problem z projektem

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

colin

problem z projektem

Postby colin » Tue Sep 12, 2006 9:40 am

Mój problem polega na tym że nie wiem jak zrobić -> igle koscianą, czy tez nóż kościany itp. wiem że potrzebuje kości i je posiadam. małe i duże w odpowiedniej ilości. ale kiedy klikam na gwiazdkę przy surowcu i potem przenosi mnie do okna gdzie mogę wybrać projekt, to w zakładce niema żadnych projektów czy to błąd czy porostu musze nauczyć sie potrzebnych skilli a jeśli nauczyć to jak

ps: to samo tyczy sie wianka z róż mam owe róże ale wianka nie mogę zrobić :?
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Sep 12, 2006 9:44 am

Najpierw kliknij na ikonce z narzedziami albo ubraniami zalezy co chcesz zrobic wybierz co bedziesz projektowac zaloz projekt i dopiero drugim krokiem jest czynnosc z gwiazdka, uzywasz rzeczy do zalozonego projektu
Artur

Re: problem z projektem

Postby Artur » Tue Sep 12, 2006 9:46 am

colin wrote:Mój problem polega na tym że nie wiem jak zrobić -> igle koscianą, czy tez nóż kościany itp. wiem że potrzebuje kości i je posiadam. małe i duże w odpowiedniej ilości. ale kiedy klikam na gwiazdkę przy surowcu i potem przenosi mnie do okna gdzie mogę wybrać projekt, to w zakładce niema żadnych projektów czy to błąd czy porostu musze nauczyć sie potrzebnych skilli a jeśli nauczyć to jak

ps: to samo tyczy sie wianka z róż mam owe róże ale wianka nie mogę zrobić :?

na dole masz taki przycisk duzy z mlotkiem czy czyms tam, kliknij i pojawi sie menu rzeczy ktore mozesz zrobic, wybierz narzedzia, wyszukaj igle, kliknij szczalke i projekt sie pojawi na liscie projektow, potem dopiero kliknij na gwiazdke przy sorowcu i wybierz swoj projekt z listy, tak samo postepujesz w przypadku budowy maszyn, domow itp. do ubran jest oddzielny przycisk obok tego do narzedzi i maszyn... i milego grania zycze :wink:

edit: za wolny jestem :oops:

Return to “Ogólna pomoc”