in vitro... wrote:Polacy mają pod tym względem lepiej od AmerykańcówEdit: A net to oni pewnie i tak mają lepszy niż my tutaj w Polsce.
Dokładnie to samo chciałem powiedzieć. W ogóle w stanach dużo osób na modemach nadal jedzie:) ale oftopimy już.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
in vitro... wrote:Polacy mają pod tym względem lepiej od AmerykańcówEdit: A net to oni pewnie i tak mają lepszy niż my tutaj w Polsce.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
w.w.g.d.w wrote:Tylko po co te obrazki?Jakas Akcja Uswiadamiania Wygladu Mlotka(AUWM)?Czy ja nie mam zielonego pojecia jak wyglada np. siekiera?A moze nie mam wyobrazni???
Nie macie moze niczego bardziej waznego/pilniejszego/bardziej pozadanego do zrobienia??????
Forien wrote:jeśli ktoś chce się nauczyć powiedzmy tureckiego, to będzie grał w tureckiej strefie językowej. Czy trafi do mlotka po nazwie? nie... znajdzie jego obrazek
obrazki 0 : 3 ich brak
Agent 0007 wrote:Nie ma wygladu np. kamiennego budynku jako obrazka w Cantr... i dobrze! To po cholere komus obrazki siekiery, czy mlotka? Przeciez i tak kazdy z tych przedmiotow powinien byc inny, miec jakies znaki szczegolne...
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
KeVes wrote:Mi też nie przeszkadzają. Wręcz przeciwnie. Wykonanie tych obrazków jest również na medal. W wysokiej rozdzielczości delikatna ramka zielona nie jest prawie widoczna. Ludzie, jakie Wy monitory macie? Ważne natomiast by obrazki nie były za duże z wiadomych względów. Nie każdy ma łącze 2 Mbit, i serwer po co dodatkowo obciążać. W inwentarzu proponował bym za to małe ikonki zrobione z pomniejszenia tych obrazków takie by komponowały się z interface gry. Agent, nikt nie zabije Twojej wyobraźni dodając te kilka obrazków, a za to gra będzie czytelniejsza i bardziej zrozumiała dla nowych graczy.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest