem starucha! :oops:
Leming

Postby Leming » Wed Jan 30, 2008 1:47 pm

A ja w ogóle nie wiem o co chodzi. Bo gram od... *paca się łapką w czółko* No jak można było przegapić! Już od ponad roku! A wydawało mi się, że zaczęło się w lutym, a nie w styczniu. :oops:
http://www.bookcrossing.com/
Miri

Postby Miri » Sat Feb 09, 2008 11:34 am

Rusalka wrote:Coś mi się zdaje, że zakładając ten topic tylko i wyłącznie wytworzyłem w waszych świadomościach poczucie, że kochacie i nie dacie skrzywdzić buźki, choć w rzeczywistości wcześniej było wam to raczej obojętne. ;)

"Osoby przeprowadzające badania opinii publicznej z uporem godnym lepszej sprawy ignorują fakt, że publiczność opinii nie ma, a wyniki badań to wypadkowa opinii kształtowanych na szybko, pod przymusem udzielenia odpowiedzi, bo respondentom nie wypada się przyznać, że 'kapkę' nas cała sprawa obchodzi" - zasłyszane na którymś wykładzie :wink:
No więc postawione zostało pytanie, uświadomiliśmy sobie problem, i teraz będziemy bronić mordki do ostatniego krzyżyka.
Ja też :D

Chociaż inne skórki do wyboru też by się przydały... 8)

Return to “Ogólne dyskusje”