Czy "666" w nicku jest TRVE ?

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Mattan

Postby Mattan » Mon Oct 23, 2006 1:44 pm

matt_666 wrote:masz racje...po pierwsze tolerancja! trzeba byc otwartym na cos innego niz sie samemu wyznaje...

To proponuje tolerancję dla człeka gotowanego w garnku przez kanibali. :)
Jeżeli będziecie manifestować trzy 6 to ja też wg swoich przekonań będę manifestował i myślę że się wam nie spodoba.
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Mon Oct 23, 2006 1:51 pm

Ja tez chce pomanifestowac. Idziemy pod Sejm?? Znaczy... ten... pod miejsce, gdzie jest cantryjski serwer? Zrobmy pielgrzymke ze sztandarami pod to miejsce. Aimie jego matt_666, a na sztandarze jego naga wyuzdana dziewica.
Loc

Postby Loc » Mon Oct 23, 2006 2:44 pm

Luuudzie, wyluzujcie, czy to, ze mam w avku pentagram (wczesniej byl demon) znaczy ze jestem satanista? Nie, wrecz przeciwnie, jestem poboznym ministrantem i lektorem, chodze 2 razy w tygodniu do kosciola...
Chce chlopak 666 to niech ma. Koniec dystkusji ^^
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Elm0

Postby Elm0 » Mon Oct 23, 2006 3:41 pm

LOL

Dzieci, gdzie zostawiliście łopatki i wiaderka? :lol:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Oct 23, 2006 3:47 pm

bo on nam rozwalił babki w piaskownicy i się mściliśmy na forum, ale się wydało... :cry:
cantr się posypał
matt_

Postby matt_ » Mon Oct 23, 2006 4:25 pm

czyli wszystko sie wyjasnilo...chyba :?
Sasza

Postby Sasza » Mon Oct 23, 2006 4:49 pm

Niewyjaśniło, lecz się niechce pisać na głupoty.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
matt_

Postby matt_ » Mon Oct 23, 2006 5:04 pm

cos nowego...
Mattan

Postby Mattan » Mon Oct 23, 2006 5:20 pm

Myślę że się nie wyjaśniła tylko prosiłbym o opinie kogoś odpowiedzialnego. Mnie osobiście przeszkadzaja troche te szóstki, ale bardziej jeszcze ministrant z pentagramem. :) Co niestety jest tylko świadectwem, że nie wie w co wierzy.
Artur

Postby Artur » Mon Oct 23, 2006 6:01 pm

Mattan wrote:Myślę że się nie wyjaśniła tylko prosiłbym o opinie kogoś odpowiedzialnego.

Prosze bardzo masz moja opinie :P :
666 to gupota, jakis debilizm fanow Omena, ja tam w biblii tego nie widzialem... moze dlatego ze sie nie wczytalem ... jak to kogos nie drazni to tez sie nie wczytal, jak drazni to niech zamknie oczy na czas czytania postow matta...
matt_

Postby matt_ » Mon Oct 23, 2006 6:05 pm

ministrant z pentagramem faktycznie nieco dziwne...ale sie nie czepiam,tolerancyjny jestem...i o wiecej sam nie prosze...

a dlaczego te trzy 6...na pewno nie ma to wiele wspolnego z religia,a juz na pewno nie ma prowokowac dyskusji na temat "satanista czy nie" bo jesli o mnie chodzi to chyba koatolik jestem,zgodnie z duchem religijnym wiekszosci polakow(niestety)

moze chodzi o to ze ludzie rzadko akceptuja to czego do konca sami nie rozumieja...sam calkiem przypadkowo te _666 do nicka dopisalem pare lat temu,ale to jest pierwsze forum na ktorym ktos na to zwrocił uwage i tak wiele szumu narobilo...widocznie nie wszyscy potrafia zaakceptowac cos innego niz dowiedzieli sie na religii albo od bogobojnych znajomych...to troche przykre i jednoczesnie smieszne...jakbym jako avatara mial wizerunek golgoty z ukrzyrzowanymi tam ludzmi tez mial cos do powiedzenia,sasza?
Mapokl

Postby Mapokl » Mon Oct 23, 2006 6:07 pm

Mi tez przeszkadzaja. Jezeli to dla kogos zwykle liczby to niech zamiast tych 666 niech sobie wstawi na przyklad _124 - liczby jak liczby. Jakos nie wierze, bys 666 wybral w losowaniu czy na podstawie innych pobudek niz "popularnosc" tej liczby.

Tak samo jak nie lubie nickow w typie K4A5I@_11.

Swastyka tez jest tak naprawde symbolem plodnosci i szczescia. Symbolizuje w wiekszosci kultur slonce(w indyjskiej tagze noc, zalezy od kierunku ramion) a mimo to, wiele osob by czulo sie obrazonych jakbym wstawil takowy symbol w Av-ku.

Oczywiscie, zaraz kazdy wyskoczy, ze jestem podatny na nacisk spoleczny czy inne pierdoly. Albo poddaje sie opinii. Ale jak dla mnie za duzo juz tych "buntowników". Pisanie w nicku 666 ani nie zrobi z nikogo szatanisty, ani nie ukaze go jako tolerancyjnego hipisa, ktory nie uznaje zadnych zwyczajow spolecznych.

Natomiast musze przyznac, ze jako prowokacja takie nicki spisuja sie swietnie. Macie kompleks nizszosci, ze potrzebujecie by wszyscy na was uwage zwracali?

EDIT
Dopiero teraz zauwazylem twoja odpowiedz.

Natomiast, wiesz jaka jest szansa na przypadkowe wpisanie 666 na klawiaturze?
Last edited by Mapokl on Mon Oct 23, 2006 6:11 pm, edited 1 time in total.
Marczak

Postby Marczak » Mon Oct 23, 2006 6:09 pm

Po co to wszystko? Codziennie używacie trzech 6 :twisted: no może prawie codziennie :D i nikt się tego nie czepia. Kto nie wie o czym piszę, to spieszę z wyjaśnieniami. Mianowicie w alfabecie hebrajskim (w którym była pisana biblia) www to właśnie 666. Więc jakie ma znaczenie nick z 666, jak i tak wszyscy tego codziennie używamy? :D To nic nie znaczy, jakieś cyferki czy literki, bo jak by tak było to... :roll:
Snake

Postby Snake » Mon Oct 23, 2006 6:11 pm

ahahahahaa :D :lol: :D Loc znowu z ministrantem wyjechałeś? :D :lol: :D jak ktoś sobie wstawia 666 w nick to ma gówno w głowie, dobry powód? mam lepsze :twisted:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Artur

Postby Artur » Mon Oct 23, 2006 6:12 pm

Snake wrote:ma gówno w głowie

a wachales kiedys mozg? ja tez nie, ale gwarantuje ze smierdzi gorzej niz gowno :wink:

edit: bo mozg to narzad nie myty od urodzenia... jak pytong u hardkorowcow prawdziwych 8)

moze dosc juz tego topica?

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”