Sasza wrote:jak chcesz

Nowsi.. Oczywiste chyba jest to, że każdy może się wypowiadać, ale dziwne, że gracz po niecałym tygodniu może powiedzieć, to co powiedział.
Po tygodniu na forum. Ja na ten przyklad nie wiem ile czasu on gra. Swoja droga z jednej strony jest nowy a z drugiej ma sporo racji.
Jak i zreszta inne osoby jej maja troche. Marol jak zwykle odrobine przegina (w sumie ciekawe dlaczego tak sie poderwal... jak to mowia "uderz w stol..."

). A prawda i tak jest taka, ze iles osob z polskich dep. lamalo zasady. Czesc dostala mocno po lapach czesc mniej. Jak jest teraz? No coz... w sumie ciekawa by byla taka mala lustracja ;-D (ze tak nawiaze do naszej polskiej rzeczywistosci

) ). Kto z dep. mial podwojne konta w grze, kto podwojne konta na forum, kto kombinowal z wspolpraca postaci itp. - wtedy dopiero byloby smiesznie

( *staje na srodku glownego placu i wyciaga transparent "POKAZ PIT'a!* ;-D ). W grze co jakis czas sie spotykam z calkiem ostrym lamaniem zasad (np. przenoszenie "nielubienia" jakiejs postaci miedzy swoimi roznymi postaciami, ktore nigdy sie nie spotkaly - co jest nawet dla amatora latwe do zatuszowania) i niestety moja wiara (albo raczej niewiara) w ludzi (zwlaszcza takich co im sie noga juz powinela w jakis sposob) mowi mi, ze i departamentowcy maja czasem cos na sumieniu.
Sasza wrote:Właściwie to mysleć nieumiem, bo jeszcze dziś niepiłem...
No ja na szczescie pol piwka mam za soba na dobry poczatek
PS - he he - to sobie znowu popisalem
EDIT - cala ta dyskusja powinna wyladowac w zupelnie innym dziale. Jest taki... ten o NZ.