Koncepcja ma "Mafie"
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Quijo
- Rusalka
Sztywna wrote:blokowisko z dresami
Hej, to mi się podoba! Blokowisko z dresami to bardzo ciekawy temat na bardzo zabawną grę! Już sobie wyobrażam te dialogi:
- Ej, Łysy coś taki pełen wózek po dzielni?
- Bo mój blok jest bardziej obdrapany niż twój!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Sztywna
Teraz skojarzyło mi się z filmem Gangi Nowego Osiedla. Możnaby w podobnych realiach rozegrać...
Film jest tu: http://www.wfkalina.pl/index.php?p=filmy.php&a=gangi
Warto
Film jest tu: http://www.wfkalina.pl/index.php?p=filmy.php&a=gangi
Warto
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- ActionMutante
No to glosowanie:
Spozywczak- III
Blokowisko- VI
Supermarket- II
Prosze oddawac glosy i dawac nowe propozycje... Bede liczyl...
Spozywczak- III
Blokowisko- VI
Supermarket- II
Last edited by ActionMutante on Wed Sep 13, 2006 12:15 pm, edited 3 times in total.
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Gulczak
ActionMutante wrote:No to glosowanie:
Spozywczak- I
Blokowisko-
Supermarket-
Oddaje głos na spożywczaka. Spoży rulez
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Rusalka
- Loc
- Sztywna
- Forien
- Agent 0007
- Quijo
- Snake
-
Milo
Bloki z calodobowym i barem "pod kufelkiem"
Edit: mafie jakie najbardziej zapadly mi w pamieci:
Parlament izralelski, mossad kontra palestynscy terrorysci, gralo prawie 40 osob, caly dzien nam to zajelo
Wioska Eskimosow w srodku nocy polarnej, juz nie pamietam kto przeciw komu ale generalnie ktos zabil i zezarl swieta foke
Wiktorianski Londyn, carscy agenci chcacy odzyskac jakies costam... Ktos wpadl na pomysl zrobienia seansu spirtystycznego wiec zabici grali do konca
Edit: mafie jakie najbardziej zapadly mi w pamieci:
Parlament izralelski, mossad kontra palestynscy terrorysci, gralo prawie 40 osob, caly dzien nam to zajelo
Wioska Eskimosow w srodku nocy polarnej, juz nie pamietam kto przeciw komu ale generalnie ktos zabil i zezarl swieta foke
Wiktorianski Londyn, carscy agenci chcacy odzyskac jakies costam... Ktos wpadl na pomysl zrobienia seansu spirtystycznego wiec zabici grali do konca
- Loc
A wiec kontynuacja:
*Bloki- miejsce dzieje sie w dzielnicy pewnego miasta, grupa "bolkersow" zgrana od lat zaczyna szpiegowac konkuretow z sasiedniej dzielnicy. A wiec grupa A wysyla do grupy B kilku zwiadowcow, ktorzy przebywaja z nimi kilka lat. Akcja zaczyna sie wtedy gdy pierwszy z grupy B ginie. Wiadomo ze zabojca jest grupa A. Na prozno trwaja przesluchiwania czlonkow gangu. Nikt nie moze zaprzestac seri morderstw. Jednak ktos z grupy B zaczyna tajne dochodzenie. Czy zdazy zanim grupa A skapuje sie ze on dziala przeciw nim? Czy egzekucje na czlonkach gangu (B) beda trafne? Tego dowiemy sie podczas gry
*Supermarket- duzy sklep opanowala mafia. Pozamykala wszystkie wejscia (wyjsca tez) i zamaskowala sie w tlumie. Jeden z kupujacych to komendant miejscowej policji, ktory za wszelka cene musi przejac inicjatywe i zabic opryszkow. Nastepuje seria zamachow, nikt nikomu nie ufa, kazdy typuje kto mogl byc morderca...
*Dworek- grupa ludzi przyjezdza do malego dworku. Tam maja spedzic kilka tygodni zycia (nie spodziewaja sie ze to bedzie ich ostatnia podroz)
Podczas pewnej nocy ginie jeden przybysz. Wszystko wskazuje na to ze wsrod nich sa wilkolaki... Musza szybko dowiedziec sie kto jest wilkolakiem i pozbyc sie go. Maja do pomocy policjanta, ktory zostal zwolniony z pracy za spowodowanie wypadku. Tylko on moze zapobiec mordowaniu niewinnych ludzi. Czy zdola ? Przekonamy sie juz wkrotce.
Czekam na dalsze propozycje.
*Bloki- miejsce dzieje sie w dzielnicy pewnego miasta, grupa "bolkersow" zgrana od lat zaczyna szpiegowac konkuretow z sasiedniej dzielnicy. A wiec grupa A wysyla do grupy B kilku zwiadowcow, ktorzy przebywaja z nimi kilka lat. Akcja zaczyna sie wtedy gdy pierwszy z grupy B ginie. Wiadomo ze zabojca jest grupa A. Na prozno trwaja przesluchiwania czlonkow gangu. Nikt nie moze zaprzestac seri morderstw. Jednak ktos z grupy B zaczyna tajne dochodzenie. Czy zdazy zanim grupa A skapuje sie ze on dziala przeciw nim? Czy egzekucje na czlonkach gangu (B) beda trafne? Tego dowiemy sie podczas gry
*Supermarket- duzy sklep opanowala mafia. Pozamykala wszystkie wejscia (wyjsca tez) i zamaskowala sie w tlumie. Jeden z kupujacych to komendant miejscowej policji, ktory za wszelka cene musi przejac inicjatywe i zabic opryszkow. Nastepuje seria zamachow, nikt nikomu nie ufa, kazdy typuje kto mogl byc morderca...
*Dworek- grupa ludzi przyjezdza do malego dworku. Tam maja spedzic kilka tygodni zycia (nie spodziewaja sie ze to bedzie ich ostatnia podroz)
Podczas pewnej nocy ginie jeden przybysz. Wszystko wskazuje na to ze wsrod nich sa wilkolaki... Musza szybko dowiedziec sie kto jest wilkolakiem i pozbyc sie go. Maja do pomocy policjanta, ktory zostal zwolniony z pracy za spowodowanie wypadku. Tylko on moze zapobiec mordowaniu niewinnych ludzi. Czy zdola ? Przekonamy sie juz wkrotce.
Czekam na dalsze propozycje.
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
- Gulczak
Milo wrote:(...)
(...)
Pingwiny przebrały się za Eskimosów
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”