Mafia II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Sasza
- Rusalka
Kurde! Jeszcze będzie wiele możliwości na inne koncepcje. Proponuję założenie nowego topica, w którym będziemy dyskutować koncepcje, a tu już powoli zabrać się za grę 
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- ActionMutante
- KVZ
- Players Dept. Member
Też się zgadzam na androidy na stacji kosmicznej
To może być ciekawe 
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- Obcy
-
Sasza
- dstankiewicz
- Forien
- marshall
- Snake
- marshall
- Rusalka
- Gulczak
- ActionMutante
*Szum silnikow kosmicznego statku zaklucaja tylko popipkiwania(uwielbiam to slowo) aparatury komputerowej. Pozatym panuje tylko cisza.... Nikt nie uslyszy Was w kosmosie... Smierc czai sie za procesorem(nie mylic z plujacym wielbladem)

All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Rusalka
*Rusałka wszedł do pomieszczenia, rozwalił się na fotelu i włączył terminal. Chwila skupienia w ostatnich minutach pracy. Wykrzywił twarz w okropnym grymasie, na widok tego co zobaczył. Czujniki wskazywały, że panel słoneczny D8 na czwartym ramieniu wskazuje usterkę*
-Pieprzone gwiezdne śmiecie! Jak mi przykro niezmiernie, że kończę zmianę. Kto inny będzie się z tym babrał.
*wstał, zgasił papierosa, odbił swoją kartę, zabrał walizkę. Natępnie opuścił pokój kontrolny, wyszedł głównym korytarzem z sekcji B, kierując się do windy na poziom rozrywki, myśląc już tylko o orion walkerze z sokiem porzeczkowym*
EDIT: Napiszcie takie jakieś wypowiedzi, według których można się będzie zorientować jak ta stacja kosmiczna mniej wiecej wygląda
-Pieprzone gwiezdne śmiecie! Jak mi przykro niezmiernie, że kończę zmianę. Kto inny będzie się z tym babrał.
*wstał, zgasił papierosa, odbił swoją kartę, zabrał walizkę. Natępnie opuścił pokój kontrolny, wyszedł głównym korytarzem z sekcji B, kierując się do windy na poziom rozrywki, myśląc już tylko o orion walkerze z sokiem porzeczkowym*
EDIT: Napiszcie takie jakieś wypowiedzi, według których można się będzie zorientować jak ta stacja kosmiczna mniej wiecej wygląda
Last edited by Rusalka on Sat Sep 09, 2006 1:40 am, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”