A request from the PD Department

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

cantrlady

A request from the PD Department

Postby cantrlady » Sun Oct 08, 2006 2:53 pm

Fellow Cantrians,

Diversification in Cantr is an utmost priority to us here at the Player’s Department (PD). We’re looking for dedicated individuals with language skills to help us sift through email, investigate cases and do all the exciting things that we do at the PD. The more accessible we are, with members who can communicate in the languages of Cantr, the better we can serve the Cantr community. If you are interested in devoting some time with us, please fill out an application for the PD or contact us with questions at personnel@cantr.net . Nevertheless, fluency in English is required for all PD Staff Members.

Sincerely,
Sarah Collins
Players Department Chairman
Artur

Re: A request from the PD Department

Postby Artur » Sun Oct 08, 2006 3:08 pm

ooołłł, rekrutacja do PD? :twisted: prosze prosze, to ciekawe... dwa pytania: 1.czy musze byc czysty zeby dolaczyc? 2.ile czasu dziennie zajmuje PDowanie?
marshall

Postby marshall » Sun Oct 08, 2006 3:11 pm

Sądze że pierwsze cię nie przekreśla a drugiego potrzebujesz jak najwięcej :P To chyba nie dla mnie, zajmę się lepiej Cantrowaniem ^^
\m/,
Quijo

Postby Quijo » Sun Oct 08, 2006 3:50 pm

Ja bym chetnie sie zglosil, bo mam wiele wolnego czasu, ale nieznam angieskiego, a on jest w tym wszystkim najwazniejszy
http://www.gks-murcki.com
Chatette

Postby Chatette » Sun Oct 08, 2006 3:59 pm

cantrlady wrote:...and do all the exciting things that we do at the PD.

Love your way of expression :D

Czasu trzeba troche miec i rzeczywiscie angielski bardzo sie przydaje.
A w zasadzie bez niego pierwsze kroki sa niemozliwe.
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
cantrlady

Postby cantrlady » Sun Oct 08, 2006 4:04 pm

Chatette wrote:
cantrlady wrote:...and do all the exciting things that we do at the PD.

Love your way of expression :D

Czasu trzeba troche miec i rzeczywiscie angielski bardzo sie przydaje.
A w zasadzie bez niego pierwsze kroki sa niemozliwe.

:P

I am not sure what Chatette has answered but if someone applies that has had a prior PD case, we will look to make sure that they now have a clear understanding of the rules. We do require some time to be given for training and then you take only the cases that you can handle. Real life comes first and for this very reason we need more Polish PD. They need help!
Elm0

Postby Elm0 » Sun Oct 08, 2006 8:45 pm

Ja nie mam czasu na robotę w departamentach - i tak za dużo już go marnuję na grę... a Sasza rzeczywiście coś nerwowy bywa gdy zaczyna się drążyć niewygodne tematy :wink:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Milo

Postby Milo » Sun Oct 08, 2006 9:41 pm

Nie sadze zeby PD sie 'wykruszalo' Po prostu mammy taka mase polskich graczy ze potrzeba wiecej Polakow w PD. Irlandzka policja robi ostatnio to samo :)
Sasza

Postby Sasza » Mon Oct 09, 2006 12:38 am

Gdzie mogę złożyć podanie do PD? :lol: [/url]
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Oct 09, 2006 12:51 am

Masz takiego linka poniżej swoich postaci, zatytuowanego "Kliknij tu, jeśli jesteś zainteresowany(a) przyłączeniem się do personelu gry Cantr II!" Potem wystarczy wybrać interesujący nas department i już. System automatycznie generuje zgłoszenie. W ciągu najbliższych dni (szczęśliwie) skontaktuje się z tobą personel officer, przysyłąjąc kwestionariusz do wypełnienia. (dla każdego departamentu jest to coś innego, nie mam pojęcia co jest w tym dla PD :) )
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Mon Oct 09, 2006 5:31 am

Kas wstapic do PD :P?
To wstyd i hańba :wink: I najwieksze przeklenstwo gracza...
marol

