Niestety ja tak jak ActionMutante też się nadzialem na informację o śmierci postaci od ktorej dużo zależało. Moja postać czeka teraz na przesyłkę od umarłego i przychodzi czas na reakcję na jego nieobecność. A może już minał ten czas przyjść wcześniej? Teraz gdy wiem nie rozstrzygnę tego bo nie postawię sie w sytuacji tego który nie wie.

Jak ktoś twierdzi, że potrafi wiedząc o czymś postępować jakby nie wiedział to sie okłamuje
Kiedyś zacząłem się nad tym zastanawiać. Miałem postać co postanowiła poszukać surowców i zanim wyruszyła utworzyłem nową postać, która znalazla się dokladnie w tym miejcu do którego zamierzałem iść. W pierwszym odruchu chciałem zrezygnować z wyprawy, ale potem zdałem sobie sprawę że to by było wykorzystanie informacji i łamanie NZ.
Niewątpliwie jest sposób żeby uniknać kłopotów to przestać czytać forum i to częściowo zrobiłem poprzez zaprzestanie czytania niektórych tematów. Polecam. Np. o tych na B. nic nie wiem. Żadna z moich postaci ich nie spotkała i o nich nie słyszała. Na forum też o nich nie czytałem.
P.S. Ciekawe są wypowiedzi niektórych. Obowięzuje zasada: Uciekający złodziej woła łap złodzieja.
P.S. 2 To naprawdę jest gra, a ja się czuje jak za komuny. Wszędzie szpiedzy.

To chyba niezdrowe. Poczytajcie o Wielkim Bracie.