Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Laura_

Postby Laura_ » Mon Oct 30, 2006 11:09 am

nie wiem, czy to odpowiedni topic, ale gdzie znikl post foriena, w ktorym zegna sie ze swoimi postaciami?
Sasza

Postby Sasza » Mon Oct 30, 2006 11:21 am

Został wycięty.. A co do okoliczności skasowania przez niego konta, mam do powiedzenia kilka słów :?
Ale później.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon Oct 30, 2006 11:21 am

Znikl w tajemniczej, mistycznej chmurze zaslaniajacej forumowiczom informacje o wydarzeniach ze swiata cantr dziejacych sie wczesniej niz 4 dni temu? Na to wyglada.

Ta zasada ma ta dodatkowa zalete, ze pozwala na kilkudniowe ochloniecie i opanowanie emocji zanim poruszy sie na forum temat dotyczacy wydazen z gry. Jesli cos jest istotne i wazne dla autora do opisania, to po kilku dniach tez takie bedzie.

Acha, do zegnania sie z postaciami polecam temat "Odeszli", byle z glowa tam pisac. I nie zdradzac informacji, ktore maja znaczenie dla zyjacych jeszcze postaci.

*szepcze pod nosem* Wlasciwie to najlepiej byloby jak najmniej pisac o wydarzeniach z gry, no ale jak juz ktos musi...
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
Aravat

Postby Aravat » Fri Nov 10, 2006 9:05 pm

A wiec nadszedl dzien pozegnania. Niestety ostatnio nie mam zbyt wiele czasu aby dobrze odgrywac swoje postaci a nie chce robic tego na odczepnego wiec zdecydowalem sie zakonczyc przygode z Cantr. Chce jednoczesnie przeprosic tych, ktorzy liczyli na moje postaci...Mam nadzieje, ze mi to wybacza i poradza sobie bez nich. Nie bede wymienial swoich postaci teraz gdyz sprawa jest zbyt swieza. Moze kiedys wpadne i to zrobie... Z reszta kiedys juz to zrobilem wiec poszperajcie jak macie ochote.
Zycze wszystkim milego grania..
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Fri Nov 10, 2006 9:36 pm

Ech Aravat... Kolejny, który odchodzi... Jesteś chyba jednak jednym z pierwszych graczy, którzy już przedstawiali się gdy ja byłem obecny już na forum i odchodzą kiedy nadal na nim jestem. Widziałem Twoje forumowe początki i widzę i cantryjski koniec... Bywaj... A i jeszcze jedno. Dobrze robisz (IMO) że nie ujawniasz postaci - jeżeli były dla kogoś ważne, wyjątkowe, jeżeli coś osiągneły to pojawią się w nekrologach za jakiś czas a to będzie znak że w Cantr odwaliłeś kawał dobrej roboty. Tego Ci życzę - abyś w cantr zobaczył w nekrologach wszystkie Twoje postaci z pięknymi epitafiami.

No i powodzienia w realnym i niestety ważniejszym życiu. Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy!
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Sztywna

Postby Sztywna » Sat Nov 11, 2006 7:09 pm

Szkoda, Aravat, wielka szkoda. Zwłaszcza, ze byłam jedną z osób, które na twoją postać liczyły... Trzymaj się.
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Regis

Postby Regis » Mon Nov 13, 2006 10:03 am

Ech, o ile znam Cantrowe 'who-is-who', to musze powiedziec ze jedna z moich postaci tez na Twoja postac liczyla... Ale coz - bedize sobie musiala jakos poradzic, na szczescie nie jest sama ;)
Mordred799

Postby Mordred799 » Thu Nov 16, 2006 6:33 pm

Oto i na mnie nadszedł czas. :cry:

