Co do Kawy jeszcze to mogłaby zmniejszać czasowo np. na 48 godzin zmęczenie a po tym czasie ustalało by się na wartość początkową lub mniejszą niż początkowa.
Kawa
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- darkblu
No kawa jakby nie patrzeć fajny pomysł ale jednak ja jeszcze nie widziałem jakichkolwiek napojów... zwłaszcza wody na której bazują jakiekolwiek napoje. A co dalej? Może zrobimy Red Bull`e albo Tiger`y
Pomysł dobry ale jednak mechanika gry musiałaby się bardzo zmienić bo to idzie razem z pragnieniem itd.
Co do Kawy jeszcze to mogłaby zmniejszać czasowo np. na 48 godzin zmęczenie a po tym czasie ustalało by się na wartość początkową lub mniejszą niż początkowa.
- robin_waw
- Mattan
- darkblu
No w sumie jednak rzeczywiście mój błąd. ale tak dokładniej jakby nie patrzeć to mogłoby być tak że po prostu wodę sobie bierzesz z morza i tyle a nie że trzeba budować osprzęt bo jak narazie to ja nie widziałem jeszcze ani jednej studni a mam 15 postaci i żadna się jeszcze nie natknęła na wodę... A NIE sorry jedna postać widziała wodę na Przylądku Mgieł ale ta woda to się komuś akurat wylała.
- robin_waw
Chyba widziałem tą wode
, ale duzo lokacji nie ma dostępu do morza, poza tym taka wodę trzeba by uzdatnić nie nadaje się do picia.
Szkoda że w Cantr nie ma rzek, jak by byly to mogła by lokacja miec np. trzy drogi i czwarta przez rzeke, aby przejsc przez rzeke trzeba by wybudowac most i wtedy by lokacja miala cztery drogi, albo zbudowac prom (przeprawe).
Szkoda że w Cantr nie ma rzek, jak by byly to mogła by lokacja miec np. trzy drogi i czwarta przez rzeke, aby przejsc przez rzeke trzeba by wybudowac most i wtedy by lokacja miala cztery drogi, albo zbudowac prom (przeprawe).
- darkblu
-
-verri-