Mafia

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ActionMutante

Postby ActionMutante » Sun Sep 03, 2006 7:55 pm

Hmmm Suchy... Ty z kolei najpierw rzuciles sie na Loca, a teraz na mnie po tym jak Ci to wypomnialem* pokazuje barmanowi dwa palce* podwojna dobry czlowieku...*siada okrakiem na krzesle, odstawiajac je wczesniej od stolika...* A wiec jak wyglada sytuacja...?
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Sun Sep 03, 2006 8:13 pm

Nie... Po prostu dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że jakoś Cię tu mało widać. Poza tym i tak odchodzę, więc sam już nie wiedziałem na kogo głosować. *popija łyk drinka* Ehhh... Dobry drink przed egzekucją - to jest to...
Obawiam się, że mafia może przejąć to miasto... Skreślacie już drugiego niewinnego człowieka...
Laura_

Postby Laura_ » Sun Sep 03, 2006 8:14 pm

nijak *usmiecha sie* bladzimy we mgle..
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Mon Sep 04, 2006 10:41 am

Szeryf nadchodzi... *wypija duszkiem całego drinka* Bywajcie i mam nadzieję, że jednak uda wam się odkryc prawdziwą mafię...
marshall

Postby marshall » Mon Sep 04, 2006 11:26 am

I znów jak dwa dni temu na czarnej tablicy na poddaszu baru pojawiły się imiona, a obok nich kreski. Tym razem mieszkańcy zdawali się nie być takimi pewnymi. Wpływy mafi stawały się coraz większe z racji zmniejszającej się populacji prawych obywateli.
SUCHY ||
ActionMutante |
Laura |
Khe |
-Wyrok padł na ciebie SUCHY. Oto broń. Masz jeden pocisk. Lepiej załatw to za jednym razem. Zapasowe naboje zostawiłem w domu.-powiedział szeryf wyciągając dłoń z pistoletem. Jednak zanim Suchy zdążył go odebrać na zewnątrz rozległ się strzał. Wszyscy oprócz Suchego zbiegli na parter. Szeryf pierwszy wypadł na dwór. Rozejrzał się po okolicy i zobaczył leżące w błocie ciało Replay'a. Spawca jakby rozpłynął się w powietrzu. Szeryf poprawił lufą kapelusz. Sięgnął do zapięcia kabury aby schować pistolet. Odwrócił się do stojącego częściowo w drzwiach baru, a częściowo na zewnątrz tłumu. Wypadało by coś powiedzieć. "Dobrym obywatelem był i eee... niee to banał" Z zamyślenia wyrwał go krzyk Suchego. Nim zdążył cokolwiek zrobić suchy już leżał u jego stóp razem z kawałkami panoramiczengo okna przez które zosał wypchnięty. Wyrok wykonał się sam. Szeryf sprawdził puls. Właściwie już tylko dla formalności, nie miał najmniejszej szansy na przeżycie. Szeyf podniósł sie z klęczek i udał do baru. Trzeba zadzwonić po kogoś żeby zabrał te ciała. Podniósł słuchawkę telefonu. Wbił wzrok w podłogę czekając na połączenie z centralą, a jego twarz przybrała wyraz zaskoczenia. Pod jego nogami leżała zdechła ryba w pudełku po butach- znak mafii.

___1. Sasza
_†_2. Loc
[*]3. Marcin24
___4. Xiron
___5. Agent 007
_†_6. SUCHY
[*]7. Elm0
___8. Laura_
[*]9. Replay
___10. ActionMutante
___11. Khe
\m/,
ActionMutante

Postby ActionMutante » Mon Sep 04, 2006 12:49 pm

Mam nadzieje, ze zalatwilismy mafioza... choc podejzewalem, tez Replaya, a on raczej samobojstwa nie popelnil...*patrzy nerwowo na reszte zywych obywateli* ja juz z tad chyba nie wyjde...Barman... masz tam jaka dwururke, za kontuarem... Trzymaj ja w pogotowiu... Moze tu sie rozegrac krwawa jatka...
All my friends are dead.

You got dragged outta bed,

Now they're buried and they're dead.
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Mon Sep 04, 2006 1:19 pm

*patrzy przerazony na tlum* Dwoch dzis znowu zginelo. Za kazdym razem, gdy kogos osadzamy mafia zabija nastepna osobe... Jest nas juz tylko 6. Jesli Suchy byl w mafii jest wsrod nas dwoch bandytow. Jesli nie... trzech. To daje... 1:1 *powoli, ciezo opada na krzeslo i szepcze cos do Laury*
Khe

Postby Khe » Tue Sep 05, 2006 3:39 pm

Chcialem dzis wskazac kogos innego, ale nie, jeszcze raz wskaze na Laure. Zbyt latwo wszyscy odrzucali jakiekolwiek podejrzenia skierowane w jej strone, nawet ja... Dodatkowo po wskazaniu na nia moglem zaobserwowac ciekawe rzeczy...
Laura_

Postby Laura_ » Tue Sep 05, 2006 4:50 pm

masz na mysli tego pijaka? *wskazuje Sasze ruchem podbrodka*
marshall

Postby marshall » Tue Sep 05, 2006 6:55 pm

Macie czas do jutra, przemyślcie decyzje dobrze bo teraz połowa z was jest w mafii. Tak poprzednie dwie ofiary były niewinne
\m/,
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Tue Sep 05, 2006 7:10 pm

Praktycznie rezczy biorac :P to miasto juz prezgralo... Moim zdaniem mozna zakonczyc pierwsza edycje.
Jesli niektorzy nie wierza :) to pokaze to mniej wiecej ;)
Mieszkancy : | | | ; Mafia : | | |
Powiedzmy ze miasto wytypuje kogos z mafii, a mafia zabije. Wtedy bedzie:
Mieszkancy : | | ; Mafia : | |
Sytuacja sie powtarza, miasto zabija mafie a mafia mieszkanca.
Mieszkancy : | ; Mafia : |
Wtedy jeden typuje drugiego, tak wiec miasto nikogo nie zabije a mafia wytypuje mieszkanca ;)
Marshall, konczymy czy damy im jeszcze pograc? :)
Laura_

Postby Laura_ » Tue Sep 05, 2006 8:12 pm

cholera, a ja mysle ze juz wiem. troche pozno :-(
Forien

Postby Forien » Tue Sep 05, 2006 8:30 pm

tesh cem grac! :D

po polsku:
Też chcę grać :D
Elm0

Postby Elm0 » Tue Sep 05, 2006 8:41 pm

Decydujcie czy chcecie to kontynuować czy też zaczynamy drugą edycję...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Laura_

Postby Laura_ » Tue Sep 05, 2006 9:05 pm

jestem za zakonczeniem gry, to juz faktycznie nie ma sensu. na przyszlosc chcialabym, zeby zagralo wiecej osob. czy agent i khe sa w mafii? :-)

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”