Podziel sie swoim logiem LOL

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Elm0

Postby Elm0 » Mon Nov 27, 2006 11:14 am

Ale właśnie o to chodzi żeby postac nie pamiętała wszystkiego z przeszłości, przecież to mało realistyczne...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Khe

Postby Khe » Mon Nov 27, 2006 10:32 pm

Ja mam prawie wszystkie logi (brakuje chyba tylko 4) i nie raz juz mi sie przydaly w roznych sytuacjach.
To, ze ja sobie cos przypomne zagladajac do logow nie oznacza, ze postac musi sobie przypomniec wszystko bardzo dokladnie ;) Nie raz stosuje specjalnie rozne luki w pamieci moich postaci, choc ja nie raz doskonale pamietam to, o czym one zapomnialy ;)

Ps. Moj katalog Cantr ma 117MB... najwiekszy plik 27MB - oczywiscie zwiazany z cantr ;)
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Nov 27, 2006 10:40 pm

Mój katalog ostatnio wyczyściłem i teraz liczy jakieś 150 mb.

Ale właśnie o to chodzi żeby postac nie pamiętała wszystkiego z przeszłości, przecież to mało realistyczne...

Ale nie daj się zakręcić w drugą stronę. Po pierwsze - nie notuję wszystkiego, bo zwyczajnie mi się nie chce, a po drugie - zacząłem prowadzić takie notatki, kiedy stwierdziłem, że zapominalstwo moich postaci podpada pod alzheimera ;)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
ushol

Postby ushol » Mon Nov 27, 2006 11:39 pm

co do pamięci moichpostyaci, to one mają swoją... np. jedna moja pstać poznała jednego pana dość dobrze... pamiętałajego imię i wciąż gdzieś je powtarzała... Druga w tym samym czasie też pozanła tego gościa, ale tylko tak czesc, czesc, jestem tyl, a ja przod... No i wyszlo na to, ze jak obie w tym samym czasie cos mowily, w u jednej postaci nie mialem problemy zp[rzypomnieniem sobie imienia, a druga postac chociaż przed chwilą pisalem to imie, za cholere sobie przypomniec nie mogla... Znow wrociłem do tamtej co pamietala i normalnie wszystko, jak imie przyjaciela... znowu wrocilem do tamtej i znow nie moglem sobei przypomniec... dziwnym jest teeeennn... świat...
Image
Image
Federacja RP
Elm0

Postby Elm0 » Tue Nov 28, 2006 4:00 pm

Ja się o swoją pamięć nie obawiam :wink: Na razie nie miałem problemu takiego, że zapomniałem coś co powinienem był kategorycznie pamiętać (w Cantrze oczywiście bo w realu to tak różnie z tym bywa)
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!

Return to “Ogólne dyskusje”