Grupa wsparcia - pomoc dla uzaleznionych

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Aravat

Postby Aravat » Sat Aug 26, 2006 7:22 pm

Elm0 wrote:
Aravat wrote:smiesniejsze pewnie zadna z zyjacych postaci nie slyszala o Jasiu Wedrowniczku. A to z tej przyczyny, ze zadna nie przezyla.

Myśl dalej... :P

Hmm..a to teraz zabiles mi klina ;)
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
nemo49

Postby nemo49 » Sat Aug 26, 2006 9:56 pm

Moje postacie znaja Jasia Wędrownika. Elmo tez chyba o nim myślał. Rozumiem, że Jaś Wędrowniczek to ktoś inny i nie służy do picia tylko do zabijania :lol:
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Sat Aug 26, 2006 10:12 pm

A moje postaci znają samego Jancia Majskiego i sie nie chwalę ;) Dajcie już spokój Aravatowi. Zdolny chłop i ambnitny a wy przez forum mu jeszcze jego złe plany zniszczycie.
Aravat

Postby Aravat » Sat Aug 26, 2006 10:32 pm

Hmm...Chyba wysle Jasia w droge powrotna tym samym szlakiem. A potem sobie poczytam ktoz tam pisze nekrologi w topicu "Odeszli" *szatanski smiech*
Oczywiscie zartuje...Jas niestety nie ma dostepu do naszego forum i nie wie ze ktos go zna...I niech tak zostanie :D
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
Elm0

Postby Elm0 » Sat Aug 26, 2006 10:33 pm

CzerwonyMag wrote:A moje postaci znają samego Jancia Majskiego i sie nie chwalę ;) Dajcie już spokój Aravatowi. Zdolny chłop i ambnitny a wy przez forum mu jeszcze jego złe plany zniszczycie.

Od dzisiaj moje postaci będą się poruszać w stadach. Niczym bizony. Zeby żaden Jaś Wędrowniczek po wypiciu innego Jasia nie zrobił im krzywdy. :lol:

Złe plany pozostają dobre, póki sie nimi nie pochwalisz :P
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Aravat

Postby Aravat » Sat Aug 26, 2006 10:36 pm

Hmm...Chyba czas zeby Jas zmienil imie ;)

Edit:
A co powiecie na bardziej swojskie imiona, np. Soplica, Chopin albo Belvedere ;)
Elm0

Postby Elm0 » Sat Aug 26, 2006 11:17 pm

może Komandos :lol:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Sun Aug 27, 2006 6:58 am

Aravat a może zmienisz Jaś Wędrownik na Jurek Killer?

// Koniec offtopa.
// marol
Quijo

Postby Quijo » Sun Aug 27, 2006 8:16 pm

U mnie w miescie ostatnio był koles uzalezniony od cantra w bardzo wysokim stopniu
Szedl sobie lesna sciezka, zaszedl starego grzybiaza od tylu i nic niemowil tylko odrazu wbil mu nuz w okolice szyi,ale tylko raz poczym uciekl odrazu
http://www.gks-murcki.com
Aravat

Postby Aravat » Sun Aug 27, 2006 9:17 pm

Quijo wrote:U mnie w miescie ostatnio był koles uzalezniony od cantra w bardzo wysokim stopniu
Szedl sobie lesna sciezka, zaszedl starego grzybiaza od tylu i nic niemowil tylko odrazu wbil mu nuz w okolice szyi,ale tylko raz poczym uciekl odrazu

Szczerze powiem, ze przeczytalem to kilka (-nascie) razy i nie znalazlem zwiazku przyczynowo-skutkowego pomiedzy tym, ze jakas postac wbila innej noz w szyje z tym, ze ktos jest uzalezniony od Cantra..Moglbys to rozwinac? No i jak koles uzalezniony od Cantra mogl byc w twoim miescie? Ni jak nie kapuje...
Z gory dzieki za odpowiedz...

Edit
Wlasnie przeczytalem to jeszcze raz i dowiedzialem sie ze w Twoim miescie sa lesne drozki i mozna zbierac grzyby...;)
Milo

Postby Milo » Sun Aug 27, 2006 9:53 pm

Hmm... To sie nazywa uzaleznienie Aravat :D A nie pomyslales ani przez chwile ze to historia z realnego swiata? Zart makabryczny ale swietny. Ten z nozem zachowal sie tak jak podobno zachowuje sie Twoja postac przeciez. I przeprowadzil cala akcje zgodnie z mechanika Cantra :)

A jesli chodzi o uzaleznienie... Probowalem wrocic do fajnego MMORPG'a ktory kiedys dawal mi mnostwo radosci. Po pol godzinie zrezygnowalem. Nie potrafilem sie przestawic na totalne ooc, przelogowywanie sie na inna postac bo bardziej potrzebny jest tank, sobodne rozmowy o realu w czasie gry... To byl lekki szok. W pierwszej chwili zaczalem nawet protestowac :D
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Aug 28, 2006 12:35 am

Wiecie co? A na stronie głównej jest napisane, ze Cantr jest grą, cytuję "dla ludzi, któzy mają więcej w programie dnia niż granie".

OSZUKALI NAS!!! :D
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Snake

Postby Snake » Mon Sep 25, 2006 7:44 pm

Johnny Walker, dlugo nie pozyje. :twisted:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
marshall

Postby marshall » Mon Sep 25, 2006 8:04 pm

Rusalka wrote:Wiecie co? A na stronie głównej jest napisane, ze Cantr jest grą, cytuję "dla ludzi, któzy mają więcej w programie dnia niż granie".

OSZUKALI NAS!!! :D

Chciałbym nadmienić że też taki byłem jak zaczynałem ;) Znaczy myślałem że taki byłem :D
\m/,
tehanu

Postby tehanu » Mon Sep 25, 2006 9:12 pm

Taa... znalazłam miejsce dla siebie - ten topic pasuje do mojego stanu ducha... Loguję się do Cantra non stop co siedem minut kiedy tylko jestem w domu i nie śpię, a nawet kiedy śpię i wstaję nocą do łazienki to zahaczam o kompa, by sprawdzić czy coś się nie wydarzyło..
Sytuacja raczej smutna bo moje postacie to na razie szare myszy i rzadko zdarza się coś co ma z nimi związek..
No ale ja się dopiero rozkręcam.. :wink:
Last edited by tehanu on Thu Jun 07, 2007 7:05 am, edited 1 time in total.

Return to “Ogólne dyskusje”