Imiona postaci
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Artur
- Raist
- ActionMutante
Elm0 wrote:... nie powinno być miejsca na sytuację nadawania postaci imion bohaterów literackich/filmowych itp. oraz odgrywanie ich zgodnie z ich zachowaniem pierwowzoru. Koleś pokazuje że ma słabą wyobraźnie i nie umie wymyśleć ciekawego charakteru do odegrania
Nie zgadzam sie. jesli ktos odgrywalby bardzo ciekawie jakas postac... Zachowywal sie jak ona by prawdopodobnie robila w roznych sytuacjach, to mozna by komus takiemu pogratulowac wyobrazni... Moze moglby wymyslic milion innych ciekawych postaci, ale zawsze chcial byc np. Johnem "Long" Silverem... czy kimstam...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
-
Same poczatki mojego grania. Moja postac w zupelnej dziczy spotkala zeglarza ktory przedstawil sie:
"Witaj, jestem Tomasz, Kapitan Tomasz"
Mi sie bardzo podobalo. A Bojvingowie? Teraz tego juz nie widac ale moja postac trafila do Bojholmu na dosc wczesnym etapie. Wtedy Bojvingowie przynajmniej czesciowo wzorowani byli na Galach z Asterixa. Tez mi sie podobalo choc teraz podoba mi sie jeszcze bardziej. Nie popadajmy w paranoje
"Witaj, jestem Tomasz, Kapitan Tomasz"

Mi sie bardzo podobalo. A Bojvingowie? Teraz tego juz nie widac ale moja postac trafila do Bojholmu na dosc wczesnym etapie. Wtedy Bojvingowie przynajmniej czesciowo wzorowani byli na Galach z Asterixa. Tez mi sie podobalo choc teraz podoba mi sie jeszcze bardziej. Nie popadajmy w paranoje
- Artur
- Loc
To nie rozumie dlaczego z 30 Krzyskow tylko 8 zostalo... polowa z nich juz sie nawrocila, a inni i tak ich zabijali.. wtedy Ci sie jakos nie przypomnialo o lamaniu zasad...
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298