Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Elm0
-
Sasza
Rusalka. Masz racje, ale lepiej się wczuć w cantra, bez tych wszystkich nazw z reala... Które denerwują i takie coś będe tępić chyba...
Jakieś pytania?
Jakieś pytania?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
Laura_
- Artur
- Rusalka
Sasza wrote:Rusalka. Masz racje, ale lepiej się wczuć w cantra, bez tych wszystkich nazw z reala... Które denerwują i takie coś będe tępić chyba...
Jakieś pytania?
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że nie jest to dla mnie łamanie zasad.
Natomiast oczywiście zupełnie bezbarwne i można dopuścić tu trochę inwencji.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- banialuk
Pytanie czysto teoretyczne. Czy w swiecie Cantr odbywaja sie egzekucje na wiezniach? Pytam z ciekawosci, bo nie wiem co tak na prawde dzieje sie wiezionymi osobami. Zmuszane sa do pracy? Umieraja z glodu? Dla jasnosci dodam, ze zadna z moich postaci nie jest zlodziejem, morderca i nie jest wieziona. Dopiero zaczalem grac, ale zzera mnie ciekawosc
EDIT: literowka
EDIT: literowka
- Hal
W Cantr niewiele jest rzeczy narzuconych z gory. Z wiezniami jest bardzo roznie tak jak rozne sa prawa w poszczegolnych osadach. W jednych zabija w innej kaza pracowac w jeszcze innej wypuszcza jak bedziesz pokorny.
Bycie zlodziejem czy morderca w Cantr to nic zlego. Moje postacie calkiem niedawno odkryly uroki takiego zycia.
Bycie zlodziejem czy morderca w Cantr to nic zlego. Moje postacie calkiem niedawno odkryly uroki takiego zycia.
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
- Artur
- KVZ
- Players Dept. Member
Rusalka wrote:Sasza wrote:Rusalka. Masz racje, ale lepiej się wczuć w cantra, bez tych wszystkich nazw z reala... Które denerwują i takie coś będe tępić chyba...
Jakieś pytania?
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że nie jest to dla mnie łamanie zasad.
Natomiast oczywiście zupełnie bezbarwne i można dopuścić tu trochę inwencji.
Widziałem w niemieckiej strefie notatki w których było nazwanych w ten sposób wiele języków i powiem, że to kłuje mnie w oczy, podobnie jak to w jaki sposób przeniosły się nazwy OOC wysp jakie zaproponowaliśmy na forum do Cantr i to jeszcze w taki sposób, że każda postać jakby z niczego wie, że dana wyspa się nazywa *fic
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

-
myszaq
keves, nie jestem do konca przekonany, czy tak znowu z niczego... mapy starych wysp sa kompletne, pochodza jeszcze z czasow, kiedy nazwy nie byly dynamiczne. i naprawde da sie na nich zauwazyc pewna prawidlowosc jezeli chodzi o nazwy miejsc... a stad do nazwania wyspy wedlug tej prawidlowosci nie jest juz jakos bardzo daleko.
//edit
a poza tym witamy reaktywacje hala
//edit
a poza tym witamy reaktywacje hala
-
Sasza
KeVes, o to właśnie chodzi.
Sam się spotkałem z kilkoma takimi sytuacjami. Jakiś kolo się 'budzi', i się pyta jak się miejsce nazywa i na jakiej jest wyspie. A na ziemi nieleżała żadna mapa....
Sam się spotkałem z kilkoma takimi sytuacjami. Jakiś kolo się 'budzi', i się pyta jak się miejsce nazywa i na jakiej jest wyspie. A na ziemi nieleżała żadna mapa....
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Hal
Artur wrote:Hal??? łał, co za szok... czytalem twoje stare posty, myslalem ze dawno juz nie grasz... no super, bardzo sie ciesze, mam nadzieje ze bedziesz sie czesciej wypowiadal
Gram, gram choc nie wypowiadam sie zbyt czesto bo i nie poswiecam tyle czasu grze co kiedys:) Swego czasu bylem hardcorowym graczem, doszlo do tego, ze Cantr stal sie dla mnie alternatywnym swiatem... zdecydowanie przesadzalem:))
Zupelnie nieoczekiwanie prawdziwe zycie stalo sie dla mnie tak pasjonujace jak wczezniej pasjonowal mnie Cantr. Role sie odwrocily i juz nic tego nie zmieni:)
Tak przy okazji przestroga dla tych dla, ktorych Cantr stal sie drugim swiatem. Nie zapominajcie, ze to tylko gra. Nie pozwalajcie by emocje z gry przenosily sie do reala. To pierwszy znak, ze cos jest nie tak
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
- Sanguinary
- marshall
- OktawiaN :)