spiewanie

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

bast

Postby bast » Fri Oct 20, 2006 7:28 pm

:lol:
mi sie cos kiedys o "przydroznym Chrystusie" wymknelo i wiecej grzechow nie pamietam :wink:

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
Quijo

Postby Quijo » Fri Oct 20, 2006 7:43 pm

Mi by sie nie spodobalo jak by ktos spiewal znane piosenki, w koncu nie o to chodzi w Cantr.
Wole juz "slyszec" piosenke, ktora nie ma wogule zadnego sensu i jest wymyslona w kilka chwil niz naprzyklad zobaczyc jak ktos spiewa Zamki na piasku
http://www.gks-murcki.com
kemesO

Postby kemesO » Fri Oct 20, 2006 9:12 pm

"mi sie cos kiedys o "przydroznym Chrystusie" wymknelo i wiecej grzechow nie pamietam"

a u nas siedzisz cicho :-)
bast

Postby bast » Fri Oct 20, 2006 9:23 pm

kemesO wrote:"mi sie cos kiedys o "przydroznym Chrystusie" wymknelo i wiecej grzechow nie pamietam"

a u nas siedzisz cicho :-)

hmmm... a gdzie to jest "u nas?"
przyznaje ze mam 3 takie mało aktywne postacie z ktorymi nie wiem chwilowo co zrobic, pozostała trojka za bardoz mnie chyba absorbuje ;)

CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Sat Oct 21, 2006 8:57 am

Ja pwiem tak... Mnie normalnie nerwica bierze jak słyszę jakieś piosenki które są wyciągnięte z reala i do tego oczywiście są popularne... Jest to w mojej opini naruszenie zasad. Jeżeli cantryjczycy wszystko tworzą od podstaw to moim zdaniem swą kulturę także powinni tworzyć od podstaw tj. choćby przez wymyślanie własn ych piosenek czy wierszy. Jeżeli ktoś czuje się niezdolny do czegoś takiego to niech po prostu nie robi takiej postaci. Ja powiem szczerze że mam postać barda i mimo iż jestem umysłem ścisłym a nie jakimś polonistą to mam ogromne problemy z wymyślaniem tekstów. Jednak mam kilka swoich piosenek i pochwały od słuchaczy. To mi starczy... Nigdy w życiu nie posunąłbym się do czegoś takiego jak pewien bard co to u Dziub Dziubie śpiewał... Miałem ochotę go walnąć toporemale nie zrobiłem tego bo to też BTbyłoby naruszenie ;)

Jak chcecie mieć bardów, pieśniarzy, wierszokletów czy cokolwiek w tym stylu to proszę: WYMYŚLAJCIE SWOJE DZIEŁA![/url]
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Sat Oct 21, 2006 9:01 am

Dlaczego naruszeniem? :D Trzeba było zrobić jak z Kakofonixem - związać i zawiesić na drzewie :D A skoro się nie da, to można szturchnąć delikwenta ;)
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---
gg - 9243805
Elm0

Postby Elm0 » Sat Oct 21, 2006 4:11 pm

CzerwonyMag wrote:Nigdy w życiu nie posunąłbym się do czegoś takiego jak pewien bard co to u Dziub Dziubie śpiewał...

Ten pseudobard doprowadza mnie do szewskiej pasji. Dobrze, że w śpiączkę zapadł ostatnio :P
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
bast

Postby bast » Sat Oct 21, 2006 4:31 pm

Elm0 wrote:
CzerwonyMag wrote:Nigdy w życiu nie posunąłbym się do czegoś takiego jak pewien bard co to u Dziub Dziubie śpiewał...

Ten pseudobard doprowadza mnie do szewskiej pasji. Dobrze, że w śpiączkę zapadł ostatnio :P

oswiadczam ze ja nie mam nic wspolnego z ta potacia. kilka cantryjskich lat temu zaprzestalam spiewow ;)

Sasza

Postby Sasza » Sun Oct 22, 2006 2:23 am

Elm0 wrote:

Znów marudzisz. Czaisz?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Elm0

Postby Elm0 » Sun Oct 22, 2006 10:25 am

Sasza wrote:
Elm0 wrote:

Znów marudzisz. Czaisz?

Nie, nie czaję. Jeśli ten typ ma odśpiewywać piosenki z reala w Cantrze, to niech lepiej sobie podaruje i zajmie się kopaniem marchwi :lol:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!

Return to “Ogólna pomoc”