Nowi gracze - Witamy na forum

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Robaczek

Postby Robaczek » Sun Nov 12, 2006 6:24 pm

Cześć wszystkim! :D
Właśnie zacząłem grać. Do Cantra zachęcił mnie artykuł na gram.pl [czuję, że będzie teraz spory wysyp nowych graczy, bo to dość popularny portal].
Mam pytanie; czy Polacy "żyją" tylko na jakimś ograniczonym terenie i nie mają możliwości spotkania się z ludźmi, którzy zarejestrowali się na innej wersji językowej?
Na razie stworzyłem jedną postać, chcę ją trochę rozwinąć, ewentualnie potem zrobić drugą. Ale jakoś nie mam pomysłu na to, jak ją odgrywać... Nie chcę, żeby była jakimś szaraczkiem, których zapewne jest pełno. ;) Chcę, żeby była oryginalna. Może jeszcze coś wymyślę. :)
Chatette

Postby Chatette » Sun Nov 12, 2006 6:29 pm

Witamy serdecznie...rozejrzyj sie po forum i czesto korzystaj z searcha.
Powiem Ci, ze ciezko wymyslec pytanie, ktore jeszcze nie padlo ;)

Jeszcze raz - witam serdecznie.
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
Marczak

Postby Marczak » Sun Nov 12, 2006 7:18 pm

Cześć Robaczek :)

Odpowiem na twoje pytania, a co :D

Wszystkie języki są połączone i można się spotykać z graczami mówiącymi innym językiem (pamięcając przy tym, że twoja postać sama z siebie nie zna tego języka). Natomiast to, że nie masz pomysłu na odgrywanie postaci to nie zmartwienie. Ja pomysły na moje postacie miałem, a teraz to one robią zupełnie co innego, to przychodzi z czasem i zupełnie samo. :D

To chyba tyle, więc wypada życzyć miłego grania i dobrych pomysłów.
Robaczek

Postby Robaczek » Sun Nov 12, 2006 7:26 pm

Dzięki za odpowiedzi. :)
Strasznie zdziwiły mnie te minutki. W ogóle nie zwróciłem na to uwagi, gram, gram, a tu nagle zonk - limit czasu wyczerpany, czy coś takiego. :) Mam w związku z tymi minutkami jeszcze jedno pytanie - to są zwykłe minuty, tak? :D Chodzi mi o to, czy 1 minutka = 1 minuta czasu rzeczywistego, czyli 60 sekund? I od kiedy one są naliczane? Od zalogowania się?
Marcin24

Postby Marcin24 » Sun Nov 12, 2006 7:37 pm

Tak to są minuty rzeczywiste. Naliczane są od zalogowania sie ale przeliczane sa tylko podczas kliknieć. Czli jeśli zalogujesz sie wejdziesz na strone jakiejs postaci pójdziesz na obiad a później wyłączysz przegladarke to czas bedzie liczony od zalogowania sie do pierwszego klikniecia.
tehanu

Postby tehanu » Sun Nov 12, 2006 8:29 pm

Witaj Robaczku :D
Miłego Cantrowania.. :wink:
matt_

Postby matt_ » Sun Nov 12, 2006 8:46 pm

witaj Robaczku
robin_waw

Postby robin_waw » Sun Nov 12, 2006 8:54 pm

Witamy i polecam od razu wiki, a na forum jest gdzieś wątek jak oszczędzać minuki, zachęcam do używania search.
Elm0

Postby Elm0 » Sun Nov 12, 2006 10:05 pm

Witamy, witamy... rodzina uzależnionych stale rośnie! :)
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Quijo

Postby Quijo » Sun Nov 12, 2006 10:42 pm

Witam robaczek :lol:
http://www.gks-murcki.com
Maxthon

Postby Maxthon » Sun Nov 12, 2006 11:14 pm

Witaj Robaczku :)

Już nie bądźcie tacy z tym Search. Sami najpierw spróbujcie czegoś poszukać, najlepiej w topiku pytania (107 stron).

Nie obawiaj się i pytaj, po to jest forum. Zawsze znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która pomoże...
Artur

Postby Artur » Mon Nov 13, 2006 8:56 am

no pewno ze tak, nie ma to jak poodpowiadac na pytania kiedy w cantr cisza... czesc Robaczek :wink:
marol

Postby marol » Thu Nov 16, 2006 2:45 pm

Witam gracza, który uraczył mnie takim ponagleniem:
ludzie chcom grac a wsłajom te (id) asz kilka godzi co to jest wesc do emeila i wsłac (id) powini zrobic iny logig ze wpisujesz własnom ksywe i hasł i to wszstko a nie jakiesz (id) to jest beznadzieja !! a ile maa jeszcze czekac bo jusz mineł od reierstraci prwie 4 godziny!!
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Thu Nov 16, 2006 2:56 pm

marol wrote:Witam gracza, który uraczył mnie takim ponagleniem:
ludzie chcom grac a wsłajom te (id) asz kilka godzi co to jest wesc do emeila i wsłac (id) powini zrobic iny logig ze wpisujesz własnom ksywe i hasł i to wszstko a nie jakiesz (id) to jest beznadzieja !! a ile maa jeszcze czekac bo jusz mineł od reierstraci prwie 4 godziny!!

Marol każdy czasem ma trudne dni... Widocznie chłopak miał ogromną potrzebę gry w Cantr :P

Witaj Robaczku. Pamiętaj też o PW (prywatnych wiadomościach). Zamiast zasypywać nas pytaniami wysyłaj czasem PW do ludzi co są tutaj dłużej od Ciebie. Możesz pisać np. do mnie ;) Już nie jednego brzdąca cantryjskiego szkoliłem :P Większość już nie żyje ale to chyba zbeg okoliczności :P
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
docent

Postby docent » Thu Nov 16, 2006 3:09 pm

Marol a na nas narzekasz :)

Return to “Ogólne dyskusje”