drmartin przyznaje sie do lamania NZ (to jest manipulacja)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Chatette

Postby Chatette » Mon Oct 16, 2006 8:53 pm

Ushol...zaimponowales mi :D
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
ushol

Postby ushol » Mon Oct 16, 2006 9:07 pm

a ty wlasnie mnie poglaskalas po glowce... a to lubie... :twisted:
Image
Image
Federacja RP
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Mon Oct 16, 2006 9:27 pm

Phi... jasne, myslisz, ze nie wiem, ze pd odpieprza te brudne robote? Wiem. Chodzi mi jedynie o jawnosc procedur.

Zasady cantryjskiego prawa sa jasne, ale procedury postepowania "karnego" takze powinny byc jasne. I nie jest to uleganie "ukladowi".

Zreszta jak napisalem robcie co chcecie. Ja zawsze bylem po stronie pd, jednak takie cos zapobiegloby sytuacjom takim jak ta, ktorej dotyczy ta dyskusja.
nemo49

Postby nemo49 » Mon Oct 16, 2006 9:38 pm

Scorup wrote:Proszę o zaprzestanie komentowania zarówno decyzji PD, jak i postępowań graczy. Byłem dosyć pobłażliwy dla tego typu tematów, stwierdzam jednak, że to nie ma sensu.
Nie chciałbym, aby taka sytuacja się powtórzyła.

Pozdrawiam

Do tej pory zachowywałes zdrowy rozsadek ale teraz też zaczynasz przeginać. I nie mówię tego w odniesieniu do tej konkretnej sprawy, która mnie kompletnie nie interesuje. Chodzi mi o "zamordyzm" ze strony członków PD, który przestaje być już zabawny. Nikt mi nie może zabronić komentowania czegokolwiek gdyby mi przyszła taka ochota , jeżeli będę to robił w spokojny i wyważony sposób. Jasne ?
Chatette

Postby Chatette » Mon Oct 16, 2006 9:41 pm

Zamordyzm? Milo sie dowiadywac wciaz nowych rzeczy o sobie.
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
Milo

Postby Milo » Mon Oct 16, 2006 9:42 pm

Chatette, nie zwracaj uwagi na ludzi nie umiejacych czytac.
Nemo, Scorup jest z COMMUNICATION DEPARTMENT, nie z PD, kieruj swoje zale pod wlasciwy adres
Sasza

Postby Sasza » Mon Oct 16, 2006 9:47 pm

A czy ktoś mnie uśwaidomi, o czym była mowa?
Żałuje, że mnie wtedy niebyło :wink:
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Chatette

Postby Chatette » Mon Oct 16, 2006 9:48 pm

Ja troche tez, bo w sumie nie wiem sama ;)
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Oct 16, 2006 9:49 pm

Ci co tutaj narzekają mają poniekąd rację, chociaż pewnie nie do końca zdają sobie z tego sprawę. Otóż wszelkie niedoinformowanie ogółu publicznego zawsze pozostawia miejsce plotkom, domysłom, wizjom spisków itd. Nie dotyczy to mnie, bo ja ufam PD i wierze, że postępują właściwie.

Sprawa ta jednak budzi coraz większe kontrowersje. Nie chcę aby przerodziła się w jakiś chory konflikt, przez który wszyscy ucierpimy. Dlatego uważam, że PD powinno wydać jednak oficjalne oświadczenie w tej sprawie.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Chatette

Postby Chatette » Mon Oct 16, 2006 9:50 pm

Zgubilam sie...w jakiej sprawie?
nemo49

Postby nemo49 » Mon Oct 16, 2006 9:58 pm

Chatette- znasz lepsze określenie na wprowadzanie przez jakieś władze zakazu komentowania decyzji tych władz niż "zamordyzm" ?. To poproszę o podanie i chętnie zamienię.
Milo- czytanie polega na wyłapywaniu istotnych rzeczy a nie tym czy ktos ma przy podpisie mgr, PD, CD,itd...Odniosłem się do pewnego zjawiska, które ostatnio obserwuję - to jest meritum sprawy a nie duperelne szczegóły
Milo

Postby Milo » Mon Oct 16, 2006 9:59 pm

Ale jakiej sprawie Rusalko? :)
edit:

Dobra, nie robmy sobie jaj

Nemo. Cytujesz Scorupa. Z calego Twojego postu wynika ze nie pasuje ci sposob moderowania forum. Wiec gdzie tu zamordyzm PD?
Rusalko, w jakiej sprawie? Konkretnej dr Martina? Czy ogolnie sposobu dzialania PD?
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Oct 16, 2006 10:06 pm

Bo dam komuś zastrzyk :twisted:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
ushol

Postby ushol » Mon Oct 16, 2006 10:11 pm

w mozg??
Image

Image

Federacja RP
Chatette

Postby Chatette » Mon Oct 16, 2006 10:12 pm

nemo, jak rozumiem masz pretensje o cos, czego nie widzialam bo Scorup wymoderowal?

To przepraszam Cie najmocniej...widac podswiadomie wplynelam na tekst zamieszczonych tu tekstow (ktore z jakiegos powodu pofrunely).

Return to “Ogólne dyskusje”