Mam pytanko, buduję np. ma statku/ładowni kowadło (iron anvil) i dostaję komunikat, że tego przedmiotu, nie można budować w pojazdach i w pomieszczeniach w pojazdach, jednak na liście projektów, projektów ów widnieje i można do niego dołożyć materiały.
Czy taka maszyna będzie funkcjonować:
pozdr
Budowanie na statkach i w pomieszczeniach na statkach
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- BuddaPL
- Rusalka
- Artur
- BuddaPL
- NiKnight
Witaj Budda wśród cantryjskiej społeczności
Rusałek napisał, że będzie działać. Tak na zdrowy rozsądek: czy skrypt (procedura) sprawdza za każdym razem gdy jest zakładany projekt wytopu czy piec mógłby zostać zbudowany w pomieszczeniu w którym jest? Według mnie nie. Jak jest maszyna to będzie działać, nawet jakby przypadkiem została zbudowana np.: w wózku drewnianym

Rusałek napisał, że będzie działać. Tak na zdrowy rozsądek: czy skrypt (procedura) sprawdza za każdym razem gdy jest zakładany projekt wytopu czy piec mógłby zostać zbudowany w pomieszczeniu w którym jest? Według mnie nie. Jak jest maszyna to będzie działać, nawet jakby przypadkiem została zbudowana np.: w wózku drewnianym

Ni Ni Ni Ni!
- Rusalka
Z progamistycznego punktu widzenia zbudowanie czegoś jest równoznaczne z dodaniem odnośnika do strony. Odnośnik ten natomiast zawiera info o danym obiekcie i wykonuje zawarte w nim polecenia. Teoretycznie mógłby być nawet w inwentarzu.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- NiKnight
- Artur
- in vitro...
Ni wrote:Witaj Budda wśród cantryjskiej społeczności
Code: Select all
BuddaPL

cantr się posypał
- BuddaPL