Mafia II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Snake
- KVZ
- Players Dept. Member
- Guma do rzucia? Dziwne, to mógł być tylko Gulczak. Z przykrością muszę na niego wskazać, ostatnio widziałem jak coś takiego używał. Albo ktoś inny próbuje na niego wskazać w ten sposób. *zastanawia się* Z kolektorem pomagał dzielnie, ale... to jego dziwne zachowanie. Mogby by to być również Magicek, który chciał wyłączyć komputer i przejść na ręczne. Czyste samobójstwo, ale z przykrością muszę wskazać na Panią Psychiatrę. Zimt, ta baba wygląda jak morderczyni, a nie psychiatra, kto wie, miała całe życie do czynienia z wariatami i sama sfiksowała. Jeżeli szuka winnego w człowieku bez którego ta stacja nie może działać nawet 1 dnia w trakcie awarii to coś z nią nie tak. Pewnie jest androidem. Przmyślcie to, a ja idę poszukać części zamiennych do komputera.
*wraca po chwili z magazynu niosąc całą torbę części i zaczyna je montować*
- To powinno działać. *kończy ocierając pot z czoła*
Kto włączy magiczny przycisk? Rusałka? Nie chcę by znów było na mnie. *uśmiecha się niewinnie* ... Ale jak widzisz, niektórzy nie doceniają mojej ciężkiej pracy *klnie pod nosem*
*wraca po chwili z magazynu niosąc całą torbę części i zaczyna je montować*
- To powinno działać. *kończy ocierając pot z czoła*
Kto włączy magiczny przycisk? Rusałka? Nie chcę by znów było na mnie. *uśmiecha się niewinnie* ... Ale jak widzisz, niektórzy nie doceniają mojej ciężkiej pracy *klnie pod nosem*
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

- Ula
- Zimt
- Ula
- Sztywna
- Ula
- Forien
- Elm0
Bynajmniej doktorku... *jest zdenerwowany* Mowiłem już, że te testy niczego nie wykażą, czemu miałbym je sabotować...
- Pan Gulczak jest bardzo podejrzany. Z wielkim zapałem próbował pomagać przy naprawie uszkodzeń, mimo że kompletnie się na tym nie znał. Jako pierwszy miał dostęp do nagrania z kamery... korzystając z zamieszania, mógł wyciąć niektóre fragmenty zapisu... Kręcił się również przy pomieszczeniu głównego komputera...
- Pan Gulczak jest bardzo podejrzany. Z wielkim zapałem próbował pomagać przy naprawie uszkodzeń, mimo że kompletnie się na tym nie znał. Jako pierwszy miał dostęp do nagrania z kamery... korzystając z zamieszania, mógł wyciąć niektóre fragmenty zapisu... Kręcił się również przy pomieszczeniu głównego komputera...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- KVZ
- Players Dept. Member
- Phi *parsknął* Uwagę o wyczulonym słuchu mogę odbić rykoszetem. Pani Dokorek jak widzę również. Zresztą... co to za bezpodstawne podejrzenia? Miałem udać, że nic nie słyszałem? Tylko się bronię... *wzrusza ramionami i dokręca śrubki w obudowie komputera*
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds

- Snake
Pani Psychiatro *usmiecha sie wesolo* Mam wyczulony sluch, przez te nowiutkie baterie... *wstaje i probuje rozpiac spodnie, ale cos mu nie wychodzi i opada z ciezkim westchnieniem na krzeslo* To moze ja lepiej sobie odpoczne...
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
- Sztywna
*Podchodzi do KeVesa naprawiającego komputer i wtyka palec w szparę w obudowie* A co to jest? *spod jej palca tryskają iskry* Ups, chyba nic nie zapsułam? *robi speszoną minę*
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Obcy
*wstaje nagle z podłogi i pojawia się za barem* Miałem zamiar już wogóle się do Was nie odzywać, ale widzę, że znalazło się jednak kilku koneserów mojej kuchni *uśmiecha się*
Dla życzliwych specjalność szefa kuchni! Plus drinki za darmo i cały dzbanek nutoliańskiej kawy! Ekstra mocnej!
*stawia na barze wielki gar parującej brei, duży dzbanek kawy i rozpoczyna przygotowywanie drinków*
Oto wyśmienity gulasz z aldebrańskiego taśiemca! Wielce doceniany przysmak! Raj dla podniebienia!
Dla życzliwych specjalność szefa kuchni! Plus drinki za darmo i cały dzbanek nutoliańskiej kawy! Ekstra mocnej!
*stawia na barze wielki gar parującej brei, duży dzbanek kawy i rozpoczyna przygotowywanie drinków*
Oto wyśmienity gulasz z aldebrańskiego taśiemca! Wielce doceniany przysmak! Raj dla podniebienia!
- Ula
Wiesz z czego to wszystko wynika Obcy? Z braku szacunku dla ludzkiego trudu... nie dostrzegaja, ze sobie zyly wypruwasz w kuchni...taak... *smetnie kiwa glowa* My, ludzie pracy musimy trzymac sie razem... Ten Lenon sprzed 5 wiekow mial racje...wiesz, ten "wiecznie zywy"...czy jakos tak
Co bys polecil do picia? Tamta doktorka mnie olala Tylko takie cos, dzieki czemu mozna by sie bylo szybko urznac. *wzdycha cicho* no i zeby mialo zbyt obrzydliwego smaku... o ile to mozliwe...
Co bys polecil do picia? Tamta doktorka mnie olala Tylko takie cos, dzieki czemu mozna by sie bylo szybko urznac. *wzdycha cicho* no i zeby mialo zbyt obrzydliwego smaku... o ile to mozliwe...

- Obcy
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”