Uzywane przedmioty w projektach

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

robin_waw

Uzywane przedmioty w projektach

Postby robin_waw » Mon Oct 09, 2006 10:51 am

Jezeli uzyjemy uzywanego przedmiotu aby wykonac z niego calkiem nowa rzecz (uzywany kamienny tasak -> kamienna siekiera), to trzeba wlozyc w projekt wiecej czasu czy moze siekiera bedzie po skonczeniu miala znamiona zuzycia ?
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Oct 09, 2006 11:42 am

He, dobre pytanie, ale nie wydaje mi sie aby miała jakiekolwiek znamiona zużycia. Coś takiego musiałoby być specjalnie napisane przez ProgD a z pewnością nie jest. Kiedy coś budujemy, zawsze dostajemy nowe i lśniące.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Susel

Postby Susel » Tue Oct 10, 2006 5:40 am

Mialem okazje to sprawdzic. (dziwnym trafem na tym przykladzie ktory podales :wink: ) Otoz uzylem czesto uzywanego kamiennego tasaka i wyszla calkiem nowa kamienna siekiera. Nie sadze zeby zuzycie skladnikow mialo jakikolwiek wplyw na jakosc urzadzenia wyprodukowanego z nich.
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Oct 10, 2006 8:24 am

I to jest niestety bug, przynajmniej powinien projekt dluzej trwac moze nie o tyle co naprawa zuzytej czesci, ale conajmniej o 50% czasu naprawiania zuzytej rzeczy dluzej, czyli jezeli mamy przedmiot naprawiac 4 godziny to zrobienie nowego przedmiotu powinno wydluzyc sie conajmniej o 2 godziny.
Loc

Postby Loc » Tue Oct 10, 2006 12:39 pm

Ty to tez masz problemy... Znowu utrudniac chcecie gre?
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Rusalka

Postby Rusalka » Tue Oct 10, 2006 12:49 pm

Z logicznego punktu widzenia - to jest bug.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
myszaq

Postby myszaq » Tue Oct 10, 2006 12:51 pm

OT: rusalku, jaka masz ladna sygnaturke... ;)

Return to “Ogólna pomoc”