Oczywiście, ludzie powinni się starać pisać poprawnie, a nie usprawiedliwiać się karteczką z zaświadczeniem o dysleksji... Nie ma to na celu obrażania kogokolwiek, więc proszę się na mnie nie rzucać...
Czy robienie kupy na ortografie jest patriotyczne ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Nathan
O, nareszcie coś sensownego. Dziękuję Avx.
Oczywiście, ludzie powinni się starać pisać poprawnie, a nie usprawiedliwiać się karteczką z zaświadczeniem o dysleksji... Nie ma to na celu obrażania kogokolwiek, więc proszę się na mnie nie rzucać...
Em... Cześć!
Znam sekret, chcesz go poznać..?
Dobra. Słuchaj...
Istnieje Akwamarynowy Power Ranger...
Fajnie, nie? ^^
Znam sekret, chcesz go poznać..?
Dobra. Słuchaj...
Istnieje Akwamarynowy Power Ranger...
Fajnie, nie? ^^
- docent
-
Avx
- Gulczak
*śmieje się* Teraz wszyscy zaczeli używać polskich znaczków
Zobaczcie tylko! Zawsze było inaczej, dopiero teraz niektórzy odkryli "alt"
I zaczeli edytować literówki. <u>Jestem z Was dumny!</u>
Nathan, po prostu mamy inne poglądy na kulture i patriotyzm
Ale, podobnie jak pisał Bobrzyński, państwo jest dobre tylko wtedy, jeżeli coś się w nim dzieje. Miał na myśli głównie konflikty między "koalicjantami" i "opozycjonistami"
To o niczym nie świadczy. Tobie po prostu narzucono tą forme wpłaty czy porozumiewania się. O twoim niepatriotyźmie świadczyłby kompletny brak używania języka ojczystego, jak i to, że robisz kupe (już nie na ortografie) na ludzi, którzy zgineli za taką Polske.
Chciałbym przypomnieć jedynie, że Polska Niepodległa powstała niecałe 100 lat temu! więc nie możemy konkurować z rozwojem PKB na mieszkańca czy z uczciwością polityków z innymi państwami, które istnieją od wieków! My, Polacy uczymy się jeszcze jak dbać o nasz kraj, o nasze symbole narodowe!
Nathan, po prostu mamy inne poglądy na kulture i patriotyzm
marol wrote:Komunikując się z pozostałymi członkami załogi używam wyłącznie angielskiego. Wpłacając pieniądze na Cantr robię to w dolarach. Czy świadczy to o mnie, że nie jestem patriotą?
To o niczym nie świadczy. Tobie po prostu narzucono tą forme wpłaty czy porozumiewania się. O twoim niepatriotyźmie świadczyłby kompletny brak używania języka ojczystego, jak i to, że robisz kupe (już nie na ortografie) na ludzi, którzy zgineli za taką Polske.
Chciałbym przypomnieć jedynie, że Polska Niepodległa powstała niecałe 100 lat temu! więc nie możemy konkurować z rozwojem PKB na mieszkańca czy z uczciwością polityków z innymi państwami, które istnieją od wieków! My, Polacy uczymy się jeszcze jak dbać o nasz kraj, o nasze symbole narodowe!
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- Agent 0007
I zawolajmy RAZEM: LPR! LPR! Wszechpolacy!!!... a moze WszechPolacy??
Marsz bialej rozy... kleske polsce wrozy... maaarsz bialeeeej rooozy... kleske nam wrozy....*smiech*
Niezmiernie mnie ta cala dyskusja bawi... a najbardziej mnie bawi krotki kawal... mgr Lepper. Co prawda mgr Giertych tez by mnie bawil ( a poza tym to chyba tego mgr przed naziwskiem ma, co? ), gdyby nie odpowiadal w tym pieprznietym kraju za szkolnictwo... na Boga, dobrze, ze wyzsze uczelnie maja swojego ministra.
Marsz bialej rozy... kleske polsce wrozy... maaarsz bialeeeej rooozy... kleske nam wrozy....*smiech*
Niezmiernie mnie ta cala dyskusja bawi... a najbardziej mnie bawi krotki kawal... mgr Lepper. Co prawda mgr Giertych tez by mnie bawil ( a poza tym to chyba tego mgr przed naziwskiem ma, co? ), gdyby nie odpowiadal w tym pieprznietym kraju za szkolnictwo... na Boga, dobrze, ze wyzsze uczelnie maja swojego ministra.
- Nathan
- KVZ
- Players Dept. Member
@agent: Cicho! Nie wiesz, że nie wolno się śmieć w Naszym kraju z osób które są u władzy?
