Mattan wrote:Artur chyba masz zły dzień. Życzę jego poprawy. Niech ci się coś dobrego zdarzy.
Pretensję miej nie do tych co kandydują tylko do tych co ich wybierają. A poza tym ja wcale nie jestem przekonany że ten Kononowicz byłby złym prezydentem Białegostoku.

dzisiaj nic dobrego sie u mnie nie wydarzy... moze poza impreza u kumpla... u nas impreza = siedzenie i picie wódki... czyli nic dobrego...
a co w Kononowiczu jest zabawnego? szlachetne idee... tak szlachetne ze az kompletnie pozbawione obiektywizmu... co chce zrobic Kononowicz? a)polepszyc drogi, b)ukrócic gowniarstwo, c)pozbyc sie alkoholu i papierosow, d)dac ludziom prace... tak, nawet dobre zamiary, ale dlaczego wlasnie takie a nie inne? a) bo pol zycia jezdzil ciezarowka z mlekiem i mu niewygodnie bylo, b) bo sie z niego smieja gimnazjalisci bo jest niedorozwiniety, c) bo sam nie pije i nie pali, wiec uwaza ze inni tez nie powinni, d) bo jest bezrobotny i otacza go sztab bezrobotnych...
gdzie obiektywizm? zreszta on nawet nie wie jak to sie odbywa, widac ze pojsc i powiedziec to moze kazdy... a gdyby ludzie go wybrali? o ile pamietam to Korwin Mikke chcial wprowadzic biczowanie jako kare i ludzie na niego glosowali... Lepper blokowal drogi ciagnikami i ludzie na niego glosowali... Giertych wprowadza mundurki i zabrania uzywania komorek dzieciom i ludzie na niego glosuja... niedorozwiniety Kononowicz pcha sie do rzadzenia i opowiada jakby to sie z Bushem spotkal i staje sie "supergwiazda" , a kolesia ktory powiedzial ze prezydent jest jakistam to po sadach ciagaja... napisze tu ze prezydent to konus to zara i mnie pewnie wylapia z neta i zobaczycie mnie niedlugo w telewizji

to jest polska... do tego dodac jeszcze Wojewodzkich, Dody, Mandaryny, artykoly o seksie przed pelnoletnoscia, dziewczynkach dajacych dupy za komorki, ksiedzach pedofilach, dzieciach wrzucajacych kolezanki do studni i handel ludzmi i darmowa sila robocza... to wlasnie jest polska... jeszcze terroryzmu mi to brakuje... i zamachu na prezydenta... to wszystko jest takie smieszne ze po prostu nie moge juz tu wytrzymac... i moze naprawde powinienem zaplacici za studia w tym kraju? ... to mi powinni ku**a placic ze tu jeszcze siedze
edit:

przypomnialo mi sie ze u nas jest czarnuch co daje korki z polskiego za 40 zl za godzine

no w morde nie powiecie mi ze to jest normalne