Postby marol » Mon Oct 09, 2006 6:29 am

Rusalka wrote:W ciągu najbliższych dni (szczęśliwie) skontaktuje się z tobą personel officer, przysyłąjąc kwestionariusz do wypełnienia.
Kwestionariusz jest wysyłany natychmiast, gdyż generuje go automat. Pytania są po angielsku i w takim języku trzeba na nie odpowiedzieć.
Forien

Postby Forien » Mon Oct 09, 2006 5:41 pm

Rusalka wrote:Masz takiego linka poniżej swoich postaci, zatytuowanego "Kliknij tu, jeśli jesteś zainteresowany(a) przyłączeniem się do personelu gry Cantr II!" Potem wystarczy wybrać interesujący nas department i już. System automatycznie generuje zgłoszenie. W ciągu najbliższych dni (szczęśliwie) skontaktuje się z tobą personel officer, przysyłąjąc kwestionariusz do wypełnienia. (dla każdego departamentu jest to coś innego, nie mam pojęcia co jest w tym dla PD :) )

na razie to nie ma jak sie zglosic, bo cantr nie dziala... wlasnie... wie ktos kiedy uruchomią?
Image
"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
Scorup

Postby Scorup » Tue Oct 10, 2006 1:40 pm

Dywagowanie na temat, czy ktoś się do danego departamentu nadaje, czy też nie, nie jest raczej dobrym pomysłem.
Prosiłbym o poważną dyskusję... zwłaszcza, że ci z góry na nas tu patrzą. ;) :roll:
Ci, których posty poleciały, wiedzą chyba, dlaczego tak się stało. Mam nadzieję, że nie będzie więcej takich sytuacji.

Pozdrawiam
Image
Ula

Postby Ula » Tue Nov 06, 2007 4:04 pm

Podbijam ;)

Potrzebujemy Was w PD, Drodzy Gracze. I to nie dlatego, że nie ma komu banować.
Najważniejsza Zasada nie została powołana dlatego, że "Jos tak chciał". Wszyscy chcemy, by w Cantr grało się jak najprzyjemniej. Przyjemnie, czyli uczciwie. I właśnie temu ma ona służyć - by wszyscy gracze mieli równe szanse. Do nadzorowania tego zostało powołane PD. Do nadzorowania, nie kształtowania gry. Cantr kształtujemy my, gracze. Wszyscy. Wyszukując rozwiązania i próbując do nich przekonać inne postaci odgrywane przez współgraczy. Przede wszystkim w grze, nie na forum za pomocą awantur i wbijania sobie szpil. Byłe głębiej i byle celniej.

Odchodzę z PD. W związku z czym polska ekipa PD znów się pomniejszy. I jest to bardzo niekorzystne, ponieważ sprawy nie mogą być załatwiane tak szybko, jak byśmy wszyscy chcieli. Niestety, PeDecy są w RL zajętymi ludźmi, jak każdy z nas i nie sposób paru ludziom ogarnąć problemy całej strefy. Potrzebujemy świeżej krwi i piszę tego posta, by zachęcić do wstąpienia do PD. Bo dla takiego czegoś jak Cantr warto, nawet po przeczytaniu niektórych tematów i nie tylko. ;)
Żeby nie było tak różowo - zabiera to trochę wolnego czasu. No i posiadanie wiedzy zdecydowanie psuje grę. Dlatego konieczny jest dystans do swoich postaci, czasem nawet delikatne wycofywanie ich z decydowania o losach świata. Tak samo jeśli chodzi o dystans do gry, a także wydarzeń dziejących się poza nią. Cierpliwość również się przydaje. ;) Oczywiście niezbędne jest rozumienie samej NZ, a także jej ducha. Do tego członkowie PD komunikują się w języku angielskim, toteż podstawowa znajomość tegoż się przydaje.

Jeśli ktoś miałby jakieś pytania, dotyczące pracy w PD, to postaram się odpowiedzieć. PMowo czy w jakiś inny sposób.
Image

Return to “Ogólne dyskusje”