Mafia II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Laura_
- Ula
- Rusalka
*uśmiecha się szeroko* Ja też nic do ciebie nie mam Obcy. Nie wiem o co im chodzi tak naprawdę. Martwi mnie tylko ta awaria. Coś mi się wydaje, że nie wszyscy są tutaj szczerzy. Podaj proszę Orion Walkera z porzeczkowym.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Obcy
- Ula
- Obcy
- Forien
- Rusalka
- Forien
- Quijo
*podbiega do ladydy, bierze cały dzban kawy i wypija prawie wszystko naraz*
Aaaaaaaa dzieki Obcy dwa dni czekalem na ta kawe, ale warto bylo
*z usmiechem na twarzy wypija pozostala reszte zawartosci dzbanka*
No to teraz moge sie wrescie polozyc sp.. *niedokancza zdania gdyz kawa powalila go prosto na stol i slychac juz z jego ust tylko chrapanie*
Aaaaaaaa dzieki Obcy dwa dni czekalem na ta kawe, ale warto bylo
*z usmiechem na twarzy wypija pozostala reszte zawartosci dzbanka*
No to teraz moge sie wrescie polozyc sp.. *niedokancza zdania gdyz kawa powalila go prosto na stol i slychac juz z jego ust tylko chrapanie*
http://www.gks-murcki.com
-
Laura_
- KVZ
- Players Dept. Member
- Ja nie wiem Sztywna. Po co wciskasz palce do takich rzeczy. Zaiskrzyło? Przecież był wyłączony. Zresztą co mnie to. Przecież to komputer Pani doktor, do badania moczu, DNA i kału *zatyka nos na myśl o ostatnim* Przeżyjemy bez tego komputera, bo głowny cały czas działa *pokazuje palcem na głowny komputer który chodzi prawie bezgłośnie w tle* A pani doktor, która tak łaskwawie wskazywała mnie palcem będzie musiała bez niego przeżyć *uśmiecha się złośliwie*
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- Zimt
Mój komputer stoi w gabinecie, od dawna z resztą nie używany... *mówi z wyraźną satysfakcją* Problemy z koncentracją, KeVes? Możemy temu zaradzić... *z kieszeni fartucha wyjmuje sporej wielkości strzykawkę, napełnioną opalizującym płynem i uśmiecha się złowieszczo*
A może ktoś wolałby środek uspokajający? *tutaj na jej twarzy pojawia się wyraz spokoju i opanowania*
A może ktoś wolałby środek uspokajający? *tutaj na jej twarzy pojawia się wyraz spokoju i opanowania*
"I'm just living in my head..."
- Maxthon
*podnosi głowę z stołu* Ktoś tu mówił coś o śpiących? No zdrzemnąć się nie można? *spogląda szybkim ruchem na zegar* Aż tak długo spałem? Dziwne, raczej mi się to nie zdarza... Nikt mi nic nie dosypywał do drinka? *rozgląda się po sali*
*po chwili wstaje i podchodzi do baru* Obcy, masz coś dla mnie, najlepiej smacznego, pożywnego i nieusypiającego?
*po chwili wstaje i podchodzi do baru* Obcy, masz coś dla mnie, najlepiej smacznego, pożywnego i nieusypiającego?
- ActionMutante
*Podnosi glowe ze stolu i niepewnie unosi drzaca reke.* Ekhmmm... pani doktor...? *Patrzy blagalnym wzrokiem podkrazonych oczu, gleboko osadzonych w bladej twarzy. pot wystepuje mu na czolo* Jestem niespokojny....
*Patrzy przez chwile na Obcego * Ja panie Obcy tak patrze na Ciebie i slucham co maja do powiedzenia slimaczki i mysle, ze dodajesz cos otrzezwiajacego do jedzenia... Nie podoba mi sie to...
*Patrzy przez chwile na Obcego * Ja panie Obcy tak patrze na Ciebie i slucham co maja do powiedzenia slimaczki i mysle, ze dodajesz cos otrzezwiajacego do jedzenia... Nie podoba mi sie to...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”