Mlotek mi zniknal
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- BZR
Mlotek mi zniknal
Upuściłem młot kowalski na ziemie, z zdarzeniach napisało: "Upuszczasz nowy młot kowalski." Nie mam g w ekwipunku ani nie leży na ziemi, nikt go też nie podniósł. Mam napisać PM do kogoś z PD? Co mam w nim umieścić?
- Cantryjczyk
Po zalogowaniu sie na konto w cantr, na stronie gdzie masz wybor postaci, na samym dole jest link.
"Kontakt z Departamentami Cantr II"
Chyba mozna juz z tego korzystac. Wyslij stamtad wiadomosc, z opisem sytuacji i imieniem swojej postaci, ktorej sie to przydazylo.
"Kontakt z Departamentami Cantr II"
Chyba mozna juz z tego korzystac. Wyslij stamtad wiadomosc, z opisem sytuacji i imieniem swojej postaci, ktorej sie to przydazylo.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Artur
Re: Mlotek mi zniknal
ale najpierw sprawdz dokladnie czy przypadkiem nie wchodziles gdzies na chwile:> moze w akurat tej chwili ktos wbiegl do miasta zabral mlot i poszedl dalej... np. jezeli byles w pojezdzie to nie mogles widziec ze ktos cos podnosi...
- BZR
- Artur
eee, czyli na poczatku byles na zewnatrz, upusciles mlotek, wszedles do budynku, wrociles i zobaczyles ze nie ma mlotka? jak tak to wszystko janse, ktos go przywlaszczyl
a jak caly czas jestes w budynku i nigdzie nie wychodziles to bug... zreszta pierwsze slysze zeby narzedzia tak po prostu znikaly przez bug...

- marol
- BZR