Apel do golemów
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- BZR
*podpisuje sie pod postem Milo*
Mam 8 postaci, z czego 2-3 moglaby sie zalapac na twoje miano golemów.
Jeden z moich ziomków podróżlowal sobie, az spotka ciekawa sytuacje, wtedy sie ozywil, sprowokowal wydarzenia i teraz jest jedna z moich ulubionych postaci.
Anglik, ktorego kompletnie olalem, zaplatal sie z moja drobna pomoca w ciekawa afere.
... ale sytacja w ktorej postac nie reaguje na pytanie o imię jest moim zdaniem conajmniej alarmująca...
Mam 8 postaci, z czego 2-3 moglaby sie zalapac na twoje miano golemów.
Jeden z moich ziomków podróżlowal sobie, az spotka ciekawa sytuacje, wtedy sie ozywil, sprowokowal wydarzenia i teraz jest jedna z moich ulubionych postaci.
Anglik, ktorego kompletnie olalem, zaplatal sie z moja drobna pomoca w ciekawa afere.
... ale sytacja w ktorej postac nie reaguje na pytanie o imię jest moim zdaniem conajmniej alarmująca...
- in vitro...
Tu się nie zgodzę. Sam mam postacie które marzą o spokojnym życiu w pojedynkę, zbudowaniu własnej łodzi itp.Nie wiem po co wogóle tworzyć takie postacie.
Moim zdaniem to właśnie odgrywanie postaci sprwaia w grze największą przyjemność, a nie wydobywanie surowców.
tu się niestety zgodzęW pojedynkę ożywienie miasta jest niemożliwe.. chyba że stworzyłeś naprawdę osobliwą postać.
cantr się posypał
- Elm0
bast wrote:Elm0 a nie przyszlo ci do glowy ze ta postac moze gluchoniema byc?
Pół osady głuchoniemych... jasne...
Milo, jeśli szary Cantryjczyk jest półdebilem który ignoruje szepty do siebie... to ja w tym momencie wysiadam

I nie wydaje mi się, że spotkałeś moich przywódców, bo inaczej nie wysuwałbyś takiego wniosku po jednym zdaniu napisanym przeze mnie.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- in vitro...
- bast
moze reszta ma jakies inne uposledzenia
mam 3 ulubione postacie, reszte nieco zaniedbuje. nie da sie wszytkimi chyba z takim samym zaagazowaniem grac po prostu. cos tam robia, czasem sie odezywaja. moze cos sie w ich zyciu wydarzy co odmieni ten stan. na razie brak bodzcow je usypia.

mam 3 ulubione postacie, reszte nieco zaniedbuje. nie da sie wszytkimi chyba z takim samym zaagazowaniem grac po prostu. cos tam robia, czasem sie odezywaja. moze cos sie w ich zyciu wydarzy co odmieni ten stan. na razie brak bodzcow je usypia.
Last edited by bast on Sun Oct 22, 2006 9:02 pm, edited 1 time in total.
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
-
Elmo, nie wiem czy spotkalem te Twoje postacie. Na wstepie wyraznie zaznaczylem zebys sie nie obrazal. Zainteresowac, porwac ludzi nie jest latwo, tylko o to mi chodzilo. Znam dwie postacie ktore prowadzisz, jedna wlasciwie od dawna chcialem wpisac do topiku o najbardziej wkurzajacych (mnie a nie ogol)
, druga jest genialna kreacja
Nie reagowanie na szepty skierowane do swojej postaci to faktycznie przegiecie.
Zastanawiam sie czy to sie nie bierze z dziwacznie pojmowanego dzialania 'ku ogolnemu dobru' Jest 15 slotow na postacie, prawda? No to robie 15 postaci. Mam czas i pomysly na kilka a reszta pracuje w ciszy. Jesli taki golem urodzi sie w sporym miescie to pewnie graczowi nawet nie chce sie sledzic kilku stron tekstu pomiedzy kolejnymi logowaniami...
W sumie jednak uwazam ze przesadzacie. Golemy moga irytowac ale sa zdecydowanie mniejszym problemem niz kilka innych kategorii postaci