Właśnie nastąpiła ta doniosła i tragiczna chwila :( ale nie było innego wyjścia. Od dawna cantr pozostawał w zbyt dużym konflikcie z wydarzeniami z realnego zycia i bardzo poważnie wpływało to na grę. Moje postacie po prostu bez przerwy spały. Przykro mi że wiele osób zdenerwowało się z tego powodu. Wybaczcie im proszę - to nie ich wina tylko moja. Żadna z moich postaci nie chciała spać ani żadna z nich nie chciała umrzeć. Nie miały wyjścia... ja im kazałem najpierw spać potem poumierać :evil: naprawdę jest to dla mnie przykre... czuję się teraz tak jakby uciekały ode mnie jakies odrębne świadomości które towarzyszyły mi chyba od prawie półtora roku.

Sen miał też lepszą stronę... mianowicie otoczenie moich postaci chyba zdawało sobie sprawę z tego że to musi nastąpić. Przeze mnie moim postaciom było jeszcze bardziej przykro gdyż poza chyba jednym wyjątkiem umierały w poczuciu samotności... ostatnimi ich myślami gestami i słowami próbowałem to zmienić i nadac ich śmierci bardziej... nie wiem... ludzki charakter?

Dziękuję wszystkim z którymi dane było mi się spotkać w Cantr. Polska społeczność jest wspaniała i tworzy niesamowity, niepowtarzalny klimat. Choć nasza strefa zmieniła się przez ten rok nie do poznania to ciągle jeszcze jest pełna ikry :P Życzę Wam powodzenia i wielu godzin/dni/lat doskonałej zabawy

P.S.

Z forum jeszcze całkiem nie uciekam ale to nie znaczy ze wrócę do gry
Free as a Warbird
nemo49

Postby nemo49 » Thu Nov 16, 2006 7:22 pm

No nie ... To nie jest żadna gra- kto wam to powiedział???? To jest prawdziwa śmierć, trzeba się tzrymać życia pazurami. Niedługo już niewielu starych zostanie. Jestem pogrążony w wielkim smutku :cry:
Snake

Postby Snake » Thu Nov 16, 2006 8:37 pm

witaj po drugiej stronie Mordred :wink:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
ushol

Postby ushol » Fri Nov 17, 2006 2:59 pm

Szkoda... wielka szkoda... miło było grać z tobą ;) :(
Image
Image
Federacja RP
Elm0

Postby Elm0 » Fri Nov 17, 2006 7:17 pm

Boże drogi, to tylko gra a żegnacie się z nim jakby wyjeżdżał na drugi koniec świata i nigdy nie wracał... :D

No nie ... To nie jest żadna gra- kto wam to powiedział???? To jest prawdziwa śmierć, trzeba się tzrymać życia pazurami. Niedługo już niewielu starych zostanie. Jestem pogrążony w wielkim smutku

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Zimt

Postby Zimt » Fri Nov 17, 2006 7:58 pm

Choć rzadko w ostatnim czasie zaglądam na forum, pożegnać się wypada... Zatem, Aravacie, Mordredzie - szkoda, że zrezygnowaliście. Do ponownego zobaczenia, mam nadzieję - w przyszłości, w grze.
"I'm just living in my head..."
Levir

Postby Levir » Thu Nov 23, 2006 10:40 am

Mordred799 wrote:Z forum jeszcze całkiem nie uciekam ale to nie znaczy ze wrócę do gry

Jest takie powiedzenie: "nigdy nie mów nigdy" :)
Kto wie co przyniesie przyszłość, być może wrócisz pełen pomysłów na nowe postacie, które w jakiś sposób będą chciały kontynuuować działalność dawno już nie żyjących poprzedników.
Gnom

Postby Gnom » Thu Nov 23, 2006 2:22 pm

Czasem jeszcze zaglądam na forum. I do tego właśnie wątku. Szkoda, że tak się rozrósł. Widzę posty kolejnych dobrych graczy, którzy odeszli. Widzę jak część do gry powróciła... Łezka się w oku kręci... :(

Return to “Ogólne dyskusje”