Pretensję miej nie do tych co kandydują tylko do tych co ich wybierają. A poza tym ja wcale nie jestem przekonany że ten Kononowicz byłby złym prezydentem Białegostoku.
Wasz humor
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Mattan
- Artur
Mattan wrote:Artur chyba masz zły dzień. Życzę jego poprawy. Niech ci się coś dobrego zdarzy.
Pretensję miej nie do tych co kandydują tylko do tych co ich wybierają. A poza tym ja wcale nie jestem przekonany że ten Kononowicz byłby złym prezydentem Białegostoku.
dzisiaj nic dobrego sie u mnie nie wydarzy... moze poza impreza u kumpla... u nas impreza = siedzenie i picie wódki... czyli nic dobrego...
a co w Kononowiczu jest zabawnego? szlachetne idee... tak szlachetne ze az kompletnie pozbawione obiektywizmu... co chce zrobic Kononowicz? a)polepszyc drogi, b)ukrócic gowniarstwo, c)pozbyc sie alkoholu i papierosow, d)dac ludziom prace... tak, nawet dobre zamiary, ale dlaczego wlasnie takie a nie inne? a) bo pol zycia jezdzil ciezarowka z mlekiem i mu niewygodnie bylo, b) bo sie z niego smieja gimnazjalisci bo jest niedorozwiniety, c) bo sam nie pije i nie pali, wiec uwaza ze inni tez nie powinni, d) bo jest bezrobotny i otacza go sztab bezrobotnych...
gdzie obiektywizm? zreszta on nawet nie wie jak to sie odbywa, widac ze pojsc i powiedziec to moze kazdy... a gdyby ludzie go wybrali? o ile pamietam to Korwin Mikke chcial wprowadzic biczowanie jako kare i ludzie na niego glosowali... Lepper blokowal drogi ciagnikami i ludzie na niego glosowali... Giertych wprowadza mundurki i zabrania uzywania komorek dzieciom i ludzie na niego glosuja... niedorozwiniety Kononowicz pcha sie do rzadzenia i opowiada jakby to sie z Bushem spotkal i staje sie "supergwiazda" , a kolesia ktory powiedzial ze prezydent jest jakistam to po sadach ciagaja... napisze tu ze prezydent to konus to zara i mnie pewnie wylapia z neta i zobaczycie mnie niedlugo w telewizji
edit:
-
sl0wik
- Susel
- CzerwonyMag
- Artur
- ushol
- Rusalka
To jest jakiś okrutny żart ze strony tego plakaciaża, który szyld zrobił. A biedne panie przedszkolanki nie mają zielonego pojęcia. Ale rozwaliło mnie.
P.S. No albo to fotomontaż jest, mam zbyt mętny wzrok o tej porze aby ocenić.
P.S. No albo to fotomontaż jest, mam zbyt mętny wzrok o tej porze aby ocenić.
Last edited by Rusalka on Mon Nov 27, 2006 9:53 am, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Artur
- docent
-
Milo
Widzialem to juz wczesniej, to raczej nie fotomontaz
Zeby bylo jeszcze smieszniej:
Pare miesiecy temu pewna zaprzyjazniona firma prawie rozeslala Happy Tree na plytkach dzieciakom jako nagrody w konkursie...
Paniom z promocji strasznie podobaly sie obrazki na okladce: "takie slodkie, takie kolorowe" Na szczescie daly sie przekonac zeby obejrzaly pare odcinkow najpierw.
(najbardziej mnie rozwalilo ze w ogole HT wyszlo na plytkach)
Zeby bylo jeszcze smieszniej:
Pare miesiecy temu pewna zaprzyjazniona firma prawie rozeslala Happy Tree na plytkach dzieciakom jako nagrody w konkursie...
Paniom z promocji strasznie podobaly sie obrazki na okladce: "takie slodkie, takie kolorowe" Na szczescie daly sie przekonac zeby obejrzaly pare odcinkow najpierw.
(najbardziej mnie rozwalilo ze w ogole HT wyszlo na plytkach)
- Gulczak
hehe, aż nie mogłem uwierzyć. Ciekawa ta "n"..
tu ta strona:
http://pl.wikipedia.org/wiki/12_października
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- ActionMutante
http://pl.wikipedia.org/wiki/Okr%C4%85g ... _Polski%29
Co ja i kilku moich kumpli robilo przy okraglym stole- nie wiem.
Jakub S. Marjusz S. i Robert O.
Podziwiam ludzi korzystajacych z Wikipedii...
Co ja i kilku moich kumpli robilo przy okraglym stole- nie wiem.
Jakub S. Marjusz S. i Robert O.
Podziwiam ludzi korzystajacych z Wikipedii...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Elm0
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”