Nie reagowanie na szepty skierowane do swojej postaci to faktycznie przegiecie.
Zastanawiam sie czy to sie nie bierze z dziwacznie pojmowanego dzialania 'ku ogolnemu dobru' Jest 15 slotow na postacie, prawda? No to robie 15 postaci. Mam czas i pomysly na kilka a reszta pracuje w ciszy. Jesli taki golem urodzi sie w sporym miescie to pewnie graczowi nawet nie chce sie sledzic kilku stron tekstu pomiedzy kolejnymi logowaniami...
W sumie jednak uwazam ze przesadzacie. Golemy moga irytowac ale sa zdecydowanie mniejszym problemem niz kilka innych kategorii postaci
- KVZ
- Players Dept. Member
Jak na ulicy nieznajomy Cię zaczepi pytając o imie to też mu zawsze podasz? Nawet adres zamieszkania i inne duperele?
Pozatym jak jakiś niubiś czy inny potęcjalny jaksięwtograj zaczepia moją postać pytając o imię to wybacz, ale najczęściej olewam takie sytuacje.

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
-
- ushol
bast wrote:moze reszta ma jakies inne uposledzenia![]()
Da się
- bast
ushol wrote:bast wrote:moze reszta ma jakies inne uposledzenia![]()
Da się
a jakies prywatne/zawodowe zycie poza tym da sie wtedy jeszcze prowadzic?
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
- in vitro...
ushol ma 56 godzinne doby. on może.
Last edited by in vitro... on Mon Jan 01, 2007 7:55 pm, edited 1 time in total.
cantr się posypał
- Maxthon
- ushol
nie znam uszola.. ale jeśli ma to spoko człek z niego musi być...
Ja uwazam, że mam 8 postaci i raczej udaje mi się je wszystkie prowadzić... *nie patrzeć na ostatnie czasy, bo miałem urlop*, szczerze to wolałbym mieć jedną mniej jesli nie znajdowałbym czasu na prowadzenie którejś... pozatym mam życie inn też... czasami...
Ja uwazam, że mam 8 postaci i raczej udaje mi się je wszystkie prowadzić... *nie patrzeć na ostatnie czasy, bo miałem urlop*, szczerze to wolałbym mieć jedną mniej jesli nie znajdowałbym czasu na prowadzenie którejś... pozatym mam życie inn też... czasami...

- Elm0
KeVes wrote:Jak na ulicy nieznajomy Cię zaczepi pytając o imie to też mu zawsze podasz?
Keves wracaj na ziemię.
[/quote]Milo wrote:Na wstepie wyraznie zaznaczylem zebys sie nie obrazal. Zainteresowac, porwac ludzi nie jest latwo, tylko o to mi chodzilo.
Ja się nie gniewam. Żeby dobrze odegrać przywódcę, potrzeba dużo czasu na grę. 2 przywódców - 2 x więcej czasu. A najgorsze jest to uczucie, że bez przywódcy ci 'robole' są jak dzieci we mgle...
Milo wrote:Znam dwie postacie ktore prowadzisz, jedna wlasciwie od dawna chcialem wpisac do topiku o najbardziej wkurzajacych
Ależ proszę bardzo

Golemy nie golemy... każdy ma postacie ulubione i te mniej aktywne, ale zwykły robol też może być odgrywany inaczej niż bieganie z łopatą od projektu do projektu. Trochę odejdę może od tematu ale kilka razy miałem sytuację gdy nie chciało mi się odgrywać postaci, albo nie udało się odegrać w satysfakcjonujący sposób. Wtedy symulowałem sen postaci. Mniejsze korzyści osobiste, ale bardziej to przekonujące niż nagłe przegolemienie się albo jak kto woli otępienie robotnicze.
Proszę nie gnoić, bo jest późno i mogłem gdzieś walnąć jakąś wierutną bzdurę

I don't know but I've been told,