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- robin_waw
- Elm0
Giertych teraz kreuje się na obrońcę praworządności w gimnazjach.. ale wcześniej kompletnie za przeproszeniem spieprzył zasady maturalne (amnestia, słynna tabelka). Pan G. zachowuje się w podobnym stylu co inni panowie z koalicji. Dobrzy są w przewracaniu wszystkiego go góry nogami, ale na długofalowym zarządzaniu nie znają się ani krzty...
EDIT: Przypomniało mi się. Po samobójstwie Ani z Gdańska wielki Edukator natychmiast zwolnił kuratora oświaty z pomorskiego... jakby tamten w jakikolwiek sposób zawinił w tej sytuacji. Kozła ofiarnego znalazł i kozioł ze stołka poleciał...
EDIT: Przypomniało mi się. Po samobójstwie Ani z Gdańska wielki Edukator natychmiast zwolnił kuratora oświaty z pomorskiego... jakby tamten w jakikolwiek sposób zawinił w tej sytuacji. Kozła ofiarnego znalazł i kozioł ze stołka poleciał...
Last edited by Elm0 on Tue Nov 07, 2006 5:47 pm, edited 1 time in total.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- Nathan
- robin_waw
W sumie dużo głupot G. robi i robił jednak czasem ma sensowne pomysły i takim jest program "zero tolerancji" co innego jak go wprowadza i wykorzystuje w kampanii wyborczej, ale jak wprowadzi go w życie to będzie miał u mnie plusa.
Wkurza mnie to że jak nauczyciel któregoś z uczniów próbuje doprowadzić do porządku to na zebraniu rodzice innych dzieci mało go nie zjedzą.
I to się nazywa bezstresowe wychowanie ?
Bezstresowe wychowanie to jest wtedy jak się rodzice nie stresują.
Wkurza mnie to że jak nauczyciel któregoś z uczniów próbuje doprowadzić do porządku to na zebraniu rodzice innych dzieci mało go nie zjedzą.
I to się nazywa bezstresowe wychowanie ?
Bezstresowe wychowanie to jest wtedy jak się rodzice nie stresują.
- Agent 0007
Masz racje, pomysl jest sensowny. Ale:
czy rozdzielenie dzieci na "buntownikow" i "te porzadne" to jest dobry pomysl? Zaden psycholog tak o tym pomysle nie powie.
czy niektore zakazy sa sensowne? Vide zakaz tel komorkowych w szkole. Jaki bylby kontakt z rodzicami w naglych wypadkach? gdzie dzieci by komorki zostawialy przed zajeciami? Idiotyzm. W wiekszosci szkol zniszczenia i tak juz naprawiaja sprawcy.
Zakazy mlodziez jeszcze bardziej zbuntuja. Najlatwiej jednak przewrocic do gory nogami a nie stworzyc nowa jakosc.
czy rozdzielenie dzieci na "buntownikow" i "te porzadne" to jest dobry pomysl? Zaden psycholog tak o tym pomysle nie powie.
czy niektore zakazy sa sensowne? Vide zakaz tel komorkowych w szkole. Jaki bylby kontakt z rodzicami w naglych wypadkach? gdzie dzieci by komorki zostawialy przed zajeciami? Idiotyzm. W wiekszosci szkol zniszczenia i tak juz naprawiaja sprawcy.
Zakazy mlodziez jeszcze bardziej zbuntuja. Najlatwiej jednak przewrocic do gory nogami a nie stworzyc nowa jakosc.
- BZR
Wedlug mnie najwazniejsze jest zachowanie estetyki posta i nierobienie jakichś razacych błędów.
Więc (choć nie mozna zaczynać zdania od więc) Więc powiem wam tak - nie bede robil polskich znaków, nie bede wymagał od angoli znajomości Polskiego, bede pisal w gwiazdkach po angielsku ponieważ robię na to kupę.
Nie jestem zainteresowany w wymachiwaniu szabelka że Polska jest najbardziej rozwinętym, najludniejszym, lub najbogatszym kulturowo krajem.
Porządki należy zacząć od własnego podwórka, a nie od zmuszania Anglików do nauki polskiego
edit: czemu mi sie URL dopisuje na koncu posta?
Więc (choć nie mozna zaczynać zdania od więc) Więc powiem wam tak - nie bede robil polskich znaków, nie bede wymagał od angoli znajomości Polskiego, bede pisal w gwiazdkach po angielsku ponieważ robię na to kupę.
Nie jestem zainteresowany w wymachiwaniu szabelka że Polska jest najbardziej rozwinętym, najludniejszym, lub najbogatszym kulturowo krajem.
Porządki należy zacząć od własnego podwórka, a nie od zmuszania Anglików do nauki polskiego
edit: czemu mi sie URL dopisuje na koncu posta?
- docent
-
Avx
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”